Eğitim >> Milliyet Eğitim


Edgy Ne Demek, Türkçesi Nedir? Edgy Tarzı Ne Demek?


Link [2022-06-03 22:58:00]



​​​​​​Edgy giyim tarzı asi ve çılgın bir moda anlayışını destekler. Genç yaştaki bireylerin favorisi haline gelmiştir. Türkiye'de çokça tercih edilmektedir.

EDGY Ne Demek

Asi bir giyim tarzını yansıtan edgy, kelime anlamı ile ‘’aksi, huysuz’’ manasına gelmektedir. Özellikle dikkat çekmeyi seven kimselerin tercih etmekte olduğu edgy tarzı kışkırtıcı ve çılgın bir tarz olmaktadır. Kombinlemesi basit olan bu tarz değişik parçalarla fazla uğraşa gerek kalmadan oluşturulmaktadır.

Türkçesi Nedir

Genel olarak üniversite çağındaki gençler tarafından tercih edilen bu tarz Türkçe diline çevrildiğinde birçok anlam kazanır. Bunlar ise sinirli, alıngan, keskin kararlı ve belirgin hatlı olarak karşımıza çıkar.

EDGY Tarzı Ne Demek

Kişiye rahatlık, salaşlık ve özgürlük hissi sunan bir giyim stilidir. Edgy tarzı oluşturmak için salaş ürünler önemlidir. Ayrıca dar kesimler de öne çıkmaktadır. Ancak salaş kıyafetler ile edgy tarzına ulaşmak da mümkündür. Jeanler, tayt ve kısa düz siyah elbise modelleri, fermuar detaylı botlar, deri ceketler ve zımbalı botlar edgy için olmazsa olmazlar arasındadır.



Çok Okunanlar

2024-09-22 15:38:25