Eğitim >> Milliyet Eğitim


Bugün üniversiteler tatil mi, sınavlar iptal mi? İstanbul'da hangi üniversiteler tatil, özel üniversiteler kar tatili oldu mu?


Link [2022-01-24 18:51:41]



Kar yağışı sebebiyle İstanbul'daki üniversitelerde eğitim gören öğrencilere kar tatili müjdesi verildi. Karın etkisini arttırmasıyla Vali Yerlikaya, üniversite rektörleri ile yapılan görüşmeler neticesinde eğitime ara verildiğini duyurdu. İşte, detaylar...

İSTANBUL'DA BUGÜN ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle üniversitelerin 2 gün tatil edildiğini öğrenci ve öğretmenlere duyurdu. Açıklamada Vali Yerlikaya, "Sevgili üniversite öğrencilerimiz, şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle, üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası,İstanbul'daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle pazartesi salı ara verilmiştir." ifadelerini kullandı.

Özel üniversiteler de art arda kar tatili açıklamalarında bulunuyor. Tatil haberlerini resmi Twitter hesaplarından açıklıyorlar.

İstanbul Üniversitesi

Valilik ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiler çerçevesinde 24-25 Ocak (Pazartesi - Salı) 2022 tarihleri kar yağışı bakımından "aşırı riskli" olarak değerlendirilmektedir. Bu nedenle iki gün içerisinde yapılması planlanan sınavlar ertelenmiştir.

Marmara Üniversitesi

Valilik ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiler çerçevesinde 24-25 Ocak 2022 tarihleri kar yağışı bakımından aşırı riskli olarak değerlendirilmektedir. Bu gerekçe ile sözü edilen iki gün içerisinde yapılması planlanan yarıyıl sınavları ertelenmiştir.



Çok Okunanlar

2024-10-24 06:29:42