Yazarlar >> Milliyet


DENGESİZLİK OLABİLİR...


Link [2022-09-13 09:42:19]



Olaylara biraz daha pratik gözle bakmalıyız. Günün ilk yarısında sabırsız davranabiliriz. Ay saat 07.52’den 14.39’a kadar Koç burcunda boşlukta kalacak. Böyle zamanlarda kalıcı bir sonuç elde etmek zor olabilir. Bazı işleri ertelemek gerekiyor. Saat 14.39’dan sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, keyif verebilecek konulara, daha istikrarlı koşullara işaret ediyor. Ay boşlukta iken ısrarlı davransak da tam istediğimiz sonucu alamayabiliriz.

KOÇ

Haftanın ikinci gününde para konularında değişiklikler yaşayabilirsiniz. Sizi heyecanlandıracak güzel gelişmeler olabilir. Çalışma koşullarınızın daha iyi olması ihtimali var. Yakın çevrenizden destek göreceksiniz. Bu gelişmelerin sizi mutlu ve iyimser yapacağı çok açık. Ancak siz yine de riskli konularda büyük adımlar atmamaya dikkat edin.

BOĞA

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın etkisi bugün üzerinizde çok yüksek olacak. Enerjiniz yükseliyor ve iyimserliğiniz artıyor. Bu olumlu etkileri öncelikle kendiniz için değerlendirmelisiniz. Bugün hayalini kurduğunuz ama ihmal ettiğiniz istekleriniz için elinize güzel fırsatlar geçebilir. Kararlı ve cesur davranmalı, ayrıca değişime kendinizi açmalısınız.

İKİZLER

Bugün ilginç durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Çevrenizde olan biteni net görüp, kavrayamadığınız anlar yaşamanız mümkün. Yüzleşme ve değişim konularında önemli gelişmeler olabilir. Bu konularda cesaretinizi toplamalı ve adım atmalısınız. Ancak bu şekilde üstünüzdeki gereksiz yüklerden kurtulmanız mümkün olacak. Akışta kalmaya özen gösterin.

YENGEÇ

Sosyal konularda oldukça yoğun ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yardımseverliğiniz ve gülen yüzünüzle pek çok ortamda öne çıkabilir, ayrıca yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Sizi destekleyenlerin sayısı da artacak. Yalnız bu duruma kendinizi kaptırıp, gereksiz riskler almayın. Güvenilir dostlarınızın tavsiyelerini mutlaka dikkate alın.

ASLAN

Sorumluluklarınız artacak. Özellikle anne ve annelik ile ilgili konularında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu olaylar sizi iş ve başarı konularına odaklı hale getiriyor. Hedeflerinizi büyütebilirsiniz. Bunlara ulaşma konusunda sabırsız davranıyorsunuz. Acele etmeniz önemli riskleri beraberinde getirebilir. Devlet dairesine yolunuz düşebilir.

BAŞAK

Boğa burcunda ilerleyen Ay, yeni ufuklara açılmanız için gereken fırsatları cömertçe sunuyor. Eğitimde sağlam başlangıçlar yapabilirsiniz. Ruhunuzu zenginleştirecek konularda hareketli ve isteklisiniz. Keşfetme ve öğrenme adına yapacağınız girişimler hemen sonuç verebilir. Size ruhsal açıdan rehberlik edecek kişilerle görüşmeleriniz olabilir.

TERAZİ

Dönüşüm ve yenilenme konularında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşılaşacağınız durumlar sizi kendinizi aşmaya yönlendiriyor. Cesur ve kararlı olmak daha iyi bir hayat imkânı sunacak. Zorlukların üstüne gidin. Gün içinde ara ara para konuları öne çıkabilir. Bankalarla görüşme yapabilirsiniz. Ayrıca yeni projelerde görev alabilirsiniz.

AKREP

Bugün evlilik ve ortaklar konularında heyecanlı gelişmeler var. Bugün beraberliğinizde evlilik kararı gündeme gelebilir. Kendinize bir ortak bulup, yeni bir iş kurmanız mümkün görünüyor. Tabii ki bu güzel gelişmeler moralinizi bir hayli yükseltecek. Yalnız yatırımlarınız konusunda adım atarken rakiplerinizin de boş durmadığını unutmayın.

YAY

Sağlık konuları gündeminizde öncelikli yerini alabilir. Çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunlarını dinleyip dersler çıkartacağınız bir gün. Bu paylaşımlar iyimser ve ihmalkâr tavırlarınıza son vermesi açısından çok faydalı olacak. Nihayet doktor kontrollerinize gitmek için adım atacaksınız. Ayrıca işle ilgili güzel başlangıçlar söz konusu.

OĞLAK

Hem aşk hem de iş konularında güzel gelişmeler olabilir. Bugün kendinizi daha yaratıcı ve heyecanlı hissedeceksiniz. Çevrenizdekilerin gösterdiği ilgi ve özen çok hoşunuza gidecek. İşinizle ilgili ödül ve kutlama söz konusu olabilir. Yalnız işte ve aşkta riskli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Durum değerlendirmesini dikkatli yapın.

KOVA

Kök salmak adına bazı büyük adımlar atacaksınız. Özgürlük ve güvenlik ihtiyaçlarınıza tam anlamıyla karşılık verecek yatırımlar peşindesiniz. Özellikle toprak ve emlak konularında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde aile konuları öne çıkabilir. Aile büyüklerinizin olduğu kadar kendi iç sesinize de kulak vermeyi ihmal etmeyin.

BALIK

Yakın çevrenizde değişikliklerin meydana gelebileceği bir gün. Beklediğiniz bazı fırsat kapıları nihayet açılabilir. Anlaşma, sözleşme gibi konularda yenilikler var. Kulaklarınızı iyice açıp, gelen haberleri dikkatle dinlemelisiniz. Ayrıca kardeşler konularında da hareketlilik var. Özellikle kardeşlerle daha yakın paylaşımlar için uygun bir gün.



Çok Okunanlar

2024-09-22 02:03:26