Magazin >> Milliyet Magazin


Faruk K.: Ayrılmış sevgilileri canlı yayınlarımda barıştırmak istiyorum


Link [2022-08-16 15:26:21]



Uzun süredir ortalarda görünmeyen Faruk K., geçtiğimiz sene Nişantaşı'ndaki kedilerw mama verirken görüntülenmişti. Sokak hayvanlarını besledikten sonra muhabirlerle sohbet eden Faruk K., şarkısı ve yeni reklam filmi hakkında konuşmuştu. 20 yıl sonra 'Azar Azar' şarkısını yeniden seslendiren ünlü isim, reklam filminden bir milyon TL ücret aldığı iddialarına yanıt vererek; "1 milyon az, siz üç katını yazın. O kadar az almadım" diyerek kahkaha atmıştı.

Kazandığı para hakkında konuşan şarkıcı, "Reklam parasıyla anneme küçük bir yazlık aldım. Zaten sokak hayvanlarını her zaman besliyordum. Reklam çekimi olursa daha çok kediyi besleyeceğim diye kendime söz vermiştim, onlara yaklaşık bir yıllık mama stoğu yaptım" demişti.

"PANDEMİDE HEP EVDEYDİM"

Koronavirüs pandemisi döneminde hep evde olduğunu belirten 49 yaşındaki şarkıcı, "Zaten hepimiz doğal olarak evdeyiz, o yüzden sokak hayvanlarımızı unutmayalım" şeklinde konuşmuştu.

GENÇLERLE BULUŞTU

Faruk K., tüm bunların ardından geleceğin fenomen yıldızlarını keşfetmek için 'Faruk K. Azar Yıldızlarını Arıyor' isminde özel bir programa başladı. Faruk K ve ünlü fenomenler Ataberk Doğan, Barış G. ve Efe Uygaç, kariyerini bu yönde geliştirmek isteyen ve programa katılım sağlayan gençlerle Galataport İstanbul’da buluştular.

Faruk K., Demet Akalın'a destek verdi

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Azar benim hayattaki en büyük ödülüm, Z kuşağıyla tanışmama vesile oldu. Yayıncılık yeni, gözde ve kazançlı bir mesleğe dönüştü. Ben de kariyerini bu yönde geliştirmek isteyen ve programa katılım sağlayan gençlerle bir arada olmak istedim" dedi.

"KONSERLERİMİ BURADAN YAPABİLİRİM"

Canlı yayınlardan bir gelir elde edip etmediğini soran muhabirlere yanıt veren ünlü isim; "İnsanların yeteneklerini sergilediği bir platformda para kazanması kadar güzel bir şey olabilir mi? Ben de canlı konserlerimi buradan yapabilirim, hatta ayrılmış barışmak isteyen sevgilileri canlı yayınlarımda barıştırmak istiyorum" şeklinde konuştu.

'1 MİLYON TL'DEN FAZLA KAZANÇ' HEDEFİ

Sanatçı, bu etkinlikle beraber katılımcılara 1 milyon TL'den fazla kazanç sağlatmayı hedefliyor. 25 Temmuz'dan 8 Ağustos'a kadar sürecek Azar yıldızları etkinliğinde 30 kişi Azar’ın marka temsilcisi olarak belirlenecek.

"Birinciye tam 250.000 TL değerinde yayıncı primi, İkinciye 100.000 TL değerinde yayıncı primi, Üçüncüye 50.000 TL değerinde yayıncı primi ve kalan 27 kişinin her birine de 15.000 TL'lik yayıncı primi verilecektir" açıklaması da yapıldı.

'Şimdiki şarkılar yatmalık, kalkmalık'

Çok Okunanlar

2024-09-23 01:34:09