Yazarlar >> Milliyet


GÖZDEN GEÇİRME ZAMANI


Link [2022-09-12 12:30:30]



Ay küçülürken süregelen konular üzerinde pek çok şeyi muhasebe edebiliriz. Merkür de artık gerilemekte. Güzel fırsatlar var. Ay, Koç’ta ilerlerken aceleci değerlendirmelerden kaçınalım. Ortaklaşa bir konu üzerinde çaba gösterebiliriz. Ciddi düşüncelere açığız. İkili ilişkilerde sabırlı ve ön yargılardan uzak durmak gerek. İş hayatında uzun vadeli olmasını istediğimiz şeyler var. Organize olmakta zorlanabiliriz. Yöneticilerle doğru iletişim kuralım.

KOÇ

Yeni haftaya başlarken son derece heyecanlı ve enerjiksiniz. Sezgileriniz de kuvvetleniyor. Bu enerjiler sizi daha girişken kılacak. Ancak herkesin sizin kadar hızlı hareket edemeyeceğini unutmayın. Güzel başlangıçlar yapmak için bugünü iyi değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizde hareketlilik söz konusu. Ayrıca sportif mücadelelerde heyecanız da yüksek olacak.

BOĞA

Haftanın ilk gününde çevrenizdeki kişilere daha anlayışlı yaklaşabilirsiniz. Yalnız geçmişten gelen bazı konular aniden açılabilir. Amaçlarınızı ve hedeflerinizi tekrar sorgulamanız gerekebilir. Olayların size sunduğu olgunlaşma fırsatını kaçırmayın. Ancak bütün bu süreçte sırlarınız konusunda çok dikkatli olmalısınız zira gizli düşmanlıklar söz konusu.

İKİZLER

Arkadaşlarınızla hareketli zaman geçirebileceğiniz çok sayıda fırsat önünüze çıkacak. Karşılaşacağınız bazı durumlar sizi gelecekle ilgili umutlandırabilir. Bu olumlu hava işinize de yansıyacak. İş çevrenizde de fikirleriniz desteklenebilir. Ayrıca işle ilgili kazançlarda güzel gelişmeler olabilir. Dernek veya vakıflar gibi sosyal organizasyonlarda yer alabilirsiniz.

YENGEÇ

İş ve üstleriniz konularında hareketli bir gün ile haftaya başlayabilirsiniz. Başarılı olmak ve öne çıkmak isteyeceksiniz. Ancak sabırsız davranışlardan kaçınmanızda fayda var. İşle ilgili bürokratik süreçler sizi strese sokabilir. Sezgilerinize güvenmekten çekinmeyin. Engelleri bu sayede kolayca aşabileceksiniz. Bugün çözüm üretme konusunda yaratıcısınız.

ASLAN

Haftanın ilk gününde yurt dışı konuları ve buralardan gelecek ani haberler öne çıkıyor. Gelen yeni haberler sayesinde değişim isteğiniz güçlenecek. Sizin için yeni alanlarda yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca kendinizi geliştirme konusunda da önemli adımlar atılabilir. Sizde olumlu etki yaratacak kişilerle tanışabilirsiniz. Seyahat planlarınız değişebilir.

BAŞAK

Sürprizlere hazırlıklı olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklar ve para konularında yoğun bir hareketlilik ve stres yaşayabilirsiniz. Finansal konular sizi çokça meşgul edecek. Detaylara göstereceğiniz dikkat ve sakin davranışlar size fırsat kapılarını açıyor. Gün içinde banka işleriniz ve yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Biraz cesaret gerekiyor.

TERAZİ

Haftanın ilk gününde İlişki konuları öne çıkıyor. Açık sözlü ve girişken davranma eğilimindesiniz. Ancak dürüst olmak adına kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Bugün karşılaşacağınız bazı kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilir. Niyetleriniz kadar ifade biçimleriniz de önem kazanacak. Bu tavrınız beraberlik konularında da yeni gelişmelere sebep olabilir.

AKREP

Bugün plan ve programlarınız konusunda kararlılık göstermeniz çok yararınıza olabilir. İş konularında yoğun bir gün geçireceksiniz. Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Ancak istekleriniz konusunda açık ve net olmanız gerekli. Boş endişelerle zaman kaybetmeyin. Sorumluluklarınız artabilir. Bu arada fiziksel açıdan risk taşıyan durumlar ortaya çıkabilir.

YAY

Aşkla ilgili yeni başlangıçların yaşanabileceği güzel bir gündesiniz. Bugün yaratıcılığınız kadar şansınız da artıyor. Girdiğiniz ortamlarda hemen fark edilebilirsiniz. Ayrıca hoşunuza gidecek pahalı hediyeler de alabilirsiniz. Kendinizi şımartmaya ve eğlenmeye bakabilirsiniz. Harcamalarınızda dengesizlikler mümkün.

OĞLAK

Haftanın ilk gününde girişkenliğiniz artıyor. Yeni projelerinizi hayata geçirmek için uygun bir gün olacak. Özellikle emlak ve toprak konularında elinize iyi fırsatlar geçebilir. Sadece sabırlı olun. Ailevi alanda da yenilikler yaşanabilir. Bazı haberler ve ziyaretler yapmanız gerekebilir. Evde daha sakin ve huzurlu olmaya gayret etmelisiniz.

KOVA

Son derece hareketli bir tempoyla haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Gün içinde yakın çevrenizdekilerle iletişim canlılık getiriyor. Ayrıca iş arkadaşlarınız ve yakınlarınızla buluşmalar olabilir. Ticari konularda başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracak yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Akıllı ve atılgan davranışlarınız fırsat kapılarını açacak.

BALIK

Kişisel gelişim konularında önemli adımlar atmanız söz konusu olabilir. Kariyerinizi etkileyecek yatırımlarda bulunmak için uygun fırsatlar çıkabilir. İşiniz için gerekli olan bazı donanımlara harcama yapmanız mümkün gözüküyor. Gelirlerinizi arttıracak ek işler ve projeler araştıracaksınız. Maddi durumunuzla ilgili konular birinci önceliğiniz olacak.



Çok Okunanlar

2024-09-22 01:47:46