Yazarlar >> Milliyet


CİDDİ DÜŞÜNCELER VAR


Link [2022-08-11 17:58:19]



Dolunay yaklaşırken pek çok şeyi sorgulayabiliriz. Özellikle gruplar, arkadaşlıklar konusunda değerlendirme içine girebiliriz. Kendimizi rahat bırakma konusunda daha fazla çaba göstermeliyiz. Olaylara bakış açımız fazla sert ve acımasız olabileceği için, esnek kalmaya ihtiyacımız olacak. Beklenmedik durumlar, sürprizler ve bakış açımızı değiştirebilecek koşullar var. Kimi zaman düşüncelerimiz üzerinde baskı ve endişe içeren durumla da karşılaşabiliriz.

KOÇ:Gün boyunca etrafınızın kalabalık olması mümkün. Arkadaş grubunuzla buluşma planları yapmak ya da iş için seminere katılmak gibi pek çok insanla karşılaşacağınız ortamlar söz konusu. Kendinizi haftanın ilk üç gününe nispeten çok daha rahat hissedeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda özellikle de işle ilgiliyse elinizi çabuk tutmalısınız. İşlerinizi tamamlamanız için son derece uygun bir gün.

BOĞA:Bugün iş hayatınız ve bu konudaki attığınız adımlar ile ilgili konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Bazı bürokratik süreçler yaşanabilir. İşlerinizle ilgili sözlerinizi yerine getirmeniz gereken bir gündesiniz. Ertelemeler kariyeriniz açısından doğru bir yaklaşım olmayabilir. Sorumluluklarınız ağır gelse bile bugün işlerinizi halletmeniz için çok uygun. Annenizle ilgili haberler olabilir.

İKİZLER:Yolculuklar ve ruhsal konulara olan ilgilinizi artabileceği bir gündesiniz. Bugün yakın bir yere yolculuk teklifi alabilir ya da çoktandır hayalini kurduğunuz uzaklardaki bir şehre gitme planını hayata geçirebilirsiniz. Yeni düşüncelere açıksınız ve fikir tartışmaları bugün sizi heyecanlandırabilir. Ruhsal olarak gerek çalışma konularınızda gerekse özel sohbetlerinizde bu konuların cevaplarını arayabilirsiniz.

YENGEÇ:Bugün evhamlı yapınızı bir kenara bırakmaya ve rahatlamaya çalışmanızda fayda var. Sizi zorlayan olaylarla karşılaşsanız bile duygusal tepkilerinizi biraz daha kontrol altında tutacak güce sahipsiniz. Bakış açınız daha objektif olabilir. Bu durum finansal konularda sizi güçlendirici bir etki yapacak. Ortaklı konularda, finansal alanda bugün hareketlenme olabilir.

ASLAN:Özellikle anlaşmalar ve mahkemelerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Bu konularla ilgili yaklaşımınız, meseleyi uzatmak ya da yokuşa sürmek değil; sonlandırmak şeklinde olmalı. Tartışmaları alevlendirecek şekilde müdahalelerde bulunmanız size büyük zarar verebilir. Zıt fikirlere karşı mantıklı ve sakin bir şekilde cevap vermek rahatlamanızı sağlayacak. Akılcı yaklaşımlara ağırlık vermelisiniz.

BAŞAK:Planlı hareket edebilirsiniz. Detaylara verdiğiniz önem bugün daha da artarak takıntı boyutuna ulaşabilir. Eğer detaycılık gerektiren bir işiniz varsa bu durum şüphesiz iş açısından yararınıza olabilir. Ancak aynı zamanda sizi yavaşlatabileceğini de unutmamalısınız. Çevrenizdeki insanları da bir parça bunaltabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken yumuşak ve açıklayıcı bir dil kullanmanızda fayda var.

TERAZİ:Aşk ve yaratıcılık konularının ön plana çıkacağı, kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konulara geniş bir çerçeveden bakabilirsiniz. Aşk acısı çekiyorsanız, acınızı sonlandırma ve iyileşme dönemine girebilirsiniz. Yeni olasılıklara açılmadan önce kendi yapınızı objektif şekilde değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İşte yaratıcı fikirler üretme konusunda da dikkat çekebilirsiniz.

AKREP:Aile konularına, eve yönelik işlere ağırlık vermek isteyebilirsiniz Aile üyelerinize karşı biraz daha detaycı ancak duygusal anlamda daha kontrollü bir yaklaşımınız olabilir. Ev içi düzeninizi ve iletişim şeklinizi değiştirmek, güncellemek isteyebilirsiniz. Yeni hatta ilerici yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bu yaklaşımlarınız geleneksel kurallara pek de uygun olmayabilir ve ailenizi şaşırtabilir.

YAY:İletişim konularında sizi yoracak derecek yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Ticaret alanında, özellikle sözleşmeler ve anlaşmalar konularında olumlu gelişmeler olabilir. Anlaşmalarınızı veya projelerinizi tamamlamanız için çok uygun bir zaman dilimindesiniz. İşlerinizi hemen toparlamanız size büyük fayda sağlayabilir. Bugünkü işlerinizin mümkün olduğunca ertelenmesine izin vermeyin.

OĞLAK:Parasal kaynaklarınızla ve kişisel donanımınıza ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmelisiniz. Uzmanlığınızı arttıracak bir seminere katılmak ya da öğrenim durumunuzu güçlendirecek bir eğitime başlamak gibi faaliyetler elinizi kuvvetlendirecektir. Her koşul altında maddi durumunuza da faydası dokunacak eğilimlerinizi desteklemek isteyebilirsiniz.

KOVA:İlerici ve reformist yapınız gün boyunca ön plana çıkıyor. Dikkat çekici bir gündesiniz. Kendinizi tam olarak ifade etmekte bir parça zorluk çekebilirsiniz. Fikirleriniz çabucak anlaşılamayabilir. Açıklama yapmaya ayrı bir önem vermeniz yerinde olur. Hızlı ve yaratıcı düşüneceksiniz. İnsanlar sizi tam olarak anlamasalar da yine de düşüncelerinizi açıklamakta ısrar edebilirsiniz.

BALIK:Duygusal yapınızın ihtiyacı olan akılcı yaklaşımları bugün daha kolay sergileyebilirsiniz. Saka burcunda ilerleyen Ay’ın üzerinizde olumlu bir etkisi olabilir. Ancak kendinizi soyutlayıp hayallere dalma, sorumluluklarınızdan kaçma eğiliminde de olabilirsiniz. Bu yüzden biraz daha dikkatli davranmalısınız. Çünkü bugün yarım kalmış işlerinizi bitirmeye çalışmanız çok daha iyi olacaktır.



Çok Okunanlar

2024-09-23 00:38:06