Siyaset >> Milliyet Siyaset


İBB Sözcüsü Murat Ongun iddiaları doğruladı: Yurt dışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil


Link [2022-01-26 02:51:08]



İstanbul'da şiddetli kar fırtınası ulaşımı adeta felç etti. Vatandaşların uzun saatler boyunca yollarda rehin kaldığı zorlu saatlerde İBB sözcüsü Murat Ongun'un yurt dışında tatilde olması ve sosyal medya paylaşımlarını yurt dışından yapması tartışmalara yol açtı.

İstanbul'da vatandaşların mahsur kaldığı sıralarda İmamoğlu'nun yemek molası eleştiri konusu oldu

İDDİALARI DOĞRULADI

Ongun ile görüşme gerçekleştiren gazeteci Cüneyt Özdemir şu ifadeleri kullandı:

Biraz önce İBB sözcüsü Murat Ongun 'a iki soru sordum. 1) Yurt dışında mısın? 2) Ekrem İmamoğlu dün Kahraman Balıkçısına gitti mi?

Aldığım cevapları alttaki Tweet’te yorumsuz paylaşıyorum. 1) Evet; ama soru şu: Benim ve eşimle ilgili bu bilgi özel hayatın ihlalidir. Bu bilgiyi kim verdi? Ayrıca, yurtdışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil. 2) Ekrem Başkan dün 19 saat mesai yapıp hem AKOM’dan hem sahadan mücadeleyi yönetti. 1 saatlik de yemek molası verdi balıkçıda. Konu bu.

Biraz önce İBB sözcüsü @Mrt_Ongun 'a iki soru sordum.1) Yurtdışında mısın?2) Ekrem İmammoğlu dün Kahraman Balıkçısına gitti mi?Aldığım cevapları alttaki twitte yorumsuz paylaşıyorum.

— cüneyt özdemir (@cuneytozdemir) January 25, 2022

ONGUN'DAN PAYLAŞIM

Ongun yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: İstanbul’da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar “trol” ordularının ekmek teknesidir. Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı.

İstanbul’da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar “trol” ordularının ekmek teknesidir.Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı.

— Murat Ongun (@Mrt_Ongun) January 24, 2022

Çok Okunanlar

2024-10-24 21:30:08