Magazin >> Milliyet Magazin


Güven Kıraç aşka geldi! Genç sevgilisini yine inkar etti


Link [2022-10-28 11:38:20]



HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET1986 yılından beri birçok TV dizisi, reklam filmi ve beyazperdede rol alan, şimdilerde meslektaşı Erkan Can ile gezi programı yapan Güven Kıraç, geçtiğimiz ay özel hayatıyla gündem olmuştu. Başak Kıraç'la uzun süredir evli olan oyuncu, esmer bir kadınla Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda eğlenmişti.

Samimi görüntüler sergileyen ikiliden Kıraç, kız arkadaşına eliyle mısır yedirmişti. Ünlü oyuncu, mekanın içerisinde de kız arkadaşını birçok kez öpmüştü. El ele mekandan çıkan ikili, basın mensuplarını karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyememişti.

Kameraları fark edince ellerini bırakan ve sokakta ayrı ayrı yürümeye başlayan ikiliden genç kadının, yüzünü gizlemesi dikkat çekmişti. Oyuncunun yanındaki arkadaşları ise görüntü alınmasını engellemeye çalışmıştı. Muhabirlerin evli olduğunun hatırlatmasının ardından adımlarını hızlandıran Güven Kıraç ve sevgilisi, soruları yanıtsız bırakmayı tercih etmişti.

12 YILLIK EVLİ!

'Masumiyet' (1997) ve 'Gemide' (1998) filmleriyle hafızalarda yer eden, çok izlenen dizilerde de kamera karşısına geçen 62 yaşındaki Güven Kıraç'ın, Maya adında bir kız çocukları olan 12 yıllık eşi Başak Kıraç'la boşanma aşamasında olduğu öğrenilmişti.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER!

Güven Kıraç, önceki gün genç sevgilisi ile bir kez daha objektiflere yansıdı. Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda öpüşürken görüntülenen ünlü oyuncu, inkar ettiği kız arkadaşı ile birlikte samimi görüntüler verdi.

"ORTALIĞI KARIŞTIRIYORSUNUZ"

Güven Kıraç, mekan çıkışında basın mensuplarının sevgilisini sorması üzerine, “Siz ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizinle konuşacak bir konum yok, bakın işinize!” şeklinde tepkili bir cevap verdi.

NE İSTEDİYSE HEPSİNİ ALDI

Güven Kıraç ile eşi Başak Kıraç, Mart 2019'da City's AVM'de objektiflere yansımıştı. Eşinin koluna girip, mağazaları dolaşan ünlü oyuncunun, eşi ile arasındaki özel bir günden dolayı kesenin ağzını açtığı öğrenilmişti. Kıraç, eşine değerli hediyeler almıştı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 17:29:53