Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-11-27 11:42:19]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

İletişim, görüşmeler ve düşüncelerimiz açısından önemli yüzleşmelerin, kimi zaman tartışmaların gündeme gelebileceği bir haftadayız. Sırası ile Merkür ve Venüs, 29 Kasım ve 1 Aralık’ta Mars ile karşı karşıya geliyor. Devam eden pazarlıklar ve görüşmeler açısından stres doğurucu koşullar olabilir. Bu dönemde bilgi, iletişim ve yolculuk içeren konularda daha sakin kalmaya bakalım. Ay’ın ışığı büyürken 30’u civarında aynı anda birden fazla işle uğraşmak durumunda olabiliriz. İyi organize olalım ve dengemizi koruyalım. 2 Aralık civarında yeni ilhamlara açık olacağız.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

27 Kasım Pazar

Daha gerçekçi ve planlı davranmak durumundayız. Ailevi işler açısından yorucu olabilir.

28 Kasım Pazartesi

Gruplardan, yeniliklerden destek bulabileceğimiz bir gündeyiz.

29 Kasım Salı

Duygusal alanda ve aşkta zorluklar olabilir. Yalnızlık duygusu öne çıkabilir.

30 Kasım Çarşamba

Hızlı değişiklikler var. Bugün esnek davranmak gerekiyor.

1 Aralık Perşembe

Hayallere ve yaratıcı konulara oldukça açığız. Ancak fedakarlıklar da gündeme gelebilir.

2 Aralık Cuma

Cesur ve hızlı adımlar içindeyiz. Kendimizi gösterebileceğimiz yenilikler var.

3 Aralık Cumartesi

Kendi içimizde uyumlu ve girişken olabiliriz. Ancak ilişkilerde daha sakin kalmak gerekiyor.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bugünlerde yeni fikirler, uzaklar ve eğitsel işler dikkat çekici olabilir. Kendinizi geliştirebilecek imkanlar var. Yanısıra, çalışma ve iş koşulları, organize olmayı gerektiren uğraşlar da dikkat çekmekte. Detayları gözden kaçırmamalısınız. Haftanın ilk günlerinde gruplar, iletişim daha hızlı hareket getiriyor. 30’u civarında bazı hesapta olmayan durumlar ya da psikolojik açıdan çözülmesini beklemeniz gereken koşullar olabilir. İletişimde, sözlerinizde tartışma yaratabilecek durumlara özen gösterin, karmaşık işler söz konusu.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde para işleri, birikimleriniz ve ortaklıklar açısından daha bilinçli davranmanız gerekebilir. Ekstra masraflar ve ödemeler yüzünden bütçenizi korumaya bakmalısınız. Aynı zamanda sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde hep aynı kalmasını istediğiniz şeylere vurgu var ancak esnek olmaya bakmalısınız. 30’u civarında gruplar, sosyal konular içinde daha kıvrak ve girişken olmak gerekebilir. 2’si civarında da işte, maddi konularda daha planlı düşünmeye çalışın.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bugünlerde karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş ve gezegenler oldukça ilginç ve kritik durumlara işaret ediyor. Pek çok sonuç ve değerlendirme gereği var. İlişkilerinizde yüzleşme ve muhasebe içeren durumlar yaşayabilirsiniz. Evinizi, yerleşimi ilgilendiren işler de hızlanabilir. Haftanın ilk günlerinde yeni insanlarla bir araya gelebilir, çok şey öğrenebilirsiniz. 30'u civarında işte ve sorumluluklar alanında daha çok çaba sarfedebilirsiniz. Bu hafta kafa karıştırıcı durumlar da sık sık gündeme gelebilir.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünlerde iyi organize olmak, esnek kalabilmek oldukça önemli. Daha çok iş, uğraştırıcı neden gündeme geliyor olabilir. Düzen, sağlık ve işiniz ile ilgili konulara daha duyarlı olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki uğraşlar nedeni ile daha iyi organize olmaya bakın. Kardeşler, görüşmeler ve iletişim sizi meşgul ediyor. 30’u civarında yeni şeyler öğrenmek, yabancılarla ilgilenmek açısından daha çok şey yapabilir ve çaba gösterebilirsiniz. Yanlış ya da eksik bilgilerin sizi daha fazla meşgul edebileceği bir dönemdesiniz.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünlerde size ilham veren, yaratıcı olabileceğiniz, kendinizi ifade edebileceğiniz imkanlar getiren çok şey var. Ancak iletişimde ve gruplar içinde daha gerçekçi olmaya da çalışmalısınız. Tek başına hareket mümkün olmayabilir. Maddi durumunuzu, harcamalarınızı ilgilendiren işler var. Haftanın ilk günlerinde ilişkilere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. 30’u civarında ortaklı işler, psikolojik açıdan sizi bağlayan durumlar yaşanabilir. 2’si civarında da daha uyanık davranmaya dikkat etmelisiniz. Yanıltıcı bilgiler olabilir.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde oldukça hareketli, hızlı ve daha iyi organize olmayı gerektiren günlerdesiniz. Hayatın pek çok alanında daha çok şey yapabilirsiniz. Kişisel alanda yeni adımlar var. Ancak bir yandan da ailenizi, evinizi, yerleşiminizi ilgilendiren uğraşlar mümkün. Haftanın ilk günlerinde organize olmak, işleri düzene sokmak gerekiyor. 30’u civarında karşılıklı görüşmeler, işle ilgili adımlar bazı sonuçlara varmanıza neden olacak. Tartışma çıkarabilecek koşullara dikkat etmelisiniz. Özellikle 2’si civarında daha iyi organize olmaya bakmalısınız.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugünlerde yeni insanlar, yeni çevreler sizi daha fazla meşgul ederken düşüncelerinizi toparlamaya bakmalısınız. Ziyaretler, konuşmalar ve iletişim açısından hareketli günlerdesiniz. Çok şey öğrenebilirsiniz. Ancak bazı bilinmeyen ya da kontrol dışı durumlar da sizi huzursuz ediyor olabilir. Haftanın ilk günlerinde sevdikleriniz ile ilgili uğraşlar, yaratıcı uğraşlar var. 30’u civarında daha iyi organize olmaya bakmalısınız. Kimi zaman hizmet, fedakarlık ve düzenin, sağlığın önem kazandığı koşullarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

İmkanlarınızın ve ortaklı işlerin vurgulandığı günlerdesiniz. Bu dönemde iş ve para kazandırabilecek konularda yeni fırsatlar gündeme geliyor. Harcamalara da vurgu var. Aynı zamanda hedefleriniz, grup çalışmaları açısından da zaman ayırabileceğiniz durumlar söz konusu. Haftanın ilk günlerinde evinizi, ailenizi ilgilendiren işler, uğraşlar söz konusu olabilir. 30’u civarında karşılıklı bir konu, görüşme ya da uzlaşı gerektiren bir durum içinde daha fazla çaba sarfedebilirsiniz. 2’si civarında maddi konularda daha uyanık olmak gerekebilir.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Burcunuzda ilerleyen Güneş ve gezegenler size oldukça yüklü bir gündem ve yeni fikirler, istekler getiriyor. Bu dönemde daha fazla enerji yüklüsünüz. İşinizi, sorumlulukları ilgilendiren konular da vurgulanmakta. Daha çok şey yapma arzusu var. Ancak karşıtlıklara ya da uzlaşı gerektirebilecek koşullara da özen gösterin. Haftanın ilk günlerinde daha fazla görüşme, ziyaret ve konuşma dikkat çekebilir. 30’u civarı oldukça kritik. Bugünlerde hem evinizi, hem de işinizi ilgilendiren hassasiyetler ve hızlı koşullar içinde olabilirsiniz.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde tam olarak emin olamadığınız ve sizi iz0le eden, bağlayan koşullar gündeme gelebilir. İş hayatınız, uzaklarla ilgili konular ya da olaylara bakış açınızda biraz daha gerçekçi olmalısınız. Aynı zaman eğitim, medya ya da tanınırlıkla ilgili işler öne çıkıyor. Haftanın ilk günlerinde birikimleriniz ve iş hayatınız açısından kendinizi daha çok göstereceğiniz motivasyonlar bulabilirsiniz. 30’u civarında görüşmeler, zihinsel açıdan daha verimli ve hızlı olabileceğiniz eylemler içinde olabilirsiniz. Bilgileri kontrol etmelisiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Parasal konuların, kaynaklarınızın ve aynı zamanda ortaklı işlerin sizi daha fazla ilgilendirdiği günlerde olabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni istekler, ümitler ve daha fazla işbirliği yaparak destek bulabileceğiniz imkanların ortaya çıkabileceği koşullar var. Özellikle haftanın ilk günlerinde şahsi konularınızı halletmek için fırsatlar bulabilirsiniz. 30’u civarında maddi kaynaklarınızı daha iyi kullanmanın yollarını aramalısınız. Parasal alanda daha gerçekçi ve özenli düşünmek gerekebilir. Gruplar içinde düzeltilmesi gereken durumlar da olabilir.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde oldukça hareketli, kimi zaman stresli ve sizi daha fazla öne çıkarabilecek adımlar içinde olabilirsiniz. İş hayatına ait önemli sonuçlar ve değişiklikler de dikkat çekmekte. Mesleki alanda bazı imkanlar gündeme gelmekle birlikte, eve, eşinize ya da başkalarından kaynaklanan koşullar sizi oldukça bağlayabilir. Haftanın ilk günlerinde dışsal etkilere daha açıksınız. 30’u civarında burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha fazla eyleme ve yeni adımlar atmaya yöneltmekte. Enerjinizi daha planlı, verimli kullanmaya gayret etmelisiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 09:49:43