Yazarlar >> Milliyet


Haftanın müzik panoraması


Link [2022-07-03 23:30:19]



AKLIMDA

Hande Yener’in sürekli kendini yenileyip taze tutmasına bayılıyorum. Hem çok cesaretli hem de yenilikçi kalabiliyor. Sözü Berksan’a müziği ise Misha’ya ait olan yeni single çalışması “Aklımda” yayında. Şarkının özellikle alt yapı dokunuşuna bayıldım. Gerçekten pop müziği ayakta tutmaya çalışanlardan birisin Hande Yener. Şarkı çıkar çıkmaz zaten hızla listelere tırmanmaya başladı bile. Klibe gelirsek, bana göre en iyi kliplerinden biri olabilir. Dünya standartlarında ve vizyonu yüksek bir klip olmuş. Şarkıyı dinlerken bir çok duyguyu yaşamış olabilirim. Sen hep söyle ve her zaman kalbinin sesini dinle Hande (çok kalp).

İMDAT

Hadise ve Murda işbirliği olacağını duyunca çok heyecanlanmıştım. İki farklı dalda iki başarılı şarkıcının muhteşem uyumuyla sanatlarını icra etmesi harika bir şey. O kadar kaliteli ve renkli bir çalışma olmuş ki zaten proje bunu fazlasıyla gösteriyorlar bize. Klip tam bir film tadında; ikisi de oyunculuğunun hakkını vermişler. Kendi ülkemde bu kadar sınırları zorlayan ve başarılı işlere imza atan insanlarla çok fazla gurur duyuyorum. Bizi tek çalışma kesmez, yeniden bu ikiliyi başka bir projede görmek isterim.

CANIM

Öncelikle şunu demeden geçemeyeceğim: “Bayılıyorum Göksel’in kalitesine ve enerjisine!” Sözü ve müziği Göksel’e ait olan yeni single çalışması “Canım” yayında. Göksel’in içinde olduğunu bir projenin kötü olması imkansız zaten. İlk dinlediğimde sanki yıllardır keyifle dinliyormuşum hissiyatı verdi bana. Ne kadar yenilikçi olsa da müziklerinde hep o 80’ler tınısı gelir kulağıma ve içine çeker beni. Sound, klip, styling her şey harika olmuş. Sen hep üret, hep söyle Göksel. Seni çook seviyoruz!

BU İŞ BİTMİŞ

Sözü ve müziği Melek Mosso’ya ait olan yepyeni single çalışması “Bu İş Bitmiş” yayında. Resmen yaza bomba bıraktın Melek. Bayıldım! Zaten sesine diyecek laf yok, o kadar azimli ve disiplinli ilerliyor ki bu da başarısına fazlasıyla yansıyor zaten. Klibine özellikle bayıldım. Hem çok iddialı ve cool hem de çok güzel dans edebilen bir kız izledim. Bu yaz bu şarkıyı çok dinleyeceğiz, belli oldu.

VALLA

Seren Serengil’in sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan yeni single çalışması “Valla” yayında. Seren Serengil ilk bana dinlettiğinde arada kalmıştım, sonra bir baktım dilime dolanmaya başladı. "Bu şarkı tutar" dedim ve dediğim gibi de oldu. Resmen şarkı dile dolanıyor ve söylemeye başlıyorsun. Bu yaz en çok dinlenenler arasına girecek bu şarkı. Özellikle şarkının içinde olan oryantal dokunuşlar muazzam, bana eski pop müziğini anımsattı. Klibi ve stylingine de ayrıca bayıldım.



Çok Okunanlar

2024-09-23 20:25:21