Magazin >> Milliyet Magazin


HABELER: MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu biten evliliği hakkında konuştu!


Link [2022-10-06 10:00:20]



Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'ndan çekişmeli davanın anlaşmalıya dönmesi sonucu boşanmıştı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzayan süreç Aralık 2021'de sona erdi. Somer Şef'in 'boşanmakta kararlı' olduğunu ifade ettiği, Aslı Sivrioğlu'nun ise nafaka ve tazminat talebinde bulunmadığı öğrenildi. İki çocuklarının velayeti Sidney’de yaşayan anne Aslı Sivrioğlu’na verildi.

Beş sezondur ekranlarda olan, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği fenomen yarışma 'MasterChef Türkiye' ile gündemden düşmeyen Somer Şef; evliliği, baba olmanın ona yaşattıkları ve çok konuşulan ayrılığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'İhaneti gözümle gördüm'

"AŞK BANA İYİ ÇOCUK OLMAYI BIRAKTIRDI"

'Katarsis' programına konuk olan Somer Sivrioğlu, hayatının dönüm noktasını şu sözlerle anlattı:

Alıntı Metni

"HATAM VAR, KABUL EDİYORUM"

Uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük Pınar Kayabaşı ile aşk yaşayan ünlü şef, biten evliliği hakkında Gökhan Çınar’a içini döktü ve yaşananlara dair şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

"İLİŞKİMİZ ESKİDİ VE BİZ O İLİŞKİYİ DÖNÜŞTÜREMEDİK"

Somer Sivrioğlu, "Basında anlatılanlar gibi de değil hiçbir şey. Durup dururken hiçkimse böyle bir şey yapmaz. Yok efendim; 'Parayı buldu, şöhreti buldu'. Bir insan bunlara bakar mı sizce? İlişkimiz eskidi, biz o ilişkiyi dönüştüremedik ve yenileyemedik. Önce kendin açıyorsun, sonra kapıdan biri geliyor. Hiçbir zaman kilitli bir kapıya kimse gelmiyor ya da sen kilitli bir kapıyı kırıp, içinden çıkmıyorsun. O kapı zaten eskimişti. O yüzden böyle sonlandı evliliğimiz. Eski eşim ile ilgili şunları söyleyeceğim. Herkesle aşk yaşayabilirsin ama herkes ile çocuk yapamazsın. İyi ki onunla böyle bir şey yaşamışım. Bu dönem çocuklarımla bir aradayım ve bana çok iyi geliyor. Ben de onların hayatında olmaya çalışıyorum. Oğlum ve kızımla ilişkim çok iyi. Birlikte hayatı sorguluyoruz Dürüst bir ilişkimiz var. O açıdan da çok mutluyum" dedi.

Pınar Kayabaşı paylaşımı dikkat çekti

Çok Okunanlar

2024-09-21 11:36:55