Magazin >> Milliyet Magazin


Fahriye Evcen hamilelik pozlarıyla hayran bıraktı


Link [2022-09-05 16:54:20]



Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 'Çalıkuşu' (2013-2014) dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başladı. Ünlü oyuncular, 2017'de görkemli bir düğün yapıp, ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. 2019'da oğulları Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çiftin ikinci bebekleri de erkek olacak. Doğum için gün sayan ikili, mutlu haberi aileleriyle paylaştı.

"VATANA, MİLLETE HAYIRLI EVLAT OLSUN YETERLİ"

Bir erkek çocukları bulunan ikilinin, geçtiğimiz haftalarda kız bebek istedikleri iddia edilmişti. ATV'de ekranlara gelen 'Kuruluş Osman' adlı dizide 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit, söz konusu iddiaları net bir dille yalanlamıştı.

Yakışıklı oyuncu, "Kız mı erkek mi olsun? modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" ifadelerini kullanmıştı.

Hamilelik sürecini dinlenerek geçiren oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti gezmelerde!

CANI İNCİR VE KIZILCIK ÇEKTİ

İkinci kez anne olmak için gün sayan Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde meyve aşerdi. Oyuncu, gece saat 03:26'da içinde incir ve kızılcık olan meyve tabağını, şaşkın yüz emojisi ile Instagram'da paylaşmayı ihmal etmedi.

HAMİLELİK POZUNU PAYLAŞTI

İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen'in karnı göründü. 36 yaşındaki Evcen, hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Evcen'in belirginleşen karnı dikkat çekerken, güzelliğine ise övgü yağdı.

Özçivit Ailesi deniz sezonunu açtı!

Çok Okunanlar

2024-09-22 11:57:54