Yazarlar >> Milliyet


DAHA ESNEK OLALIM


Link [2022-10-19 11:16:34]



Aslan burcunda ilerleyen Ay’ın yaptığı sert açılar sıkışık ve kısıtlayıcı koşullarla karşılaşabileceğimizi gösteriyor. Esnek planlar yapmaya çalışalım. Engellerle ya da beklenmedik durumlarla karşılaşabiliriz. Günün ikinci yarısında dikkatli olmamız gerekiyor. Önemli kararlar, tercihler içinde olabiliriz. Baskılayan ve korku uygulayan kişilerle ya da durumlarla karşılaşabiliriz. Geç saatlerde daha çok engelle karşılaşabiliriz. Evdeyorucu bir atmosfer yaşanabilir.

KOÇ

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenerek hayattan keyif alabilirsiniz. Aşk hayatınız büyük ölçüde gündeminizi meşgul edebilir. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla işin içine girebilirsiniz. Parasal konularda farklı fikirler oluşabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

BOĞA

Ailevi konularda gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerinizde daha net davranmanızda fayda var. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi geliştirmek için değişime ihtiyacınız olabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminize özen göstermelisiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda aşırı sabit fikirli olmaktan kaçının.

İKİZLER

Bugün iş hayatında sorumlu olduğunuz konuları daha sağlam bir temele oturtmak isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler olabilir. Çalışma hayatınızda yeni fikirler gündeme gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda tek kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde abartılı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermeli, daha sakin olmaya çalışmalısınız.

YENGEÇ

Bugün parasal konularınızla ilgili kararlar almanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. İlgili olduğunuz konularda yeni durumlar gündeme gelebilir. Gün içinde sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

ASLAN

Bugün kişisel özen gösterdiğiniz konularla ilgili mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler yaşanabilir. Hayatınızdaki bazı konuları kesinleştirmek isteyebilirsiniz. Görüşmeler hızlanabilir. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda keyifli bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sevdiğiniz yerlerde zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK

Bugün elinizde olmayan nedenlerden ve belirsizliklerden dolayı huzursuzluk hissedebilirsiniz. Yine de maddi konularda kısmetler söz konusu olabilir. Yetenekli olduğunuz işlere yönelmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Gün içinde gelişen olaylar için daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili işler gündeme gelebilir.

TERAZİ

Geleceğinizle ilgili konularda atılımlarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Arkadaş çevrenizde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Farklı ortamlara girebilirsiniz. Duygusal olarak desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

AKREP

Bugün iş hayatınızda bazı işlerin temellerini atmanız söz konusu olabilir. Durumunuzu sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda keyifli süreçler olabilir. Fikirlerinizi daha rahat benimseteceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Kendinizi gösterme fırsatı yakalayabileceğiniz bir gündesiniz.

YAY

Bugün yeni konularla ilgilenme isteğiniz artabilir. Farklı şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde detaylandırdığınız işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Yabancılardan ve yurt dışından gelen kısmetler söz konusu olabilir.

OĞLAK

Bugün endişe duyduğunuz bazı konularla ilgili sabırlı olmanızda fayda var. Ortaklarınızla aranızı güçlendirmeniz de yararınıza olabilir. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi daha iyi yerlere getirebilir. Ortaklı işlerden paralar gelebilir.

KOVA

Eşinizle ilgili konular sıklıkla gündeminizi oluşturacağı bir gündesiniz. Ortak zevklerinizle ilgili bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Farklı olan konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Sağlam olmasını istediğiniz konularla ilgili daha fazla mücadele gösterebilirsiniz.

BALIK

Çalışma hayatınızda bazı değişikliklerin gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Ticari konularda farklı deneyimler içinde olabilirsiniz. Çevrenizle ilgili iş yükleri çoğalabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çok çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Konuları daha fazla detaylandırmanızda fayda var. İşleriniz artabilir.



Çok Okunanlar

2024-09-21 00:42:16