Yazarlar >> Milliyet


Dikkatli olmalıyız


Link [2022-08-05 10:48:21]



Akrep burcundaki Ay, sert görünümler içinde dururken daha özenli ve dikkatli olmalıyız. Parasal konularda zor durumlar, kayıplar ya da güvensizlik içeren olaylarla karşılaşabiliriz. Öğleden sonra engeller ve zorlukları aşma gereği de var. Alternatif yollar aramak yerinde olacak. Ay, Akrep’te ilerlerken kaybetme duygusu daha olumsuz tepkilere, kıskançlıklara ya da kimi zaman şiddete dönüşebilir. Duygusal açıdan yıpratıcı durumlarla yüzleşebiliriz.

KOÇ:Gün boyunca sorunlarınızı aşma çabası öne çıkıyor. Duygusal konulara daha açıksınız ve sezgileriniz her zamankinden daha fazla. Endişeye kapılma eğiliminde olabilirsiniz. Korkularınızı geride bırakabilmek için kendinizi yenilemek yönünde adımlar da atmanız mümkün. Finansal konularda daha dikkatli davranmalısınız.

BOĞA:Arkadaşlıklar ve evlilik açısından hareketli bir gün. Birlikteliğinizi sorgulama eğiliminde olmanız mümkün. Daha derin ve tutkulu bir bağ kurmak isteyebilirsiniz. Öte yandan var olan birlikteliğinizde alacağınız tepkiler, partnerinizle bir uyum yakalamanızı zorlaştırabilir. Bu durum ortaklıklarınızda da kendini gösterebilir.

İKİZLER:Haftanın son günü zaman alan işler içindesiniz. Ancak buna rağmen çalışkan bir ruh haliyle hareket ediyorsunuz. Sorumluluklarınızı şikâyet etmeden yerine getirebilirsiniz. Duygusal anlamda hassas olduğunuz anlar olabilir. Sağlıkla ilgili kendinize daha özenli davranmanız ve kontrollerinizi geciktirmemeniz yerinde olur.

YENGEÇ:Duygusal açıdan daha yaratıcı ve tutkulu hissedebilirsiniz. Sezgilerinizin kuvvetlendiği ve algılarınızın açıldığını fark edeceksiniz. Mücadele gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bilinçaltına ittiğiniz konularla yüzleşme cesaretini de gösterebilirsiniz.

ASLAN:Gündeminizin ilk maddesi ailevi meseleler olabilir... Evle ilgilenmek, kendi iç dünyanıza dönmeniz sizi rahatlatabilir. Ailenizle ilgili konulara karşı daha meraklı olacağınız bir gün. Özellikle miras yoluyla kalan emlak veya arsa meselelerini halletmeye çalışabilirsiniz. Evinizin ihtiyaçları daha ön planda olacak.

BAŞAK:Düşüncelerinizde daha inceleyici ve eleştirel olduğunuz bir gün. Her şeyi derinlemesine araştırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizde bazı değişiklikler meydana gelebilir. Zihinsel anlamda daha iyi ilişkiler kurabileceğiniz insanlarla tanışabilirsiniz. Kavrayışınız hızlanabilir. Kendinizi detaylarla boğmamaya dikkat edin.

TERAZİ:Harcamalarınızı yaparken duygusal durumunuzun üzerinizdeki etkisi çok büyük olabilir. Parasal konularla ilgili endişeler yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin daha mücadeleci olmanızı sağlayabilir. Gelirlerinizi artırma arayışına girebilirsiniz. Eski iş arkadaşlarınızdan konuyla ilgili yardım alabilirsiniz.

AKREP:Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha hassassınız. Ailevi konularda, özelikle kadın aile bireyleriyle bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Daha sakin olmanızda, zorlayıcı ve kırıcı tavırlardan kaçınmalısınız. Olumlu şeyler yaşayabilmek için isteklisiniz. Bu duygularınızı paylaşmak çözüme ulaşmanızı sağlayabilir.

YAY:Kimi zaman elde olmayan nedenler öne çıkabilir. Bugün yaşayacağınız bazı olaylar kabullenme ve derin düşünme konularına sizi yönlendirecek. Olaylar üzerinde mutlak bir kontrol sahibi olamayacağınızı anlarsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yakın çevrenizde gizli düşmanlar bulunma olasılığı mevcut.

OĞLAK:Gelecek yönündeki beklentilerinizi gözden geçirebileceğiniz, hedef oluşturmak için somut adımlar atabileceğimiz bir gün. İşte yaşadığınız sorunlar bugün biraz hafifleyebilir. Sezgileriniz güçleniyor. İş arkadaşlarınız size karşı destekleyici davranabilir. Bazı girişimlerinizin maddi karşılığını almanız mümkün.

KOVA:Tamamlanması gereken çok iş olabilir. Parasal konulara daha duyarlı olduğunuz bir gün. Yaptığınız işler ses getirebilir, çalıştığınız kişilerin hayranlığını kazanabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşma yönünden ilerleme kaydedebilirsiniz. Konumunuzu güçlendireceksiniz. Hatta kalabalık gruplara hitap etmeniz gerekebilir.

BALIK:İç sesinizle daha çok iletişim halindesiniz. Her zamankinden daha pozitif ve enerjik olabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyebilir, seyahat programı yapabilirsiniz. Ruhsal anlamda çalışmalar yapabilir, farklı inanç sistemlerini araştırabilirsiniz. Duygularınız keşfetmeye ve anlamaya yöneliyor. Yeniliklere açıksınız.



Çok Okunanlar

2024-09-23 04:25:37