Magazin >> Milliyet Magazin


Dilan Çıtak Tatlıses isyan etti: Saçma sapan fotoğraf!


Link [2022-10-21 12:42:19]



'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, 12 Ekim'de sekiz yıllık sevgilisi Levent Dörter ile hayatını birleştirdi. Nikâh şahitliklerini yapımcı Polat Yağcı ve şarkıcı Tan Taşçı'nın yaptığı ünlü çifti, bu özel günlerinde ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz ay Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses de kızının yanındaydı. Kızına sarılıp duygusal anlar yaşayan usta sanatçıyı yine kızı teselli etti.

Dilan Çıtak'ın birini kendisinin tasarladığı üç farklı gelinlik giydiği düğünden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafları gören takipçilerinin "Kilo almışsın" yorumunu yaptığı ünlü şarkıcıdan eleştirilere yanıt geldi.

"SAÇMALAMA SINIRINI AŞTILAR"

Alıntı Metni İbrahim Tatlıses'in gözleri doldu!

"NE MÜNASEBET! BİR TANE YETMİYOR MU?"

Dilan Çıtak, son olarak Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olmuştu. "Açık ilişki yaşamak normal midir?" sorusu üzerine şaşıran ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

Öte yandan Armağan Çağlayan, Dilan Çıtak'a "Saçlarını nasıl yıkıyorsun?" sorusunu da yöneltmişti. Saçlarını iki günde bir yıkadığını söyleyen Tatlıses, "Babamın da saçları böyleydi, bonustu gençken" cevabıyla dikkat çekmişti.

'Kaza yapsa giderim ama artistlik yapmam'

Çok Okunanlar

2024-09-20 23:42:05