Magazin >> Milliyet Magazin


Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinde flaş gelişme! Boşanıyorlar


Link [2022-09-14 21:22:20]



Son günlerde birlikte görüntülenmeyen ikiliden Hadise'nin evlilik yüzüğünü takmaması dikkatlerden kaçmamış, bu gelişme ünlü çiftin küs olduğu dedikodularını beraberinde getirmişti. Şarkıcının eşinin yeni mekanının açılışında da yer almaması ayrılık iddialarını güçlendirmişti. İkiliden günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ayrılık haberlerine henüz bir açıklama gelmedi.

HADİSE HAREKETE GEÇTİ

2. Sayfa’nın özel haberine göre, Hadise Mehmet Dinçer ile olan evliliğini sonlandırmak için düğmeye bastı ve bugün boşanma davası açtı.

Hadise ile aralarının bozuk olduğu konuşulan Mehmet Dinçerler yine alyans takmadı!

“BENİ BU KADAR SEVDİĞİ İÇİN”

Nikah sonrası ilk kez Kıbrıs'ta konser veren Hadise, sahnede evlendiğini açıklamıştı. 'Prenses' şarkısını söyleyen güzel popçu, "Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; 'Prensesler gibiydim baba evinde'. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için" ifadelerini kullanmıştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliğinde kriz olduğu iddia edildi. Geçen haftadaki konserinde 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulmuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-22 04:42:42