Yazarlar >> Milliyet


Hassas bir tutum var


Link [2022-08-22 07:26:32]



Ay’ın ışığı küçülüyor. Böyle zamanlarda duygularımızı aktarmak, gelecek yönünde daha hassas bir tutum önem kazanıyor. Koruma isteği ile harekete geçebiliriz. Saat 19.00 civarında destek bulabiliriz. Güneş, Aslan burcunda son gününü geçiriyor. Şartların değişmeye başlayacağını görebiliriz. Aceleci olmayın. Araştırma yapmayı gerektiren, daha gizli, kapalı bilgilerle de ilgilenebiliriz. Yeteri kadar açık ve anlaşılır olmak kolay değil.

KOÇ: Haftanın ilk gününde, ev ve ailemize yönelik durumlar öne çıkabilir. Aile bireyleriyle birlikte hareket edebilir; bu yönde plan yapabilirsiniz. Özellikle aile ortamında tartışmalı bir konu varsa ya da kırgınlıklar yaşandıysa sorunları halletmek için son derece uygun bir gündesiniz. Güzel vakit geçirmek ve karşılıklı anlayış geliştirmek bugün herkes için son derece kolay olacak. Fırsatları kaçırmayın.

BOĞA: Bugün yakın çevreniz, kardeşleriniz ve sözleşmelerle ilgili koşullar ön plana çıkabilir. Kulağınıza birçok haber çalınması da mümkün. Bu haberler içinde yakın çevrenizde değişiklikler de olabilir. Kardeşlerinizle aranızda sorunlar varsa bu sorunları çözmek için olumlu bir gündesiniz. Aynı olumlu hava bekleyen ya da kararsızlıkların yaşandığı iş anlaşmalarınız için de geçerli olacak.

İKİZLER: Bugün maddi konular ve buna bağlı olarak başkalarından destek beklediğiniz konularda büyük bir hareketlilik söz konusu. Özellikle nakit akışınızla ilgili yenilikler yaşayabilirsiniz. Bu hareketlilik maddi kaynaklarınızı başkalarıyla paylaşma yönünde de olabilir. Öte yandan kişisel açıdan yapmayı planladığınız bir yatırım için başta aileniz olmak üzere maddi anlamda çevrenizden yardım almak da mümkün.

YENGEÇ: Haftaya başlarken, burcunuzda ilerleyen Ay’ın gücüyle son derece olumlu ve destekleyici etkiler altındasınız. Kendinizi geliştirmek isteyebilir ve bu yönde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi hale getirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Başta aileniz olmak üzere sorun yaşadığınız ilişkileriniz varsa düzeltmek veya yeniden yapılandırmak isterseniz bugün oldukça elverişli bir gündesiniz.

ASLAN: Ruhsal gelişim ve bilinçaltınızla ilgili konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Empati ve anlayış duygularınız ağır basacak. Günü ayrıca korkularınızla yüzleşmek için değerlendirmek isteyebilirsiniz. Değiştiremeyeceğiniz konuları kabullenme konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Öte yandan bugüne kadar yaptığınız iyiliklerin de karşılığını görebilirsiniz.

BAŞAK: Haftanın ilk gününde arkadaşlar ve işten gelen kazançlarla ilgili konularda bazı değişiklikler deneyimleyebilirsiniz. Örneğin bir süredir işinizle ilgili beklediğiniz ödemeler nihayet elinize geçebilir. İş arkadaşlarınızla ya da uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilir, güzel sohbetler edebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda planlarınıza faydası dokunacak önerilere kulak kabartmanızda fayda var.

TERAZİ: Bugün hem iş hayatınız hem de ailenizle ilgili hareketli bir gün sizi bekliyor. İşinizdeki bir fırsat size ön plana çıkma imkânı sağlayabilir, ya da bir başarınız sayesinde örnek gösterilebilirsiniz. Öte yandan ailenizde özellikle annenizle ya da anne figürü gibi gördüğünüz biriyle ilgili durumlar da öne çıkabilir. Gün boyunca kendinizi daha iyi gösterebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz.

AKREP: Bugün, kendinizi geliştirecek adımları atma fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız sohbetlerde zihin açıcı, ufkunuzu genişleten konular yer alabilir. Yolculuklarınız da daha eğlenceli olabilir. Hayatı anlamak ve paylaşmak üzerinde düşünmek ve derinleşmek isteyebilirsiniz. Bir anlamda bugün size rehberlik edecek kişilerle tanışmak ve yardım almak şansına sahipsiniz.

YAY: Sabah saatlerinde bazı ani olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu olaylar sizi endişeye sürükleyebilir ancak sizin açınızdan bazı kazançlar da söz konusu olabilir. Duygularınızı sevdiklerinizle paylaştığınız sürece son derece olumlu bir gün geçirmeniz mümkün. Endişeye kapılmazsanız ya da endişelerinizi paylaşırsanız anlaşıldığınızı görebilirsiniz. Bu durum korkularınızı aşmanıza yardımcı olacak.

OĞLAK: Evliliğinize ya da ilişkilerinize yönelik konular bugün daha çok ön plana çıkabilir. Önemli paylaşımlarınızın bulunduğu kişilerle, özellikle eşinizle bugün daha çok vakit geçirebilirsiniz. Duygularınızı rahatlıkla aktarabileceğiniz fırsatlar yakalamanız söz konusu olabilir Yabancılarla ilişkiler de sizin açınızdan destekleyici olabilir. İlişkilerinizde daha ikna edici olabileceğiniz bir gündesiniz.

KOVA: Haftanın ilk gününde çalışma arkadaşlarınız ve işinizle ilgili konularda büyük bir hareketlilik sizi bekliyor. Sizi yıpratan konular gündemde olsa da yine de çabalarınızla dikkat çekebilirsiniz. Memnun olmadığınız konuları ifade edebilir ve anlayış görebilirsiniz. Bugün iş ortamında başkalarından duygusal destek var. Bu arada sağlınızı ilgilendiren konularda olumlu adımlar atabilirsiniz.

BALIK: Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz ve yaratıcı uğraşlarda başarılı sonuçlar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün eğlenceye ve güzel olan şeylere son derece açıksınız. Aşkta duygularınızın karşılık görmesi oldukça kuvvetli bir olasılık. Özellikle sevdiklerine açılamayan bekâr Balıklar için çok güzel bir gün. Güzel olan şeyler ve çocuklarınızla ilgili uğraşlar için de harcamalar yapabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-22 18:32:03