Siyaset >> Milliyet Siyaset


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında önemli açıklamalar


Link [2022-11-02 20:00:20]



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuk olduğu canlı yayında Türkiye Yüzyılı, TOGG, asgari ücret, EYT ve gündemdeki diğer konulara ilişkin merak edilen soruları yanıtlıyor. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

TOGG AÇILIŞI

Her şeyden önce orası bir fabrika. Fabrika nerede diyorlardı ya. Togg bu fabrikada üretilecek. Önce Togg'daki bütün mühedendisler, işçiler ile bir resim çektirdik. 1300 kişiler. Ardından fabrikayı gezdik. Fabrikada her şey robotik. İnsan bunları görünce tabi iftihar Fiyatı şimdiden hemen sormaya başladılar. Gemlik Kampüsü açılışında net bir cevap vermiştim. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Kendi sınıfındaki araçlarla rekabet edebilecek. Mart ayında yollara çıkmadan önce fiyat da belli olacak. A'dan Z'ye her şeyi konuşacağız şimdiden bir fiyat söylemek doğru olmaz. 2022'nin Temmuz ayında bir ÖTV indirimi yapıldı. 7 ayrı üretimn olacak yani seçenekler sunuyoruz. Hem otomobil hem renklerde de seçenekler var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un direksiyonunda

Karadeniz'i eksik bırakmışlardı. Yeşilin olmadığı bir çeşit olamaz çünkü burası Türkiye. Eşime sordum 'hangisini beğendin' diye, eşim refikam 'kırmızı' dedi. Kırmızı alacağız. Aliyev "2 araba da ben istiyorum. Birini makamda kullanacağım" dedi. Rengi konuşmadık. Bugünkü konuşmamızda bunu tekrar bana anımsattı. Ben daha önce bir test yapmış hızda 160'a kadar çıkmıştım. Bu işin başına getirdiğimiz isim gerçekten bu işe hakim. Birimler arttıkça eleman sayısı da artacak.

Erdoğan Putin'i nasıl ikna etti? Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddiasına tepki Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı ile görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Futbol birikimine sahip çıkmak görevimizdir Kılıçdaroğlu’nun ‘uyuşturucu’ iddiasına sert tepki Erdoğan, Putin ile tahıl krizini görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türkiye Yüzyılı' mesajı

Çok Okunanlar

2024-09-20 10:35:29