Magazin >> Milliyet Magazin


Haberler: İşte Hülya Avşar'ın yolda bulduğu jön!


Link [2022-12-10 15:08:19]



UMUT ÜNVER / MİLLİYETHülya Avşar, kendi adını taşıyan 'Hülya Cup' tenis turnuvasının gerçekleştiği Akatlar'daki spor kompleksinde görüntülendi. Final öncesi maçları takip eden sanatçı, "Ben hemen hemen her gün buradayım, yoğun. Çok güzel maçlar var, muhteşem. Sonrasında oturup, bütün tenis gurubu camiası konuşuyoruz. Tenis kortlarında olduğum her gün hücrelerim yenileniyor. Mutluyum, çok mutluyum, seviyorum. Oynayan kişiler de çok değerli” dedi.

"İKİ AYAĞIMIZ BİR PABUCA GİRDİ"

"Hülya Cup istediğiniz gibi oldu mu?" sorusuna Avşar kızı, "Rekor katılım oldu, o yüzden bir hafta uzattık. Ne yapacağımızı bilemedik, iki ayağımız bir papuca girdi. 96’ya yakın ödül vereceğiz” yanıtını verdi.

"SENEYE BEN ONLARA GÖSTERİRİM"

Turnuvadan elendiği hatırlatılan ünlü şarkıcı, "Şampiyon olacak kişilere elendik. Antreman yapamadığım bir zamana geldi, bahane değil tabii ki. Seneye ben onlara gösteririm. Her gün antremandayım” ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar'dan 'Berlin in Berlin' itirafı: O sahnede etrafımda üç kişi vardı, Hülya Avşar: Kaya bana yürüyor!

"İNANAMADI, DALGA GEÇTİĞİMİ SANDI"

Yeni şarkısı 'Anlatma'nın klibinden bahseden Hülya Avşar, jönünü yolda bulduğu hatırlatılınca, şu açıklamayı yaptı:

Alıntı Metni

İşte Hülya Avşar'ın bulduğu jön...

"HEP HAYALİNİ KURDUĞUM HİKAYEYDİ"

Bir dizi projesi okuduğunu belirten 59 yaşındaki güzel, "Bir hikaye var okuyorum, çok hoşuma gitti. Dijital için. Hep hayalini kurduğum bir hikayeydi. Netleşir yakında" şeklinde konuştu.

Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!, Hülya Avşar ve Yalçın Dümer 32 yıl sonra buluştu

"ONLAR HASTA!"

Röportaj sırasında yavru bir sokak kedisini fark eden Hülya Avşar, soluğu kedinin yanında aldığı sırada Konya’da yaşanan köpeğe şiddet görüntüleri hatırlatılınca, "Onlar hasta, ne denebilir! Onları alıp tıkacaksın bir daha çıkarmamak üzere. Hasta ruhlular. Bir insanın böyle bir şeyi canlıya yapabilmesi, sayacak çok şey var ama benim ağzımın bazen ayarı olmuyor. O yüzden susayım” dedi.



Çok Okunanlar

2024-09-19 07:58:47