Siyaset >> Milliyet Siyaset


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için dua eden vatandaşlara teşekkür mesajı


Link [2022-02-09 20:11:21]



Eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüse yaklanan ve hastalığı hafif olarak atlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vatandaşlardan geçmiş olsun mesajıları yağdı. Erdoğan gelen mesajlara tek tek cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine gönderilen 'Annem elinde Kuran 82 yaşında ilk günden beri sana duacı reis' mesajına cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine gönderilen video'ya "Kıymetli validenizin ellerinden öpüyor, hürmetlerimi sunuyorum. Dualarınızı hiç eksik etmeyin…" mesajı ile karşılık verdi.

Annem elinde kuran 82 yasinda ilk günden beri sana duacı reis. pic.twitter.com/noCaeIiHyp

— DADAŞ KIZI 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (@_l_Vatanperver) February 5, 2022

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAĞDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklar tarafından çekilmiş bir başka video'ya ise, "Her birinin gözlerinden öpüyorum bu güzel yavrularımızın. Sağ olun…" cevabını verdi.

Her birinin gözlerinden öpüyorum bu güzel yavrularımızın. Sağ olun… https://t.co/jMdE1bnCa9

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 9, 2022

Erdoğan kendisine gönderilen, "Çok kıymetli Cumhurbaşkanım yavrumun da size mesajı var. Rabbim size ve eşinize Şafi ismiyle şifa versin,Allah için sizi çok sevyoruz,Rabbim başımızdan eksik etmesin." mesajına "Yavrumuza maşallah… Rabbim tüm hastalarımıza Şâfî ismi hürmetine acil şifalar ihsan etsin. Sağ olun…" şeklinde cevap verdi.

Yavrumuza maşallah… Rabbim tüm hastalarımıza Şâfî ismi hürmetine acil şifalar ihsan etsin. Sağ olun… https://t.co/GbAh5meLgy

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 9, 2022

Erdoğan bir başka mesaja, "Fatıma Zehra kızım, kendin gibi güzel temennilerin için teşekkür ediyorum. Emine Hanım ile birlikte gözlerinden öpüyoruz seni…" cevabı ile karşılık verdi.

Fatıma Zehra kızım, kendin gibi güzel temennilerin için teşekkür ediyorum. Emine Hanım ile birlikte gözlerinden öpüyoruz seni… https://t.co/DRqCHoo4vI

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 9, 2022

Erdoğan kendisine gönderilen mesaja, "Biz de Serra kızımızı çok seviyoruz, gözlerinden öpün yerimize… Eşinize ve ailenize selamlarımla…" şeklinde cevap verdi.

Biz de Serra kızımızı çok seviyoruz, gözlerinden öpün yerimize… Eşinize ve ailenize selamlarımla… https://t.co/wPSxHFRu5Z

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 9, 2022 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama

Çok Okunanlar

2024-10-24 13:24:07