Siyaset >> Milliyet Siyaset


Erdoğan'dan 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' iddialarına sert tepki! 'Yargıda hesabını verecekler'


Link [2022-10-22 18:00:21]



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;Karşımda muhafazakar devrimci gençleri görüyorum. Birileri diyor ki AK Parti'de gençlik yok, gençlik burada. Adana Şehir Stadı'nda herhalde gençliği görmediler. Malatya gençliğiyle gurur duyuyoruz. Artık "İlk oyum Erdoğan'a ilk oyum AK Parti'ye" kampanyamızla, gençlerimizle birlikte seçim gününe kadar durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. Siz gençlerimizle bir araya geldiğimizde bizim de gönlümüz gençleşiyor. Yeni dönemin yüzyılına Türkiye Yüzyılı diyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın ilhamı da sahibi de geleceği de sizlersiniz. Sizler bu yüzyılın gençliğisiniz. Gençlerimizle bir araya geldiğimiz şu salona baksınlar! Biz sadece seçimden seçime giden bir parti asla olmadık. Bizim için milletimize hizmetle geçen her günümüz, seçim günüdür. Milletimiz kendisi için tuğla üstüne tuğla koymamışa yetki vermez, ter dökmemişe eyvallah etmez. Birileri kendilerini aldatıyor. Milletimiz FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemek için 10 bin kilometre yol gidenlere yüz vermez.Biz bin yıldır yaşadığımız bu toprakların her karışını kanımızla ve terimizle yoğurarak vatan haline getirdik.

"YARGIDA HESABINI VERECEKLER"

Benim ordumun askerine hakaret eden, saygısızlık eden bu malum ana muhalefetin ve diğerlerinin hiçbirine bu ülkede Allah'ın izniyle ilk seçimlerde dersini en güzel şekilde verecektir. Ordumuza bu yakıştırmalar bedeli ödenecektir. Yargıda bu işin hesabını verecekler, üzerlerine üzerlerine gidiyoruz, gideceğiz.

Ülkemize son 20 yılda kazandırdığımız her eserin gerisinde böyle bir azim böyle bir kararlılık böyle bir çaba vardır. Gençler biz size sevdalıyız. Dününü bilmeyen bugünü anlayamaz, geleceğini göremez.

Ekonomik tetikçilerinin önümüze koyduğu sayısız tuzağı milletimizle birlikte söküp atan tek ekip biziz. Dünyanın en iddialı ülkeleri arasında çıkartan biziz. Ülkemizin son 20 yılı bin yıllık istikrar ve istikbal mücadelesinin yükseğe taşınmasıyla tarihe geçecek dönemdir. Daha büyük, daha geniş, daha derin bir denize yelken açıyoruz. 7 ay durmadan, usanmadan, dolaşmaya var mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' iddialarına sert tepki Millete götürelim, kararı millet versin 16 yıldız detayı dikkat çekti

Çok Okunanlar

2024-09-20 19:29:52