Yazarlar >> Milliyet


Hızlı davranabiliriz


Link [2022-07-07 07:24:52]



İlk dördün enerjisi altında etkin ve hızlı davranabiliriz. Ortaklaşa konuları daha dengeli götürmeye çalışalım. Sabah uyum yaratabileceğimiz, hoşluklar üretebileceğimiz fırsatlar var. Hızlı bir gündeyiz. İlk dördün koşulları bizi temel atmaya ve eyleme geçmeye yöneltiyor. Böyle zamanlarda hızlı karar vermemiz gerekebilir. Bir beraberlik içinde ya da ailemizi de ilgilendiren konularda çok şey yapma gereği hissedebiliriz. Geç saatlerde ise işleri düzene sokmak daha kolay olacak.

KOÇ:Bugün ilişkilere yönelik bakış açınızı değiştirecek konular ön plana çıkıyor. Sizin dışınızdaki kişilerin beklentilerine açık durmanız daha faydalı olabilir, gereksiz yere direnç göstermeniz ise sorunları büyütebilir. Yeni önerilerin hayata geçmesi yönünde ortak bir karar alma şansınız var. Ortaklaşa para meseleleri adına da uyum göstermelisiniz.

BOĞA:Çalışma yöntemlerinizi yenilemek adına çok şey yapabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni düzenlemeler dışında çalışma ilişkilerinize yönelik bir çaba içinde olmanız size iş ortamında büyük fayda sağlayabilir. Size yüklenen işlerin getirdiği yorgunluklara dikkat etmeniz gerekiyor. Farkında olmadığınız sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER:Değişik aktiviteler, düşüncelerinizle dikkat çekeceğiniz sosyal çalışmalar güne damga vuruyor ve renk katıyor. Hayatın keyifli yanları bugün daha da ön plana çıkacak. Çeşitli ilişkiler ve aşk hayatınızı canlandıran gelişmeler olabilir. Yaratıcı çalışmalarda dikkat çeleceğiniz denemeler yapılabilir. Kontrol edemediğiniz keyfi harcamalar olabilir.

YENGEÇ:Evde aklınızı kurcalayan bir takım konularla uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle yatırıma yönelik planlara odaklanmalı, mantıklı çözümler bulmaya çalışmalısınız. Bugün anne ya da baba ile ilgili uğraşlar da zaman alabilir. Ailenizle ilişkilerde agresif davranmaktan sakının. Biraz yavaşlamak gerek. Planlı olmaya çalışmalısınız.

ASLAN:Bugün haber akışının hızlanması ve iletişim ağınızın canlanması ile gündeminiz canlanıyor. Daha fazla konuşma ve iletişim içinde olabilirsiniz. Özellikle zihinsel olarak odaklandığınız konulara dikkatinizi vermeye çalışın. Kardeşler ve yakınlarla olan ilişkilerde güzel bir gün olabilir. Öğrendiklerinizi başkaları ile paylaşma imkânı bulabilirsiniz.

BAŞAK:Bugün elinizdeki nakit miktarını korumalı, kendi keyifleriniz için yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Geciken ödemelerin gündeme gelmesi ile planlarınız aniden değişebilir. Çalışma kapasiteniz ve emek verilmesi gereken değişik fırsatlar kazançlarınızı olumlu yönde etkileyebilir. Bu günlerde yatırım planlarınız varsa bir an önce harekete geçmelisiniz.

TERAZİ:Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu devam ederken sizi de keyifli eylemlere yöneltiyor. Biraz dinlence yaratmak, hayatın olumlu yanlarını paylaşmak için hevesli olabilirsiniz. Ancak iş hayatında daha fazla çaba içinde olacaksınız. Kişisel kaynaklarınızı kontrol etmeniz, kapasitenizi üst seviyeye çıkarmanız mümkün. Yurt dışı bağlantılı sosyal çalışmalar hız kazanabilir.

AKREP:Bugün sizi ikileme ve belirsizliğe sürükleyen pek çok konu olmasına rağmen kendinizi toparlamaya çalışın. Daha sistemli ve kontrollü olduğunuzda eldeki işleri halledebilme şansınız var. Geçmişte yaşananların üzerinde durarak hatalarınıza göz atabilirsiniz. Gizli kapaklı işlere dahil olmayın. Çalışma hayatında geri planda verimli işler çıkarabilirsiniz.

YAY:Sosyal ilişkilerde ve arkadaşlıklarda rekabet içinde olmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Zira yeni bir organizasyonla uğraşmak sizi yoracak ve planladığınızdan fazla zaman alacaktır. İçinde bulunduğunu sosyal topluluklarda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Gelecekle ilgili yeni umutlar beslerken, ilişkilerin getirdiği kafa karışıklığı yorucu olabilir.

OĞLAK:Kariyerinizde ölçülü planlar yapmanız ve dikkatli adımlar atmanız gerektiğinin bilincinde olarak hareket edin. Yoğunlaşan bu tempo size yeni sorumluluklar getirecek. İşle ilgili grup çalışmaları da öne çıkabilir. Daha fazla ortak hareket etme zorunluluğu içinde olabilirsiniz. Gelecekle ilgili yeni planlar üzerinde de durabilirsiniz.

KOVA:Özellikle işle ilgili planların yurt dışı ayağı ön plana çıkıyor. Bu yüzden daha fazla yenilik ve sizi geliştiren temalar içinde olabilirsiniz. Yabancılarla işbirliği gerektiren gelişmeleri öne alarak hızlı kararlar almaya çalışın. İş hayatında süren projelerde sizi yoran konulara rağmen çaba fazladan içinde olmanız gerekecek.

BALIK:Finansal konularda, eşin para durumunda yaşanan problemleri dikkatli yönetmeniz gereken bir gündesiniz. Beklentilerinizde ölçülü olmak, ancak kendi haklarınızı da korumanız gerekebilir. Bu alanda uzun vadeli planlarınızı ve kararlarınızı askıya almakta yarar var. Borçlanmak için uygun bir dönem değil.



Çok Okunanlar

2024-09-23 18:27:32