Yazarlar >> Milliyet


İkna edici olabiliriz


Link [2022-12-06 07:44:19]



İş ve parasal konulara odaklanabiliriz. Kazanma arzusu içindeyiz. Harekete geçirici fikirler, uzaklarla, yabancılarla fikir alışverişi dikkat çekebilir. Düşüncelerimizi canlı biçimde ifade edebiliriz. Ayrıca inançlar, ruhsal konular ve hareketli bir öğrenme çabası var. Hedefimize ilerleme konusunda kararlıyız. Fikirlerde dağınıklık olmaması için dikkatli olalım. Günün ilk yarısında bazı yanlış yargılara kapılabiliriz. Geç saatlerde kararsızlıklar yaşanabilir.

KOÇ: Bugün yeteneklerinizle ilgili konulara daha fazla eğilmek isteyebilirsiniz. Parasal durumunuzla ilgili yeni adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. İşlerinize başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Ticari sözleşmeler gündeme gelebilir. Eğitsel konularda farklı gündemler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

BOĞA: Geleceğiniz ilgili kişisel planlar yapmak istediğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak için acele edebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda fırsatlar çıkabilir. Ticari işlerinizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün yaşanan ani değişimler sizi gerginliğe ve endişeye itebilir. Ticari konulardaki gelişmeleri göz ardı etmeyin. İşlerinizi kontrolden geçirmeye çalışın. Bazı konular zihninizi bulandırabilir. İşlerinizde vereceğiniz mücadele gün içinde sonuç getirmeyebilir. Eğitimle ilgili konularda yabancılardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

YENGEÇ: Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapmak size keyif verebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda gelecek yönünde yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ani gelişen olaylarda tepkisel davranabilirsiniz.

ASLAN: Daha çok iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zor duruma sokabilir. Gündeminiz çok yoğun olabilir. Etki altında kalacağınız durumlar olabilir. Bazı konularda hızlı karar alabilirsiniz. Abartılı düşüncelerden kaçınmaya çalışmalısınız.

BAŞAK: Bugün geleceğinizle ilgili konularda çok hızlı karar alma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli programlar organize etmeniz söz konusu olabilir. İletişimde ani değişkenler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farkındalığınızın artacağı durumlar gündeme gelebilir.

TERAZİ: Endişe duyduğunuz konularda tedbirli davranmanızda fayda olacağı bir gündesiniz. Ortaklı konularda ani gelişmeler olabilir. Parasal konularda hızlı karar almanız gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki işlerle ilgili eğitim alabilirsiniz. Finansal konularda sözleşme ve anlaşmalara dikkat etmelisiniz. Gözden kaçan unsurlar olabilir.

AKREP: Gün boyunca sizi yoran zihinsel işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda daha hassas olmanız söz konusu olabilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız değişimlerden etrafınızdakilerde etkilenebilir. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Şartlarda değişiklikler olabilir.

YAY: Çalışma arkadaşlarınızla birlikte çeşitli organizasyonlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Ticari konularda gelişmeler olabilir. İşlerinizde alternatif planlar gündeme gelebilir. Bugün duygusal konularda şanslısınız. Tepkisel davranmaktan kaçınmanızda fayda var.

OĞLAK: Bütün gün boyunca yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Eğitsel konularda olumlu gelişmeler olabilir. Ancak işlerinizle ilgili değişiklikler sizi zorlayabilir.

KOVA: Bugün evle ilgili konular büyük ölçüde gündeminizi etkileyebilir. Evinizi güzelleştirmek için çok fazla harcama yapabilirsiniz. Teknik işleri halletmek için zaman yaratabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı artıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde İşten gelen paralar olabilir. Sanatsal konulara yoğunlaşabilirsiniz.

BALIK: Bugün gündeminiz oldukça hareketli olabilir. İşlerinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Alternatif planlarınızda değişiklikler yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle ticari gelişmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-19 20:01:15