Magazin >> Milliyet Magazin


Haberler: Yıldız Tilbe'nin maskeli tarzı!


Link [2022-09-09 09:10:20]



HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYETYıldız Tilbe, önceki gün Akmerkez'de objektflere yansıdı. Mağazaları dolaşıp kendine bir şeyler baktığını söyleyen 56 yaşındaki sanatçı, "Her şey yolunda, konserler çok güzel geçiyor ama yeni bir şey yok maalesef. Yaz dolayısıyla ve konserler yoğun olduğu için şarkı yapmaya zaman yok, kışa inşallah" şeklişnde konuştu.

"KENDİ KENDİME EVLİLİĞİM ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Yıldız Tilbe, geçtiğimiz haftalarda "Kendime yüzük aldım" şeklindeki açıklaması hatırlatılınca, "Kendi kendime evliliğim çok güzel gidiyor. Bazen anlaşamıyoruz ama bırakamıyoruz da birbirimizi" diyerek güldürdü.

'Eteğini çıkar' diyen hayranına cevap!

MASKEYİ KAFASINA TAKTI!

Aşı karşıtı açıklamalarıyla adından söz ettiren Yıldız Tilbe, kafasında maske ile mağazaları dolaştı. "Maskeyi farklı bir amaç için kullanmışsınız sanırım" sözlerine ise gülerek şu yanıtı verdi:

Alıntı Metni

"TÜRKÇE KONUŞUYORUM"

Ekim 2021'de Etiler'de maskesiz şekilde görüntülenen Yıldız Tilbe, maske ve aşı hakkında soru yönelten magazin muhabirlerine çıkışmıştı. "AVM'de dolaşırken neden maske takmıyorsunuz?" sorusunu ünlü şarkıcı, "Başka sorunuz var mı? Türkçe konuşuyorum. Başka sorunuz var mı?" şeklinde cevaplamıştı.

"BENİ BU HALİMLE NASIL TANIDIN?"

Koronavirüs pandemisi döneminde zorunlu olmasına rağmen maske takmamakta direnen Tilbe, geçtiğimiz haziran ayında yüzünde maskeyle dolaşırken objektiflere yansımıştı. İzmir Çeşme'de slaş giyim tarzıyla görenlerin tanımakta güçlük çektiği sanatçı, fotoğraflarının çekilmesine şaşırmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; basın mensuplarının karşısında görünce el örgülü şapkasını yüzüne geçiren Yıldız Tilbe, önce “Beni bu halimle nasıl tanıdın?” diye sormuştu. Şarkıcı, daha sonra “Beni böyle çekme” diyerek, kafasını önüne eğip uzaklaşmıştı.

'Hiç bu kadarını tahmin etmedim'

Çok Okunanlar

2024-09-22 09:21:24