Siyaset >> Milliyet Siyaset


‘Halka ittifakımızın tezlerini anlatın’


Link [2022-02-06 15:31:08]



MEHTAP GÖKDEMİR Kızılcahamam - Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve milletvekilleriyle kampta biraya gelen Bahçeli, toplantıdan önce Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Anıtta Kur'anı Kerim tilavetinin ardından dua eden Bahçeli, sonrasında şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı. Bahçeli, anıtta bulunan "Gökbörü Otağı"nda bir süre partililerle sohbet etti, çay içti, daha sonra kapın gerçekleştirildiği otele geçti.

Seçim konuşuldu

İstişare toplantılarının ilk oturumu MHP liderinin konuşmasıyla başladı. Edinilen bilgiye göre, basına kapalı gerçekleşen toplantıda Bahçeli, kurmaylarına 2023 seçimlerine giden süreçte izlenecek stratejiye ilişkin tavsiyelerde bulundu, talimatlar verdi. Bahçeli'nin, ülke gündemini değerlendirirken, tüm yöneticiler ve milletvekilleriyle parti teşkilatlarının gelecek yıl yapılacak genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlıklı olmasını, saha çalışmalarına ağırlık verilmesini, özellikle muhalefetin söylemlerine karşı halka Cumhur İttifakı'nın tezlerinin iyi anlatılmasını istediği öğrenildi.

Kıran sunum yaptı

Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin kampına, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran da katılarak bir sunum yaptı. Kapalı oturumda Bahçeli'nin konuşmasının ardından Bakan Yardımcısı Kıran, dış politikadaki son gelişmeler konusunda MHP'lileri bilgilendirdi.

MHP'nin iki günlük Kızılcahamam kampı bugün gerçekleştirilecek ortak istişare toplantısının ardından sona erecek. Bahçeli saat 12.00’de basın toplantısı düzenleyerek kamp çalışmalarını ve güncel gelişmeleri değerlendirecek.



Çok Okunanlar

2024-10-24 15:19:10