Magazin >> Milliyet Magazin


Haberler: Merve Oflaz'la ayrılan Allan Hakko ve Tara De Vries ile görüntülendi!


Link [2022-12-08 09:24:20]



HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

'Survivor' yarışmasında birinci olduktan sonra ün kazanan Merve Oflaz, iş insanı Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini Uludağ tatillerinde ilan eden çiftten kötü haber geldi. Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Merve Oflaz ile Allan Hakko ayrılık kararı aldı.

İş insanının adı son olarak ‘Miss Mas’ isimli blog’uyla tanınan Elisabeth Mas ile anılmaya başlamıştı. İspanyol influencer, 2020’de üç yıllık eşi ve bir çocuğunun babası Caner Karaloğlu’ndan boşanmıştı.

ESKİ AŞIKLAR PİŞTİ OLDU

Ayrılığın ardından ünlü isimler Bebek'te farklı mekanlarda yapılan Cadılar Bayramı (Halloween) partisine gitmişti. Oyuncu Merve Oflaz partiye kız arkadaşları ile katılmış, aynı mekana 20 dakika sonra eski aşkı Allan Hakko da gelmişti.

"KONUŞMAYACAĞIM"

Merve Oflaz, parti öncesi Bebek’te yürürken görüntülenmişti. Üç yıldır birlikte olduğu Allan Hakko’yla ilişkisini bitirmesinin ardından eski sevgilisinin ismi İspanyol Elisabet Mas ile anıldığı hatırlatılınca, "Boşuna sormayın konuşmayacağım" diye açıklama yapmıştı.

Allan Hakko gecelerde

TEK BAŞINA AYRILDI

Allan Hakko, önceki gece Etiler'deki Beca'daydı. Mekan içerisinde ‘Magazin D’ programının sunucusu Tara De Vries ile eğlendiği öğrenilen Hakko, çıkışta arabasını mekanın kapısına kadar yanaştırdı ve tek başına oradan ayrıldı.

"ONLARA SÖYLER MİSİNİZ GİTSİNLER"

Gazetecileri gören De Vries, mekan kapısından geri içeri dönerek valelere, "Onlara söyler misiniz gitsinler" dedi. Bunun üzerine valeler gazetecilerin gitmesini rica etti. Daha sonra mekanın kapısına sıfır yanaşan taksiye binen Tara De Vries, aşk sorularını yanıtsız bıraktı.

Tara De Vries ve Alli Elevi kameraları görünce panikledi

TARA DE VRİES KİMDİR?

Tara de Vries 6 Ekim 1998 tarihinde Amsterdam'da dünyaya geldi. Annesi 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'dır. 2018 Miss Turkey Güzellik yarışmasında ikincilik derecesini kazanarak Tayland'da düzenlenen Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. Liseyi Hollanda'da tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde bir sene okudu. Devamında ilgi duyduğu alana yönelerek, eğitimine Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nde devam eden Tara de Vries, Türk/Hollanda çifte vatandaşıdır.

Süeda Çil'den kamera önü ve drama eğitimi alan Tara de Vries, Dialog Anlatım İletişimde Oyunculuk ve Diksiyon Eğitim Programı'nı tamamladı. Selim Bayraktar ile oyunculuk eğitimi özel dersleri aldı. Tara de Vries aynı zamanda binicilik, çim hokeyi, kayak, okçuluk, dalış sporlarıyla ilgilenmektedir.



Çok Okunanlar

2024-09-19 08:01:05