Yazarlar >> Milliyet


En güzel makyaj en doğal olan makyajdır


Link [2022-09-15 08:06:19]



Makyaj kişiyi zarif ve güzel gösterebilirken, yanlış uygulama ve ürünler yorgun ve yaş almış gösterebilir. İşte doğru makyaj için birkaç ipucu...

Ne yazık ki çoğumuz makyaj konusunda bazı sıkıntılar yaşamıyor değiliz. Tenimize, kıyafetimize, gideceğimiz yere göre yapacağımız makyaj bizi zarif ve güzel gösterebilirken, yapılan yanlışlar bizi yorgun ve yaş almış gösterir. Makyajdaki ana unsur, tenimizi çeşitli renklere boyamak, kusurlarımızı kapatmak için ne olursa kullanmak değildir.

Güzel görünmek için hafif dahi olsa makyaj yapmak gerekiyor elbette. Unutmadan söylemek gerekir ki; cildimizin sağlığı için her zaman doğal malzemeleri kullanmaktan yana olmalıyız. Birçok marka bu konuya özen gösteriyor, biz de ürünümüzü seçerken etiketleri doğru okumalı ve doğal içeriklere sahip olduklarından emin olmalıyız.

Gelelim doğru makyaj için nelere dikkat etmemiz gerektiğine;

*Renginizi doğru seçin, teninize göre renk seçiminiz çok önemli.

*Makyaj malzemenizi almadan önce mutlaka test edin.

*Dudaklarınızı pürüzlü görünümden kurtarmak için mutlaka peeling yapın ve nemlendirici kullanın.

*Pürüzsüz görünüm için cildinize nemlendirici krem sürün ve cilt tarafından emildikten sonra fondöten uygulayın.

*Kapatıcılarınızın ve fondötenlerinizin günlük kullanıma uygun olduklarından emin olun.

Gündüz saatlerinde açık ve mat renklerde rujları; gece saatlerinde ise parlak ve koyu renk ruj tercih edebilirsiniz.

YENİ HİKAYELER

Sürdürülebilir ideolojilerin peşinde koşmaya devam eden, kullanılmış kıyafetlere yeni bir yaşam veren Miu Miu Upcycled girişimi, Sonbahar/Kış 2022 sezonu için özel olarak tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen deri ceketlerle devam ediyor. Her biri dünyanın dört bir yanındaki vintage dükkanlardan özenle tedarik ediliyor ve Miu Miu tarafından el işçiliğiyle yeniden işleniyor.

Miu Miu’nun Upcycled ceketler ağırlıklı olarak maskulen ve asi tarza sahip olsa da bu sezon yirmili yılların yaka stilinden aldığı ilhamla feminen bir bakış açısı kazanıyor. Çiçekler, değerli kristaller, piton baskılı deriler ve saten kurdele süslemenler ile Miu Miu Upcycled ceketler bu sezon dişiliği ön plana çıkarıyor.

Antika motorlar, parlak metaller ve mürekkepli kauçuk malzemelerin yer aldığı yeni kampanyaya, oyuncu ve model Esther McCregor, Even Anderson ve Mame Bienta Sane eşlik ediyor.

Miu Miu’nun Upcycled ceketleri sadece onları giyenlerin hikayelerini sunmakla kalmıyor, yeni hikayeler yazma imkanı da sunuyor.



Çok Okunanlar

2024-09-21 23:40:03