Magazin >> Milliyet Magazin


Haberler: Ufuk Özkan boşanma sonrası annesinin evine taşındı!


Link [2022-08-26 07:58:20]



HÜSEYİN ALTUN/MİLLİYETSon olarak 'Kalk Gidelim' adlı dizide rol alan Ufuk Özkan,ile Nazan Güneş, 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilikte fikir uyuşmazlığı yaşayan ikili, evliliklerine ikinci bir şans vermişti. Aralarındaki sorunları çözemeyen ikili, geçtiğimiz hafta İstanbul Adliyesi 8. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşanmıştı. Son dönemde fazla kilolarından kurtulan ve “Ah Be Birader” filminde kamera karşısına geçen Özkan, eşiyle mutlu günlerinden çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından kaldırmamıştı.

"SADECE EVLERİ AYIRDIK"

16 yaşında Güneş ile Eren adında bir oğulları olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde ‘Cenazemize Hoş Geldiniz’ filminin okuma provasında, boşanma hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

Ünlü oyuncu, boşanma hakkında; "Nazan'la fikir ayrılığı yaşadık. Kavgasız, gürültüsüz 17 yıl yaşadık. Her gün görüşüyoruz. Biz sadece evleri ayırdık" açıklamasını yapmıştı.

10 yılı aşkın süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan eski eşi ile boşanmalarının ertesi günü bir araya geldiklerini belirten oyuncu, “Adliyeye birlikte gittik. Ertesi günü yemeğe çıktık. Sonrasında oğlumuzla vakit geçirdik” demişti.

İşte Ufuk Özkan'ın son hali

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ufuk Özkan, son olarak üniversite yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşmıştı. Bugüne kadar yaşadıklarını anlatan Özkan, biten evliliği hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, gençliğine de seslenmişti. İşte Ufuk Özkan'ın o paylaşımı:

Alıntı Metni Ufuk Özkan: Komedi oynamak gibi bir kuralım yok

BOŞANMA SONRASI ANNE EVİNE DÖNDÜ

Yıllar öncesine ait fotoğrafına düştüğü not gündem olanUfuk Özkan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşiyle evlerini ayırdıktan sonra annesinin evine yerleşen ünlü oyuncu, "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim" diyerek konuya esprili yaklaştı.

Ayrılık süreci hakkında açıklamalarda bulunan Özkan, "Kavga gürültü olmadan fikir ayrılıkları yüzünden ayrılığa geldi. 16 sene sonra bir şeyler bitti, onu kabullenme sürecini yaşadık. İki medeni insan gibi oturup konuştuktan sonra yollarımıza ayrı devam etmeye karar verdik” dedi."İŞLERDEN DOLAYI İLİŞKİ KAN KAYBETTİ"

Öte yandan Ufuk Özkan, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımıyla ilgili de konuştu. Ünlü oyuncu, 22 yaşındaki haline yazdığı mektubun eşine olmadığını söyledi. Eşinin müthiş bir insan ve çok kıymetli olduğunu belirten Özkan, işlerin güçlerin içerisine dalmanın ilişkide kan kaybettirdiğini söyleyerek öz eleştiride bulundu.



Çok Okunanlar

2024-09-22 17:36:19