Yazarlar >> Milliyet


DAHA İYİ DEĞERLENDİRELİM


Link [2022-09-15 08:06:19]



Ay, Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında düşüncelerimizde veya isteklerimizde daha kararlı ve daha istikrarlı davranabiliriz. Özellikle sabah saatlerinde ve öğlene kadar başkalarından destek bulmak daha kolay olacaktır. Aynı zamanda başkalarına faydalı olabilecek daha fazla anlayış ve empati yaratabileceğimiz olanaklar da var. Günün ilerleyen saatlerinde eldeki işleri toparlamak veya tamamlamak için daha çok fırsat bulabiliriz.

KOÇ: İş ve para konularında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olanaklarınızı arttırmak için mücadele etmeniz gerekebilir. Özellikle çalışma ortamınızda güç savaşı yaşanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için bu dönem atacağınız adımlar çok önemli. Öğle sonrasında yakın çevrenizde hızlı bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Yeni haberler ve değişiklikler var.

BOĞA: Değişim ve özgürleşme isteğiniz bugün de sürüyor olacak. Kararlarınız yakın çevrenizdekilerin işine gelmeyebilir. Kararlarınızın arkasında durmalısınız. Öğle sonrasında zihinsel açıdan meşgul eden koşullar var. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. Zekânızı kullanmanızı gerektiren koşullar ortaya çıkabilir.

İKİZLER: Düşüncelerinizin derinlik kazanması açısından çok önemli. Gizlenen konulara enerjinizi harcamak yerine kendi istek ve arzularınızı keşfetmeye öncelik vermelisiniz. Bakış açınızı genişletmek sizin elinizde olacak. Öğle sonrasında burcunuza ilerleyen Ay sayesinde belirsizlikler bitiyor ve daha canlı, hareketli bir tempo içerisine giriyorsunuz.

YENGEÇ: Dikkatinizi işlerinize vermeniz gerekebilir. Dengeleri değiştirecek ani gelişmeler yaşanması söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişilerle olan iletişiminize özen göstermeniz son derece yerinde olur. Ancak akşam saatlerinde bazı endişeler, huzursuzluklar olabilir. Düşüncelerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Çift durumlar içinde olmanız mümkün.

ASLAN: Gün içinde mücadele vermeniz gereken konular ön plana çıkabilir. Özellikle işinizle ilgili konularda kararlı ve enerjik olmanız gerekiyor. Çalışkanlık kadar iyi ilişkiler kurmakta size fayda sağlayabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Arkadaşlıklar, sohbetler ve gelecek yönünde planlar için uygun saatler var.

BAŞAK: Yenilenme ve değişme konularında vereceğiniz mücadele bugün ön plana çıkıyor. Gün içinde karşılaşacağınız bazı durumlar çevrenizdekilere ne kadar ciddi ve kararlı olduğunuzu gösterme fırsatı verecek. Günün ilerleyen saatlerinde sorumluluklarınız ve düşünceleriniz artabilir. Öğle sonrasında birden fazla işle ilgilenmeniz sizi oldukça hareketlendirebilir.

TERAZİ: Mücadele ve denge konularında önemli bir hareketlilik yaşanabilir. Önemsediğiniz konularda veya işlerde kendinizi göstermeniz gerekebilir. Ortaklar ve ortak paralar konuları da ara ara öne çıkıyor. Öğle sonrasında daha akıcı ve yaratıcı koşullar içerisindesiniz. Yolculuklar, hareket içeren durumlar ve eğitsel fırsatlar vurgulanıyor. Hafifleyeceksiniz.

AKREP: Süregelen mahkeme ve sözleşmelere dair konularda haberler alabilirsiniz. Bunlar sizi bir güç savaşının içine sürükleyebilir. Buradaki tepkiler sert olabilir. Öğle sonrasında değişen dengeler söz konusu. Zihinsel açıdan oldukça yoğunsunuz ve düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Kafanızda çift durum yaratan koşulları dengelemeye bakın.

YAY: İş ve hizmet konuları bugün sizi oldukça meşgul edebilir. İş ortamınızda dengeler değişebilir ve bazı gerginlikler yaşanabilir. Sizin de mücadele etmeniz gereken durumlar ya da koşullar oluşabilir. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Ancak öğle sonrasında daha iyi bir dinleyici olmaya bakın. Başkalarından edinebileceğiniz yeni haberler olabilir.

OĞLAK: Yaratıcılık ve kendinizi ifade konularında daha güçlü hissedebilirsiniz. Özellikle içinde bulunduğunuz ortamlarda ifade kabiliyetiniz oldukça işinize yarayabilir. Öğle sonrasında ise yeniden harekete geçebilir ve sizi bir süredir meşgul eden konulara zaman ayırabilirsiniz. Hizmet ve fedakârlıkta bulunmak gerekebilir. Daha organize olmaya bakın.

KOVA: Hafta sonuna yaklaşırken güvenlik ve güç mücadelesi temaları bugün sık sık karşınıza çıkacak. Hem iş hem de aileye ait konularda sınırlarınızı korumak durumunda kalabilirsiniz. Neyse ki öğleden sonra koşullar daha pozitife dönüyor. Bu saatlerde sevdiklerinizle bir arada olmak, güzel şeylere zaman ayırmak için güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.

BALIK: Karşılaşacağınız bazı durumlar hayatınızdaki mücadele temasını öne çıkarabilir. Yakın çevrenizde yaşanacak değişimlerden sonra ilişkilerinizi ve kazanımlarınızı korumanız gerekebilir. Öğle sonrasında oldukça hareketli bir gündem var. Evde hareketlilik ve büyük bir trafik olabilir. Evle ilgilenmek için değişik fikirler üretebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-21 23:26:35