Magazin >> Milliyet Magazin


Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı!


Link [2022-12-13 12:40:20]



'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz yıl kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile samimi itiraflarda bulunmuştu. Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

"GİDEBİLECEĞİM KADAR İLERİ GİDİYORUM"

Geçtiğimiz ay ise bir dijital platformun verdiği davete katılan oyuncu Hazar Ergüçlü, transparan elbisesi ile tüm bakışları üzerinde toplamıştı. İddialı tarzıyla sık sık gündem olan 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Onur Bey kıyafetleriniz için ne diyor?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

Alıntı Metni

"HEP BERABER TARİH SEÇELİM"

Cihangir'de objektiflere yansıyan Onur Ünlü ise "Hazal Hanım'la evlilik tarihini belirlediniz mi, ne zaman evleneceksiniz?" sorusu karşısında espri yaparak, "Bu çok özel bir soru. Hep beraber bir tarih seçelim, o zaman evlenelim!" ifadelerini kullanmıştı.

FİKİR AYRILIĞI NEDENİYLE İLİŞKİYİ BİTİRDİLER

2018 yılından bu yana birlikte olan Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü’nün ayrıldığı iddia edildi. Çiftin ayrılık nedeninin fikir ayrılıkları olduğu konuşuluyor.

Hazar Ergüçlü sevgilisi Onur Ünlü'nün filminde hem yapımcı hem oyuncu oldu

FETHİYE'DE AŞKA GELDİLER

Öte yandan Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çifti, geçtiğimiz yaz Ege koylarında tatil yapmıştı. Rotayı Fethiye’ye çeviren aşıklar, özel iskelesi ve jakuzisi bulunan lüks odalarında görüntülenmişti.

Ergüçlü gün boyu deniz ve güneşin keyfini sürerken, Ünlü tişörtünü çıkarmamıştı. Ünlü oyuncunun iskeleden dubalara kadar gittiğini fark eden Ünlü'nün, "Çok uzaklaşıyorsun, nereye gidiyorsun?” diye Ergüçlü'ye seslendiği duyulmuştu.

Onur Ünlü: Hazar'la aramızdaki yaş farkını gazetelerden öğrendim

Çok Okunanlar

2024-09-19 05:03:10