Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-12-04 07:16:20]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta bizi hayallerimizden uyandıracak durumlarla karşılaşabiliriz. Bugün ve haftanın ilk günlerinde bize çok şey vaadeden ve ilişkilerimize idealizm getiren eğilimler var. Ancak her şey pek göründüğü gibi olmayabilir. 7’sinden itibaren konuşmalarımız, düşüncelerimiz daha gerçekçi olmaya başlıyor. 8’indeki dolunay oldukça riskli, gergin ve şiddet içerebilecek durumlara yol açabilir. Dolunaylarda önemli sonuçlar, değerlendirmeler içinde olacağız. Benzer şekilde, 10’undan itibaren Oğlak burcuna ilerleyen Venüs de beklentilerimize belirli sınırlar ve hatta sorumluluklar getirmekte. Bu hafta önemli sonuçlarla karşılaşacağız.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

4 Aralık Pazar

Düşüncelerimizi somut eylemlere dönüştürmek için fırsatlar var. Daha yapıcı olabiliriz. Yenilenen koşullar var.

5 Aralık Pazartesi

Hızlı sonuçlar ve değerlendirmeler içindeyiz. Fırsatları iyi kullanmaya bakalım.

6 Aralık Salı

Elimizdekilerini iyi kullanalım. Parasal konularda daha ılımlı olmaya gayret etmeliyiz.

7 Aralık Çarşamba

Dolunay yaklaşırken, dengesizlik artıyor. Bugün koşullar oldukça dengesiz olabilir.

8 Aralık Perşembe

Dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz. Mücadele söz konusu. Öfkemizi dengede tutalım.

9 Aralık Cuma

Duygularımızı anlatma ihtiyacındayız. Ancak anlaşılmak pek kolay olmayabilir.

10 Aralık Cumartesi

Karşılıklı konular, ilişkiler önemli. Ancak aşırılıklar da söz konusu olabilir.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta çevrenizdeki değişikliklere ve iletişiminize daha fazla dikkat etmeniz gereken günler var. Haftanın ilk günlerinde plan ve isteklerinizi büyütmek, ilerletmek adına motivasyonunuz yüksek. Bugünlerde aşkta ve uzaklarla ilgili konularda beklentileriniz yüksek olabilir. 7’sinden sonra işiniz ve sorumluluklarla ilgili daha ciddi düşünceler ve planlama ihtiyacı içindesiniz. 8’indeki dolunayda eğer dikkatli davranmaz iseniz, tartışmalara, huzursuzluklara ve kazalara daha açık hale gelebilirsiniz. Sakin kalın.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta cebinizdeki paraya ve birikimlerinize yönelik konulara daha önlemci yaklaşmalısınız. Yay’daki gezegenler finansal işlere, eşinizin ya da ortağınızın maddi konularına yönelik bir hareketlilik getirmekte. Haftanın ilk günlerinde parasal konularda bazı ihmaller ya da dikkatsizlikler olabilir. 7’sinden sonra düşüncelerinizi anlatma ve uzaklarla ilgili konularda daha şanslı olabilirsiniz. Ancak dolunay özellikle birikimleriniz ve harcamalarla ilgili konularda kritik kararlar, sonuçlar içinde olabileceğinizi söylüyor.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde karşıt burcunuz Yay’da ilerleyen gezegenler pek çok konuda önemli sonuçlar ve değerlendirmeler getiriyor. Böyle zamanlarda tek başına ilerlemek pek kolay olmayabilir. Haftanın ilk günlerinde ilişkilerinizde, karşılıklı konularda daha gerçekçi ve net olmak faydalı olacak ancak fazla hayalci olabiliriz. 7’sinden sonra sorumluluklar konusunda yeni koşullar ortaya çıkabilir. 8’indeki dolunay özellikle niyetlerinize, ilişkilerinize hassasiyet ve dalgalanma getiriyor. Ailevi ya da eşiniz ile ilgili koşulları önemseyebilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde Yay burcundaki gezegenler daha fazla iş, hizmet ve sağlığınıza yönelik konuları öne çıkarıyor. Zaman alan uğraşlar, iş ortamındaki konular enerjinizi zorluyor olabilir. Haftanın ilk günlerinde daha tutarlı ve çalışkan davranmak durumundasınız. İhmalkar olmamaya bakın. 7’sinden itibaren ilişkilerde, karşılıklı konularda yeni bir turum, daha gerçekçi bir bakış gerekecek. 8’indeki dolunay sağlık, düzen ve çalışma koşullarına ait konulara hassasiyet getirmekte. Bu dönemde beklentilerinizi daha dikkatli yönetmelisiniz.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yay burcundaki gezegenler hayatın güzel yönleri ile ilgili beklentilerinizi ortaya koyuyor. Aşkta, sevdiklerinizle ilgili konularda daha enerjiksiniz. Ancak haftanın ilk günlerinde zevklerde ve harcamalarda dengesizlik olabilir. 7’sinden sonra dikkatinizi daha çok işe, sorumluluklara yönelik konulara vermeye başlayabilirsiniz. 8’indeki dolunay çocuklarla ilgili konulara ve beklentilerinizin olduğu tüm konulara hassasiyet ve bazı tartışmalar getirebilir. 10’u sonrasında önceliklerinizin değişmekte olduğunu görebilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde ev ve iş cephesinde sizi meşgul eden pek çok değişiklik var. Ailenizi, eve yönelik konuları daha fazla düşünebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde bu konularda hassasiyetler, fedakarlıklar dikkat çekebilir. Toprakla ilgili gelişmeler de mümkün. 7’sinden başlayarak düşüncelerinizi toparlamanız ve yeni bir düzen vermeniz kolaylaşacak. Ancak 8’indeki dolunay ev ve iş konularına bazı gerginlikler getirebilir. Yine de 10’undan itibaren aşkta ve sevdikleriniz ile ilgili konularda daha hareketli koşullar başlamakta.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

İletişim ve hareketin hızlı ilerlediği, yakın çevrenizde değişikliklerin gündeme geldiği bir dönemdesiniz. Bugünlerde eğitim, yazılar, belgeler ve zihinsel açıdan sizi meşgul eden çok şey var. Haftanın ilk günlerinde detaylara daha iyi bakmalısınız. 7’sinden sonra dikkatinizi aileniz, evinize, yerleşiminize ya da gayrimenkule ait konulara odaklayabilirsiniz. Köklerden, aileden gelen koşullar önemli. 8’indeki dolunay uzaklarla, yabancılarla ya da medya, eğitimle ilgili bir konuda mücadele ya da kendinizi öne çıkarma gereğine işaret edebilir.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde Yay burcundaki gezegenler iş ve kazançlarınıza yönelik konuları, birikimleriniz ve harcamalarınızla ilgili gelişmeleri daha hassas kılmakta. Elinizdekileri daha iyi değerlendirmenin bilincindesiniz. Ancak haftanın ilk günlerinde bu konularda hayalci ve dikkatsiz de davranabilirsiniz. 7’sinden sonra eğitim, iletişim ve çevrenizdeki değişiklikler açısından hareketli bir dönem başlamakta. 8’indeki dolunay bazı endişelerinizi, düşüncelerinizdeki çift durumları harekete geçirebilir, daha ılımlı düşünmelisiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde burcunuzdaki hareketlilik sizi daha enerjik ve girişken kılarken, pek çok yeni isteği ya da niyeti de öne çıkarmakta. Şahsi konularda önemli adımlar var. Haftanın ilk günlerinde parada ve ilişkilerinizde biraz daha dikkatli davranmanız yerinde olacak. Özellikle 7’sinden sonra maddi konular, kaynaklarınız ve birikimleriniz üzerinde daha fazla düşünmeye başlayabilirsiniz. 8’indeki dolunay eşinizle, ortağınızla ya da ortaklık içeren konulara bazı gerilimler, tartışmalar getirebilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde kendi sağlığınıza, sizi psikolojik açıdan bağlayan ya da bekleten konulara önem veriyor olabilirsiniz. Belirgin hassasiyetler ve aynı zamanda sıkıntılar da var. Kendi merkezinizi kaybetmemeli ancak belirli konularda esnek davranmaya da özen göstermelisiniz. 7’sinden sonra hareketlilik ve iletişim hız kazanmakta. 8’indeki dolunay civarında işinizi ve sağlığınızı ilgilendiren konulara daha özenli yaklaşmalısınız. 10’undan sonra arkadaşlıklar ve hayatınızın keyifli yönlerine daha çok zaman bulabileceksiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Yay burcunda ilerleyen gezegenler iletişim ve yeni şeyler öğrenmek için son derece hareketli, kendinizi geliştirmeye açık koşullar ve haberler getiriyor. Bu dönemde düşüncelerinizi daha iyi organize etmeye özen gösterin. Haftanın ilk günlerinde biraz daha gerçekçi düşünmek gerekebilir. 7’sinden sonra düşüncelerinizde sizi kısıtlayan ya da belirsizlik yaratan koşullar olabilir. 8’indeki dolunay da genel olarak aşk hayatınız, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla ilgili konularda bazı problemlere işaret edebilir.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde işiniz, sorumluluklar ve karar almayı gerektiren konularda önemli değerlendirmeler ve sonuçlar içinde olabilirsiniz. Daha fazla dikkat çekebileceğiniz imkanlar da var. Ancak haftanın ilk günlerinde sınırlarınızı daha net çizmeniz gerekiyor olabilir. 7’sinden itibaren görüşmeler, ticaret ya da işle ilgili konularda daha hızlı bir süreç başlıyor. 8’indeki dolunay ev ve iş arasında daha dengeli bir ilişki için muhasebe yapmanıza neden olabilir. 10’undan sonra arkadaşlıklar cephesinde çok daha olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:29:23