Yazarlar >> Milliyet


Daha dikkatli olacağız


Link [2022-09-05 10:02:20]



Sabah saatlerinden itibaren Ay tutumlu Oğlak burcuna ilerlerken, Venüs de pek rahat edemediği Başak burcuna ilerliyor. Pratik ve gerçekçi düşünmek durumundayız. İşe yönelik konuları, sorumlulukları daha ileri bir aşamaya taşımak için olanaklar var. Ancak eve yönelik işler, duygusal mutluluk ve keyif aradığımız konularda tam istediğimiz atmosferi yakalayamayabiliriz. Yine de somut olan şeylere odaklanmak ve çabalarımızı planlı şekilde ortaya koymak sonuç verecek.

KOÇ: Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamak için son derece uygun bir gündesiniz. Enerjinizi öncelikle bürokratik işlerinizi bitirmeye vermeniz iyi olabilir. Ayrıca sağduyu gerektiren konularda da doğru kararları verebilecek sakinliktesiniz. Gün içinde sıklıkla sizden yaşça büyük arkadaşlarınızla veya aile büyüklerinizden haber alabilirsiniz.

BOĞA: Hoşgörülü ve anlayışlı olduğunuz bir gününüzdesiniz. Bugün olaylara geniş açıdan bakmanız sizin için oldukça kolay olabilir. Çevrenizde olan bitene farklı açılardan bakabildiğiniz için akılcı kararlar alabileceksiniz. Bu durum sizi çok rahatlatacak. Uzaktaki dost ve yakınlarınızdan haberler alabilirsiniz. Bu haberlerden sonra aklınızda bazı yolculuk planları oluşabilir.

İKİZLER: Haftanın ilk gününde finans konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Gün içinde yolunuz bankaya düşebilir. Bugün para konusunda iniş-çıkışların yaşanabileceği için soğukkanlılığınızı korumanızda büyük fayda var. Yeni yatırımlara girişmeden önce eski yatırımlarınızı sonuçlandırmaya çalışın. Ortaklarınızla görüşmeniz gerekebilir. Duygusal ilişkinizde bazı stresli anlar olabilir.

YENGEÇ: Bugün gündeminizin ana maddesini evlilik konusu oluşturabilir. Geleceğinizi ve ilişkinizin durumunu iyice sorgulayabilirsiniz. İlişkinizi sizi rahat ve mutlu edecek şekilde düzenlemeye çalışacaksınız. Ancak bütün dikkatinizi ve enerjinizi buraya harcamamanızda fayda var. Gözünüz biraz da etrafınızda olsun. Rakipleriniz bugün çok acımasız olabilir.

ASLAN: Haftanın başlangıcında son derece çalışkan ve üretken bir gününüzdesiniz. Sorumluluklarınızın üstüne yılmadan gidebilirsiniz. Yine de yeni projelerden çok başladığınız işlere ağırlığınızı vermelisiniz. İşlerinizi sonuca bağlamak için elinize güzel fırsatlar çıkabilir. İş arkadaşlarınızla akşam eğlencesine çıkabilirsiniz. Sağlık konusunda uzun vadeli bir yatırımınız olabilir.

BAŞAK: Yeni haftanın ilk gününde Zodyak’ın en şanslı burcu sizin burcunuz olacak demek yanlış olmaz. Yaratıcı konular sizi meşgul ediyor. Enerjinizi üretken olabileceğiniz konulara ayırabilirsiniz. Bugün aynı zamanda çocuklar ait konular ve sorumluluklar açısından da hareketli olabilir. Kendinize güvenin. Enerjinizi yapıcı ve yaratıcı bir şekilde kullanmaya bakın.

TERAZİ: Bugün daha çok geleceğinizle ilgili sağlam yatırımlara odaklısınız. Ev sahibi olmak veya toprak satın almakla ilgili attığınız bir adım varsa önemli sonuçlar verebilir. Babanızdan haber alabilir, aile meselelerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bir süredir uğraştığınız konuları tamamlamak için bugün elinize fırsatlar geçebilir. Kararlı davrandığınızda kazançlı olabilirsiniz.

AKREP: Haftanın ilk gününde alacağınız haberler aniden gündeminizi etkileyebilir. Bugün çevrenizde olup bitenler sizi çok şaşırtabilir. Dikkatinizi yakın çevrenize odaklamanızı gerektiren durumlar yaşanabilir. Gün içinde postaneye ya da yakınlara yolunuz düşebilir. Ayrıca yazıp çizmeniz gereken işler de sorumluluk getirebilir. Buna rağmen işlerinizin üstesinden teker teker gelebilirsiniz.

YAY: Haftaya başlarken yetenekleriniz ve maddi kazançlarınız sizin için oldukça önemli olacak. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ancak yeni kararlarınızı hayata geçirmekte acele etmeyin. Paranın hesabını bilin. Önceliği elinizdeki işleri tamamlamaya vermelisiniz. Başkalarından maddi ve manevi destekler bulma konusunda şans sizden yana olacak.

OĞLAK: Bugün geleceğinizle ilgili konularda oldukça önemli gelişmeler yaşanabilir. Bugün işiniz kadar kendinize de odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınız ve kişisel öncelikleriniz arasında sağlam bir denge kurmaya çalışacaksınız. Artık kendinizi ihmal etmeyin. Sağlığınızla ve görünüşünüzle ilgili ciddi adımlar atabilirsiniz. Gözünüzü hedeflerinizden ayırmayın.

KOVA: Bugün etrafınızı adeta kalın bir sis tabakası sarmış gibi hissedebilirsiniz. Gizli kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir ve belirsizlikler kafanızı karıştırabilir. Endişelenmeyin, bu durumun kaynağı siz değilsiniz. Bunlara kafanızı yormak yerine tüm dikkatinizi hedeflerinize vermelisiniz. Önemli projelerinize son şeklini vermek için beklemeniz sizin için daha faydalı olacak.

BALIK: Bugün işinizle ilgili elinize güzel fırsatlar çıkması söz konusu olabilir. İş çevrenizden ihtiyacınız olan desteği kolayca bulabilirsiniz. Daha iyisi iş dolayısıyla elinize para geçmesi de çok yüksek bir olasılık. Beklentilerinizi gözden geçiriyorsunuz. Dikkatinizi dağıtmadığınız sürece başarılı olmanız kolay. Akşam saatleri arkadaşlarınızla birlikte olmak için güzel fırsatlar sunuyor.



Çok Okunanlar

2024-09-22 08:25:25