Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-10-30 10:44:21]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Mücadele gezegeni Mars bugün İkizler’de geri gitmeye başlıyor. Bu hareketi 12 Ocak’a kadar sürecek. Bu dönemde girişimlerimizde aceleci olmayalım. İletişimde, görüşmelerde ve sözlerimizde daha sakin olmak, yeni projelere girişmemek, daha çok eldeki işleri tamamlamak doğru olacak. 3’ü civarında aşkta, beraberliklerde kıskançlıklar ve daha yıkıcı ve tutkulu bir tavır ortaya çıkabilir. Duygusal alanda tatmin olmak zor ve kadınlara ilişkin konularda daha çok problem yaşayabiliriz. Bu hafta gayret ve mücadele gerektirmekte. Özellikle 1’i civarında daha zorlanabiliriz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

30 Ekim Pazar

Daha gerçekçi olmayı gerektiren durumlar var. Derin düşünebiliriz.

31 Ekim Pazartesi

Korkularımız ile yüzleşebiliriz. Duygusal açıdan yenilenme içindeyiz.

1 Kasım Salı

Özellikle günün ilk yarısında oldukça kararlı ve odaklıyız. Biraz daha esnek olalım.

2 Kasım Çarşamba

Koşullar kısıtlayıcı olabilir. Aklımızı kullanmak durumundayız.

3 Kasım Perşembe

Yaratıcı konular, daha akıcı koşullar ve sezgilerinden yararlanabileceğimiz olanaklar var.

4 Kasım Cuma

Bugün hayal kurmaya, fedakarlık içeren temalara oldukça açığız. Daha iyimser olmaya çalışalım.

5 Kasım Cumartesi

Yeni bir adım atmak ve eldeki işleri daha iyi hale getirmek için kararlılık gösterebiliriz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bugünlerde Akrep burcundaki vurgu sizi ortaklı konulara, başkalarına bağlı olan durumlara yöneltiyor. Kimi zaman düşüncelerinizde gerginlikler, endişeler gündeme gelebilir. Finansal işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşler ve iletişim alanında daha dikkatli hareket etmelisiniz. 1’i civarında içinde grupların, arkadaşlıkların olduğu konularda daha çok çaba sarfedebilirsiniz. 4’ü civarında daha fazla fedakarlık içeren koşullar ya da sizi psikolojik açıdan bağlayan durumlar gündeme gelebilir.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde karşıt burcunuz Akrep’te gerçekleşen hareketlilik karşılıklı konulara, evlilik ve ilişkilerin daha fazla zamanınızı alabileceği koşullara işaret ediyor. Yılın bu döneminde gözden geçirmeniz, yeniden düşünmeniz gereken çok şey var. Aynı zamanda nakit durumunuz, iş hayatındaki destekler ya da maddi kaynaklarınız ile ilgili konularda daha önlemci ve dikkatli olmaya bakın. 1’i civarında işte daha fazla çaba ve kararlılık içinde olabilirsiniz. 4’ü civarında bir grup çalışmasında yapabileceğiniz şeyler artıyor olabilir.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde Akrep burcunda dikkat çeken hareketlilik sizin iş ve çalışma ortamınıza ait konulara, düzen ve sağlık durumunuza daha fazla özen göstermeniz gerekebileceğini açıklıyor. Böyle bir dönemde enerjinizi korumalı ve dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Mars ise girişimleriniz konusunda daha sabırlı ve sakin davranmanın yine yararlı olacağını anlatmakta. 1'i civarında uzaklarla, eğitimle ilgili bir iş daha fazla kararlılık gerektirebilir. 4’ü civarında ise işe, sorumluluklara yönelik adımlarınızı hızlandırabilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde Akrep burcundaki hareketlilik sizi daha tutkulu ve odaklı kılıyor. Duygusal olarak önem verdiğiniz kişilere, çocuklara ya da sevgilinize yönelik konulara zaman ayırabilirsiniz. Spekülatif durumlar, riskli işler açısından bazı dengesizlikler gündeme gelebilir. Bugünlerde sonunu çok iyi göremediğiniz durumlarda dikkatli davranmalısınız. 1’i civarında endişe ya da sıkıntı yaratabilecek bir konu yüzünden uğraşmanız gerekebilir. 4’ü civarında yeni şeyler öğrenerek ufkunuzu genişletebileceğiniz fırsatlar var.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünlerde evinizi, ailenizi ve özel hayatınızı ilgilendiren konulara, toprak ile ya da yerleşimle ilgili durumlara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Bu alanda meşguliyetler ve uğraşı getiren koşullar olabilir. İş açısından pek kolay bir dönemde değilsiniz. Ayrıca gruplar, arkadaşlıklar içinde daha sakin düşünmeye bakın. 1’i civarında eşiniz ile ya da karşılıklı bir konu içinde daha esnek düşünmeye bakmalısınız. 4’ü civarında ortaklı işler, mali konular ya da bazı fedakarlıklar açısından meşgul edici koşullarla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Akrep burcundaki hareketlilik yakın çevrenize, kardeşlerle ilgili konulara değişiklikler getirmekte. Bu dönemde düşüncelerinizde, kafanızdaki planlar ve tasarımlar açısından, iletişim açısından daha yoğun bir gündeminiz olabilir. Evraklarla ilgili işler de uğraştırabilir. Ayrıca iş hayatında da sizi kışkırtan ya da rekabet içeren durumlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. 1’i civarında sağlık, düzen ve işle ilgili konularda daha fazla gayret içindesiniz. 4’ü civarında ise karşılıklı bir konu, ortak bir iş içinde geliştirebileceğiniz şeyler olabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde para ve kaynaklar eviniz Akrep’te yaşanan hareketlilik iş ve maddi konulara daha fazla zaman ayırabileceğinizi gösteriyor. Alım-satım işleri, gelirlerle ilgili durumlar, ortaklı işler dikkatinizi daha çok çekebilir ve bu konularda yeni bir tavır belirlemek gereği de olabilir. Aynı zamanda uzaklarla, yabancılarla ilgili durumlar, içinde eğitim ya da medyanın olduğu konular içinde daha soğukkanlı davranmak gerekebilir. 1’i civarında aşkta ve harcamalar konusunda daha makul ve dengeli kalmaya bakmalısınız.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde burcunuzda gerçekleşen hareketlilik sizi yeni adımlar atmaya, karar almaya yöneltiyor. Kişisel konularda, sağlığınızı ya da girişimlerinizi ilgilendiren uğraşlar içinde daha çok şey yapabilirsiniz. Ancak finansal işler, borç ya da miras gibi ortaklı konular içinde daha sakin düşünmeye bakın. Bu dönemde endişelerinizi daha iyi yönetmeye çalışmalısınız. 1’i civarında ailenize ya da evinize yönelik bir konuda daha kalıcı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. 4’ü civarında aşkta ve sevdikleriniz ile ilgili durumlar içinde daha verici olabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugünlerde Akrep burcunda gerçekleşen birikim kimi zaman kontrol etmekte zorlandığınız ya da sizi izole eden koşullara işaret ediyor olabilir. Bu dönemde riskli işler, gizli kapaklı olabilecek olaylar gündeme gelebilir. Psikolojik açıdan kendinizi karmaşık bir durum içinde bulabilirsiniz. Yine bu dönemde düşmanlıklara dikkat etmek, ilişkilerde, evlilikte dahi daha dengeli düşünmek gereği var. 1’i civarında ziyaretler, görüşmeler ve konuşmalar yüzünden oldukça çaba sarfedebilirsiniz. 4’ü civarında evinizi ve ailenizi ilgilendiren işler öne çıkabilir.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde Akrep burcundaki hareketlilik sizi yeni planlar yapmak ve geleceğe yönelik düşünme konusunda daha kararlı kılmakta. Bu dönemde hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Gruplar ve sosyal alan içinde de sizi meşgul eden konular gündeme geliyor olabilir. Adımlarınızda kararlısınız. Ancak iş ortamında, düzen ve organizasyon gerektiren konular içinde daha özenli ve sakin olmaya bakın. 1’i civarında iş ve para konularında daha kalıcı bir çaba göstermek gerekebilir. 4’ü civarında iletişim ve hareket sizi daha canlı kılabilir.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde kariyer ve sorumluluklar alanınız olan Akrep burcundaki hareketlilik sizi oldukça meşgul etmekte. İş hayatınızda ve statünüzü ilgilendiren konular içinde yeni gelişmeler ve değişiklikler var. Bu dönemde gizli kalan şeylere özellikle dikkat etmek gerekiyor. Aynı zamanda aşk hayatınızı ya da spekülatif konuları, yatırımları ilgilendiren işlerde yeniden düşünmek durumundasınız. 1’i civarında oldukça kararlı ve iddialı davranabilirsiniz. Ancak esnek olmaya da çalışın. 4’ünde paranızı daha yönetmeye gayret edin.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde Akrep burcundaki hareketlilik size yeni bir bakış açısı, yeni ufuklar ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar getirmekte. İnançlar, fikirler yönünde değişiklikler gündeme gelebilir. Olaylara bakış açınızda daha gerçekçi bir tutum edinmeye bakın. Uzaklar, yabancılar ya da akademik uğraşlar içinde de bir yenilenme mümkün. Ancak bu dönemde kariyerde ilerlemek pek kolay değil. 1’i civarında kafanızdakileri toparlamaya bakın, kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. 4’ü civarında ise daha yaratıcı adımlar atabileceksiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 18:50:36