Yazarlar >> Milliyet


Hareketli bir yeniay


Link [2022-06-29 12:26:08]



05.52’de Yengeç burcunda gerçekleşen yeniay, heveslere, yeniliklere zemin hazırlıyor. Jüpiter’in yeniay üzerindeki etkisi kendimizi geliştirmek, cesaret göstermek ve yabancı kişilerden destek alabilmek için iyimser bir atmosfer getirmekte. Yeniayın enerjisi altında güvende hissetmek için daha fazla şey yapabiliriz. Güvenlik ve duygusal açıdanharekete geçirebilecek konulara zaman ayırabiliriz. Ailevi bir iş için fırsatlar gündeme geliyor.Görüşmeler açısından da destekleyici gün.

Koç:Süregelen domestik konular sizi yorabilir ve kısıtlayabilir. Ancak verimli adımlar atacağınız önemli bir gün olduğunu unutmayın. Aileden beklediğiniz duygusal güven ve maddi destekler konusunda şanslı görünüyorsunuz. Onarım ve tadilat işlerinizin de üstesinden gelebilirsiniz. Ortaklıklarda yaşanan sorunlu süreci kabullenmeye çalışmalısınız.

Boğa:Sizi hayatınızla ilgili yenilik yapmaya iten pek çok gelişme var. Değişik öğretiler, içinde yer almaktan hoşlanacağınız faaliyetler söz konusu. İletişim ve zihinsel uğraşlar güne keyif katabilir. Kardeşlerle kısa yolculuklar yapabilirsiniz. İşinizin bir parçası olabilecek eğitim temaları ve yeni işbirlikleri öne çıkacak.

İkizler:Maddi kazançlarınıza yönelik adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. İyimser hareket edebilir, harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz. Ortak para konularında ise daha kararlı olmak, işbirliği içinde kalmak öncelikli hedefiniz olmalı. Ancak şu dönem dışsal koşulları fazla zorlamayın. Devlete, kurumlara ait ödemelerde gözden kaçanlara dikkat edin.

Yengeç:Burcunuzda ilerleyen Ay, istikrarlı adımlar atma şansı veriyor. Yaratıcı konuların getirdiği uğraşlara verebilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarla ilgili gelişmelerde daha fazla sorumluluk altına girmeniz gerekebilir. Özel hayatta karşınıza çıkan engelleri görmeli, ancak güç mücadelesine girmekten kaçınmalısınız. Biraz sakin ve sağduyulu olmalısınız.

Aslan:Duygusal açıdan sizi yoran konuları geri planda bırakma çabası da işin içinde olacaktır. Başkalarının sizden istekleri, manevi açıdan destek olacağınız çalışmalarda ise oldukça yararlı işler yapabilirsiniz. Size destek olması gereken kişilerle yaşanan sorunları esnek karşılayın. Zira bu dönemde sağlığınız her şeyden önemli olmalı.

Başak:Yeni yapılanmaların hayat geçeceği şartlar ön plana çıkıyor. Önemli organizasyonlar ve dernek çalışmaları içinde görevlerin öne çıkması ile harekete geçiyorsunuz. Sosyal olanakların dikkat çekeceği bu dönem, beklentilerinizi ortaya koymanızda yarar var. İşten beklenen maddi kazançlarda ise istikrarlı sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz.

Terazi:Kariyer açısından önemli bir gün olabilir. Mesleki alanda önemli adımlar atarken, başarıların getireceği avantajlar söz konusu. Yaratıcı yanların ve becerilerin çalışma hayatınıza yansımaları da önemli bir destek olacaktır. Sosyal konular ve gruplar içindeki beklentileriniz iyimserlik getiriyor. Yolculuklar gündeme gelebilir.

Akrep:Yabancılarla bağlantılı işlerinizde olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerin karşılanacağı şartlar, yeni kişilerle ilişkiler yapıcı sonuçlar getirebilir. Eğitim planları ya da akademik hedefleri olanlarınız ise yeni bir araştırma içine girebilirsiniz. Farklı düşünceler ve inançlar hakkında öğreneceğiniz bilgiler olacak.

Yay:Güne finansal konularda beklentilerle başlıyorsunuz. Ortaklıklarda aradığınız güveni bulmak, başkalarının imkânlarından faydalanmak sizi harekete geçirecektir. Ortak kazançların yeniden planlanması, kredilerle ilgili sorunları aşılması yönünde önemli kararlar alacaksınız. Aile ve geçmişe ait duyguların öne çıkması sizi rahatsız etmemeli.

Oğlak:Özellikle kontrollü olduğunuzda yeni adımlar atılabilir, ortaklaşa işlerde elinizi güçlendirebilirsiniz. Sosyal açıdan daha fazla sorumluluk getiren şartları da kabullenmeye çalışın. Başkaları ile olan ilişkilerden fayda sağlamak için fırsatlar var. Kazançlarınıza yönelik atılacak adımlar, maddi planlarınızı gerçekleştirme fırsatı bulacaksınız.

Kova:Düzenleme ve değişiklikleri yapmak için uygun bir gün olabilir. Çalışma koşullarını iyileştirecek adımlar atabilir, çalışma arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilirsiniz. Organize edilmesi gereken konula ve detaylar ise yoğunluğu sürüyor. Bu günlerde daha fazla başkalarının işini yüklenmek ve sağlıkla ilgili konulara göz atmak gerekebilir.

Balık:Hayatın güzel yönlerini deneyimlediğiniz bir gündesiniz. İçinizden geldiği gibi hareket edecek, sevdiğiniz kişilerle bir arada olacaksınız. Yakın çevre gezileri ve değişik hobiler sizi harekete geçirebilir. Ancak iş hayatında alınan sorumluluklar nedeni ile biraz dengede olmak, artan sorumluluklara göz atmak gerekecek.



Çok Okunanlar

2024-09-24 00:25:42