Yazarlar >> Milliyet


Daha sakin düşünmeliyiz


Link [2022-07-29 07:40:19]



.

İstek ve çabalarımızı en iyi şekilde ortaya koyalım. Yeniay enerjisi altında kararlı, odaklı ve hevesliyiz. Ancak güvensizlikler, inatlaşmalar da dikkat çekmekte. Çatışmalara girebiliriz. Verilen sözler ve kararlar büyük önem taşımakta. Jüpiter’in de geri harekete dönmesi gözden geçirme zamanı geldiğini anlatıyor. Ayrıca inanç ve görüşlerimizde özenli olalım. Abartılı tavırlar, istekler ve iddialarla karşılaşabiliriz. Sakin düşünelim.

KOÇ:Haftanın son günü yaşam enerjiniz daha da yükseliyor. İlişkilerdeki hareketlilik ve içinizdeki yaratıcılığı dışa vurma isteği bugün de devam edebilir. Hobilerinizle ilgili uzun vadeli bir şeyler yapma isteğiniz artabilir. Çocuklarla ilgili güzel haberler almanız mümkün. Spekülatif yatırımlarda genel olarak şanslısınız ancak çok fazla risk almaktan kaçınmanız gerekiyor.

BOĞA:Gündeminizin ana maddesi eviniz ve aileniz olmaya devam ediyor. Evde yeniden düzenleme, tadilat, tamirat gibi konular söz konusu olabilir. Ailenizle ilişkilerinizde gerilmemeye ve sakinliğinizi korumaya çalışın. Evle ilgili harcamalarda sonra pişman olacağınız kararlar almamanızda fayda var. Kariyerle ilgili konularda da daha kontrollü davranmaya çalışmalısınız.

İKİZLER:Haftanın son gününde de zihinsel açıdan aktif ve dinamiksiniz. Fikirlerinizi ve hedeflerinizi dile getirebilmek bugün sizin için çok önemli olacak. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, kardeşler, kuzenler ve yakın çevrenizle sık sık iletişime geçebilirsiniz. Çok fazla sabit fikirli olmaktan kaçınmalı, düşüncelere saygılı davranmaya çalışmalısınız.

YENGEÇ:Hafta sonuna yaklaşırken, hem parasal hem de duygusal açıdan kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız artıyor. Sizi maddi ve manevi olarak tatmin edecek yeni konulara yönelebilir, yeni fırsatlar yakalamaya çalışabilirsiniz. İş hayatında kısmetiniz açılabilir ve bu süreçte güzel imkânlar sizi bulabilir. Ancak ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerekiyor.

ASLAN:Ay, haftanın son gününde de burcunuzdaki yolculuğuna devam ediyor. Hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapacağınızı söylemek mümkün. Bu zamana kadar zihninizde yer alan yeni projeler ve fikirler bu dönemde somut bir nitelik kazanabilir. Kendinizi cesur, heyecanlı ve hevesli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden ve etrafınızdaki kişilerden takdir görebilirsiniz.

BAŞAK:Hafta sonuna yaklaşırken, içe dönük ruh haliniz devam ediyor. Bir iç muhasebe yapabilir, yalnız kalıp kafanızdaki sorulara cevap aramak isteyebilirsiniz. Ön plana çıkmayı arzu etmediğiniz, arka planda kalıp detaylarla uğraşmaktan memnun olacağınız bir gündesiniz. Detaylara gömülüp kalmak yerine yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlere yönelin.

TERAZİ:Haftanın son gününde de heyecanlı ve hevesli ruh haliniz sürüyor. Yeni planlarınız üzerine yoğunlaştığınız bir gündesiniz. Arkadaşlarınızı etrafınıza toplayabilir, yeni arkadaşlar edinebilir, sosyal organizasyonlara katılabilir, bol bol fikir alışverişi yapabilirsiniz. İş çevrenizle yapacağınız organizasyonlar size beklenmedik imkânlar sunabilir.

AKREP:Yine kariyer odaklı düşündüğünüz bir gündesiniz. Haftanın son günü de zihniniz başarıya ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize odaklanmış durumda. Her zamankinden daha da fazla çalışmak isteyebilir, kendinizi daha motive ve hırslı hissedebilirsiniz. Ast üst ilişkilerinde yapıcı olmaya ve biraz daha alttan almaya çalışın. Sakinlik size kazandıracaktır.

YAY:Hafta sonuna girerken kendinizi son derece coşkulu ve yeni şeyler öğrenmeye açık hissediyorsunuz. Yaratıcılığınızın en üst seviyede olduğu bir gündesiniz. Yeni bir eğitim başvurusu yapabilir, seyahat planları organize edebilirsiniz. Önünüze sizi çok mutlu edecek bir yurt dışı tatil ya da iş fırsatı gelebilir. Derin konularda sohbet etmekten büyük keyif alabilirsiniz.

OĞLAK:Bugün özellikle ortaklı parasal konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklık ya da eşinizin parasıyla ilgili konularda yaşanan belirsizlik sürüyor. Bu durum kendinizi biraz gergin hissetmenize neden olabilir. İşbirliğinden geri adım atmamalı, sakin ve soğukkanlı davranmaya çalışmalısınız. Parasal sorumlulukların sizi endişeye sürüklemesine izin vermeyin.

KOVA:Dışa dönük ve hevesli ruh haliniz haftanın son gününde de devam ediyor. Karşınızdaki kişilerle sizin için çok yararlı olabilecek fikir paylaşımları yapabilirsiniz. Ancak konuşmalarınızda dikkatli olmanızda ve kendi doğrularınızda diretmemenizde fayda var. İlişkiler anlamında dinamik bir gündesiniz. Hayatınızdaki kişiyle daha fazla iletişim kurabilir, paylaşım yapabilirsiniz.

BALIK:Hafta sonuna yaklaşırken, dinamik ve enerjik bir ruh hali içindesiniz. Planlarınızı hayata geçirmek için canla başla çalışabilirsiniz ancak bu arada sağlığınızı da göz ardı etmemenizde fayda var. Yüksek çalışma temposu fiziksel ve ruhsal olarak sizi fazlasıyla yorabilir. Parasal konulardaki beklentileriniz bugün de devam ediyor ancak destek bulmakta zorlanabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-23 08:23:22