Magazin >> Milliyet Magazin


Fazıl Say ile Ece Dağıstan boşandı!


Link [2022-11-30 16:34:20]



Fazıl Say, Ece Dağıstan ile boşandıklarını açıkladı. Instagram hesabından mahkeme çıkışı el ele çekilen fotoğraflarını yayınlayan Say, altına şu mesajı yazdı:

Alıntı Metni

"BELKİ BÖYLE DAHA İYİ"

'Yeni bir sayfa' vurgusu yapan 52 yaşındaki piyanist, "İki insan da mutlu olsun, Ece mutlu olsun. Ece hep iyi olsun. Böyle daha iyi belki. Yeni bir 'büyük' sayfa açılıyor 'büyük dönem' başlıyor, şimdi, yalnız hayatımda, iyi bir güzergah çizerek, iyiye yol almak istediğim, kendi yaşamıma sahip çıkacağım, sağlığıma, müziğe ve her şeye. Dostlarımla, hepimiz üzgünüz bugün. Sevgiyle, saygıyla, içtenlikle" ifadelerini kullandı.

'AYRI EVLERDE' YAŞIYORUZ DEMİŞTİ!

Fazıl Say ile Ece Dağıstan, Mart 2021'de yaptıkları açıklamayla dikkat çekmişti. Evlendikten sonra hiç birlikte yaşamadıklarını söyleyen çiftten Dağıstanlı “Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Ben Fazıl’a veya o bana, hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz” demişti.

Eşine katılan Fazıl Say ise “Asla sıkılmayız. Ayrı evlerde yeni aşıklar gibi yaşıyoruz. Herkesin kendi işi, çalışması, hayatının bireyselliği var” şeklinde konuşmuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 03:48:24