Yaşam >> Milliyet Yaşam


Falda Köpek Kafası Görmek Ne Demek? Kahve Falında Köpek Kafası Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir?


Link [2022-04-22 21:31:09]



Falda köpek kafası görmek; sadık bir dostun varlığına işaret edebileceği gibi, gıybet yapan bir kimseyi de ifade edebilmektedir. Yalnız kalındığı bir anda uzanan dost elini simgelerken, bu dost elinin sağlayacağı kazançları da ifade etmektedir.

Falda Köpek Kafası Görmek Ne Demek?

Fincan sahibinin sadık bir dostu olduğuna ve bu dostunun onu koruyup kolladığına işaret etmektedir. Zor bir anında ondan destek görerek feraha ulaşacağın, maddi ve manevi kazanç sağlayacağına işaret eder. Bu kişiyle mal alış verişi gerçekleştireceğine ve dostluklarının iş ortaklığına dönüşebileceğine delalet etmektedir. Dostluk kavramının çok önemli bir meziyet olduğundan dolayı, bunun korunması için uyarıcı sembollerden birisidir.

Kahve Falında Köpek Kafası Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir?

Fincan sahibinin çıkarlarını koruyup kollayan, onun iyi gününde de, kötü gününde de hep yanında olan birinin varlığını simgelemektedir. Şayet köpek kafası sembolü çok belirgin ise geçmişten gelen bir dostluğun işareti olarak kabul edilmektedir. Figür soluk bir şekildeyse, yakın zamanda oluşacak olan bir dostluğu ifade etmektedir. Bu kişinin, kendisini çok zor bir durumdan çıkaracağına ve hayatının kurtuluşuna vesile olacağına delalet etmektedir.



Çok Okunanlar

2024-09-19 17:00:06