Siyaset >> Milliyet Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Link [2022-11-02 10:28:19]

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: Aziz milletim, değerli milletvekili arkadaşlarım sizlerin şahsında AK Parti'ye gönül veren tüm vatandaşlarımıza buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Grup toplantımızın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum.MAHİR ÜNAL İLE FARKLI ALANLARDA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Grup başkan vekilimiz Mahir Ünal'ın görevinden affıyla boşaltılan yere Özlem Zengin'i teklif ediyoruz. Mahir Ünal'a yaptığı katkılar için teşekkür ediyorum. Kendisiyle farklı alanlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz.Bu görevi üstlenecek Özlem Zengin kardeşimize muvaffakiyetler diliyorum. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına da Balıkesir milletvekilimizi Belgin Uygur'u görevlendirdim.AK PARTİ REKORA İMZA ATTIAK Parti 20 yıl kesintisiz iktidar ile bir rekora imza attı. Girdiğimiz 15 seçimin tamamında bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen necip milletimize teşekkür ediyoruz. Milletimizin tamamının hayat kalitesini yükselten hizmetlerimiz var. Dünyanın dört bir yanında da iz bırakan çalışmalar gerçekleştirdik. Bizden önce 80 senede yapılanların kat ve kat fazlasını gerçekleştirdik.

Bakan Çavuşoğlu: ABD'nin terazisi bozuldu, kendilerini uyardık Dünyayı sarsan füze! ABD savaş uçakları yıldırım gibi havalandı Enflasyon rakamları yarın açıklanıyor! Asgari ücret ve emekliye ne kadar zam yapılacak?

Çok Okunanlar

2024-09-20 12:41:09