Magazin >> Milliyet Magazin


Haberler: Hakan Altun emeklilik sinyali verdi! 'Biraz evde oturmam lazım...'


Link [2022-10-24 13:42:19]



Milliyet.com.trTürk müziğinin başarılı yorumcusu Sibel Can ve klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile birlikte sunduğu 'Şarkılar Bizi Söyler' programı, 22 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D ekranında yeni sezona 'merhaba' dedi. 90'lara damga vuran ve 31 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen müzik grubu İzel-Çelik-Ercan ile eğlenceli ve müzik dolu bir açılışa imza atıldı.

"SAÇ KREMİ, ŞAMPUAN, JÖLE GİBİYİZ"

Magazin D'den Asiye Acar'a konuşan Hakan Altun, "53 program çekmişiz. Sanki yeni başlamışım gibi. Anneme 'Herhalde yaşladnım' dedim. Heyecandan, stresten programdan bir gece önce uyuyamıyorum. Üçümüzün arasında bir kez kırgınlık olmadı. Olsa söylerim, asla! Ekipteler de şaşırıyorlar. 'Bu kadar uyumlu bir üçlü görmedik' diyorlar. Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz. Birbirimize saygı ve sevgi gösteriyoruz. Çok güzel bir müzik çıktığı için proje devam ediyor zaten" dedi.

Engincan Ural'ın düğününden sürpriz hediyeler

"ANNEM 'OĞLUM PROGRAMI BIRAKMA' DİYOR"

Alıntı Metni

"BİRAZ EVDE OTURMAM GEREKİYOR"

Geçtiğimiz yıl yaşadığı sağlık sorunuyla sevelerini korkutan ancak dönüşü muhteşem olan sanatçı, "Yoğunluğumu biraz hafifletmem lazım, sağlık da önemli. Geçirdiğim operasyonu herkes biliyor. Yorucu bir hayat, neredeyse her gün başka bir yerde uyanıyorusunuz. Kendi yatağınızı, kendi banyonuzda duş almayı özlüyorsunuz. Çok güzel yerlerde kalıyoruz ama insanın evi gibi olmuyor. Benim biraz evde oturmam gerekiyor, çok dışarılarda gezdim. Konserleri biraz hafifleteceğim. Yavaş yavaş da emekliliği düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"MESLEĞİM YÜZÜNDEN EVLENEMEDİM"

Alıntı Metni

Haftanın magazin olayları, bomba dedikoduları ve özel haberleriyle 'Magazin D Pazar' programı, Kanal D'de.

'Bu ışık her yeri aydınlatmaya yeter'

Çok Okunanlar

2024-09-20 21:41:44