Teknoloji >> Milliyet Teknoloji


Google Admob Nedir, Nasıl Çalışır? Admob Ne İşe Yarar?


Link [2022-02-06 00:51:09]



Söz konusu Google olduğu zaman özellikle reklam kazanım unsurları içerisinde pek çok yapı bulunmaktadır. Bunlar içerisinde Admob da gelmektedir. Birçok kişi ise bunu nasıl çalıştığını ve işlediğini merak ediyor.

Google Admob Nedir?

Admob Google üzerinden bir reklam aracıdır. Bir uygulama üzerinden öne çıkan reklamlar ile beraber kişiye para kazandırır. Konuya bağlı olarak içeriye göre farklı reklamlar üzerinden kazanç elde edilir. Bununla beraber uygulamanın görünümleri ve izlenimi, içeriye ve temaya bağlı olarak da hazırlanabiliyor.

Google Admob Nasıl Çalışır?

Google Admob içeriye bağlı olarak hedeflenen müşteri kitlesi kapsamında reklam gösterme aracıdır. Bu reklam üzerinden uygulama ile beraber kişi kazanç elde eder. Uygulama üzerinden kullanıcıların alaka ve içeriğine bağlı olarak reklamlar otomatik olarak gelir. Aynı zamanda uygulamaya bağlı olarak reklamlar ve hedefler özelleştirilebilmektedir.

Google Admob Ne İşe Yarar?

Bu uygulama sistemi bir kazanç platformudur. Çalışan ve hazırlanan uygulama ile içeriklere bağlı olarak hedeflenen reklamlar görünür. Özellikle uygulama içeriği yanında hedeflenen reklamlar üzerinden kişiye para kazandıran ücretsiz bir platform olarak çalışır. Böylece uygulamaya gelen kişilerin ilgi ve alakasına göre reklamlar otomatik olarak yansır.



Çok Okunanlar

2024-09-19 22:07:38