Eğitim >> Milliyet Eğitim


Glamping Nedir, Nasıl Yapılır? Glamping Çadır Ne Demek?


Link [2022-07-25 17:04:19]



Konforundan taviz vermek istemeyen ancak doğayla iç içe olmayı seven kişilerin tercih ettiği glamping deneyimi standart bir kalıp olmak yerine sınırları oldukça geniş bir sektör olarak değerlendirilebilir. Glamping Nedir​​​​​​? İngilizce ”glamour” yani cazibe ve ”camping” sözcüklerinin birleşmesiyle oluşan ve güzel bir çadırdan çok daha fazlasını ifade eden bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda gittikçe popülerleşmeye başlayan ve devam eden glamping, doğadaki eşsiz güzellikleri, tercih edilen konfor ile deneyimlemeye imkan tanımaktadır. Nasıl Yapılır?

Kamp formatına, doğa ve lüksün buluştuğu yer olan glamping yaban hayatını tecrübe ederken konfordan taviz vermeye gerek bırakmayacak bir deneyimdir. Glamping kampı, doğa ile bir olmayı seven kişilere hitap eder. Doğada uyuyup, yemek yemeyi, oynayıp, günlerini geçirmeyi anlatır. Kamp yapmayı seven kişilerin yerde uyumak, doğada yemek pişirmek ve yemek gibi zorlukları hafifleten bir kavramdır. Genel olarak lüks ağaç evlerde kalarak doğanın güzelliklerini izlemek için gerçek kampçıların deneyimlerini daha rahat hale getiren, biraz daha lüks çadır ve ya ekipman olarak anlatılabilir. Glamping Çadır Ne Demek?

İzole ve yalıtılmış olarak hazırlanmış bir mekanda, muhteşem doğal manzaralar karşı, şık ve göz alıcı dokunuşların vaad edildiği kavramdır. Glamping Çadır konfor vadeden hizmetlerin başında gelir.



Çok Okunanlar

2024-09-21 20:39:35