Magazin >> Milliyet Magazin


Gizem Karaca'dan öncesi ve sonrası paylaşımı


Link [2022-10-07 15:28:19]



Daha önce 'Güzel Köylü', 'Eve Düşen Yıldırım' ve 'Baraj' gibi yapımlarda rol alan Gizem Karaca, 2017'de Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncu, evlendikten sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti.

2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan ve uzun yıllardır, oyunculuk yapan Karaca, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Zaman zaman doğal halini de takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, son paylaşımıyla gündem oldu.

DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI

30 yaşındaki Karaca, makyajlı ve makyajsız halini gözler önüne serdiği bir video yayınladı. Ünlü isim, öncesi ve sonrasını kıyasladığı paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.Karaca'nın değişimi takipçilerini şaşırttı.

Güneşlenmeye gider gibi fasulye toplamaya gitti

"HİÇ ESTETİĞİM YOK"

Gizem Karaca, katıldığı bir programda; "Estetiğin var mı?" sorusuna, "Hiç estetiğim yok. Karşı değilim. Bir konuda mutsuzsan kendinle ilgili ve bu seni mutlu edecekse yapılabilir diye düşünüyorum" şeklinde cevap vermişti.

İNSAN AYIRT ETMİYOR

Öte yandan Gizem Karaca, geçtiğimiz aylarda bir dergiye verdiği röportajda; insan ayırt etmediğini söylemiş veBirlikte olduğum, çalıştığım ve iletişim kurduğum herkesin işine ve değerlerine saygı duyuyorum. İyi bir dinleyiciyim, samimi ve içten olduğum yorumunu çok alıyorum. Ne yaşıyorsam dışıma yansıtan biriyim” ifadelerini kullanmıştı.

Gizem Karaca: Mezdeke açıp oynadım

Çok Okunanlar

2024-09-21 11:51:32