Magazin >> Milliyet Magazin


Haberler: MasterChef'e kim veda etti? Gözyaşlarına hakim olamadı


Link [2022-09-12 14:02:22]



'Kadınları bir tık geriye atıyorlar'

Milliyet.com.trTV8'de ekranlara gelen Masterchef Türkiye'de kırmızı ve mavi takım, hafta içi oynanan dokunulmazlık oyunlarında hünerlerini sergiledi. Kaan Noyanalpan’ın kaptanlığındaki mavi takım, Melih Berkay Gündüz'ün kaptan olduğu kırmızı takımı 3-0 mağlup etti. Bu hafta eleme potasına giren isimler Yağız, Burak, Serpilay, Vural, Dilan ve Melih oldu.

11 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelen bölümde MasterChef'e devam edebilmek için şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yapmaya çalışan altı yarışmacıdan biri, MasterChef Türkiye hayallaerine veda etmek zorunda kaldı. Şefler, eleme adaylarından maş fasulyesi ile yaratıcı bir tabak çıkarmalarını istedi.

İlk bölümde en başarılı tabağı Yağız yaptı. Yağız'ın ardından Serpilay ve Burak da eleme potasından kurtuldu. Melih, Dilan ve Vural, son üç eleme adayı olarak girdikleri potada mücadele etti. MasterChef Türkiye’de elenen isim Dilan Karataş oldu.

"MASTERCHEF EN UFAK HATADA BİTİYOR"

Şeflerden Mehmet Yalçınkaya, "20 yaşındasın, çok gençsin. Bu yaşa göre olgunlaşmış bir yapın var. Hedeflerin olduğu çok belli, çok yeteneklisin. Masterchef en ufak bir hatada bitebiliyor. Sen de bunu yaşadın. Bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" dedi.

"YAŞAMA UMUDUM YOKTU"

Büyük üzüntü yaşayıp, gözyaşlarına hakim olamayan Dilan Karataş şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni Masterchef Hamza'nın sağlık durumu

Çok Okunanlar

2024-09-22 07:49:00