Yazarlar >> Milliyet


ÇABA GEREKİYOR


Link [2022-11-01 15:10:19]



Saka burcunda ilk dördün gerçekleşmekte. Efor sarfetmek ve eldeki kaynakları daha etkin kullanmak, krizlere çözüm bulmak gerekebilir. Olaylara ön yargılı bakmamak, duygularımızı kapatmamak önemli. Özellikle sabah bu gücü daha fazla hissedebiliriz. Hazırlıklı değilsek, bazı engeller ya da kısıtlamalar yüzünden zorda hissedebiliriz. Ancak uzun vadeli işler ve projeler için göstereceğimiz dayanıklılık çok işimize yarayacak. Akşam seçim yapmaya itilebiliriz.

KOÇ: Sabah saatlerinde iletişim konularıyla ilgili hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınızda, sabrınız ve motivasyonuz test edilebilir. Olaylara karşı daha muhafazakâr tepkiler verebilirsiniz. İşleriniz için başkalarından destekte alsanız da, hemen ilerleyemeyebilirsiniz. Zamanınızın çoğunu sosyal konularla ilgilenerek geçirmek size de iyi gelebilir.

BOĞA: Bugün çoğunlukla iş hayatınızdaki konumunuzla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Göz önünde olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İşleriniz istediğiniz kadar hızlı akmayabilir. Yaşanan aksaklıklara karşı sabırlı olmanızda fayda var. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

İKİZLER: Bugün yoğun telefon konuşmaları içinde güne başlamanız söz konusu olabilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde, tatil planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilişkili konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin sonuçlanması için beklemek zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Beklemede kaldığınız zamanlarda rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

YENGEÇ: Finansal konularla meşgul olabileceğiniz bir gündesiniz. Banka işlerinizde dikkatli olmanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Erken saatlerde iş hayatınızla ilgili ciddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizi yoran konulara karşı tedbirli davranmakta fayda var. Gün içinde işlerde beklemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı dikkat etmelisiniz.

ASLAN: Bugün eşiniz ile ilgili konular büyük ölçüde gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde iletişimi yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. İş açısından verimli girişimler yapabilirsiniz. Yine de işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Yaptığınız işlerin sonuçlarını almak için bekleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumanızda fayda var. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

BAŞAK: Gün boyunca beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde sıkışmalar olabilir. İsteğiniz kadar hızlı sonuçlar alamayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi toparlamak için fırsatlar doğabilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

TERAZİ: Bugün özellikle sabah saatlerinde haberleşmeler ve yazışmalar yoğunlaşabilir. Eğitim programlarınızı arttırmayı planlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki meşguliyetler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz işler sonuçlanmayabilir. Siz bu zamanda zevk alacağınız işlere yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi daha fazla ön plana koyacağınız işlerle uğraşmak size keyif verebilir.

AKREP: Bugün daha çok ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilir, güven arayışı içinde olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili verimli girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz. Ailenizle veya evinizle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var. Geçmişten getirdiğiniz işlerinizi sonlandırabilirsiniz.

YAY: Sabah saatlerinde kurduğunuz iletişimler tüm gününüzü etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki olaylardan büyük ölçüde etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bolca yazışma ve konuşma olduğu halde beklediğiniz işlerden sonuç almanız zor olabilir. Sabah saatlerindeki verimli zamanları, ilerleyen saatlerde bulamayabilirsiniz. İmzalamanız gereken sözleşmelere özen göstermelisiniz.

OĞLAK: Gün boyunca kişisel yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sosyal konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

KOVA: Sabah saatlerinde yapacağınız görüşmeler sizi yeni başlangıçlara sürükleyebilir ve yeni planlar yapmayı düşünebilirsiniz. Yeni eğitim ve toplantılar planlatıp düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde sıkışmalar olabilir. Bu zamanlarda kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size de iyi gelecektir.

BALIK: Bilmediğiniz, gizli kalan konular bugün gündeminizde büyük bir yer oluşturabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili haberler alabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle işlerinizde duraksamalar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Kolektif konulara karşı ilginiz artabilir. İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 16:27:18