Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-10-09 15:22:20]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bugün gerçekleşen dolunay ile birlikte bu hafta pek çok konuyu gözden geçiriyoruz. Yeni bir karar ve değerlendirme gereği var. Hafta boyunca ilişkilerimizde önemli sonuçlarla karşılaşabiliriz. 11’i sonrasında karşılıklı konular önemini sürdürecek ancak bu dönemde bazı yanılgılar, yanlışlıklar ya da hileli olabilecek durumlara karşı daha uyanık olmalıyız. İdealize ettiğimiz bir kişi, bir konu yüzünden olayları yeterli açıklıkta görmekte zorlanabiliriz. Yine de 13’ü civarında daha iyi anlaşılmak ve iletişim kurmak için imkanlar bulabiliriz. Aşk hayatımıza ise akılcı bir açıdan bakabiliriz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

9 Ekim Pazar

Dolunay ilişkilerimiz üzerinde bir karara varmak gerekeceğini anlatıyor.

10 Ekim Pazartesi

Karşılıklı konularda hızlı kararlar alabiliriz.

11 Ekim Salı

Ortaklaşa bir konuda güven sağlamak için daha esnek olmalıyız.

12 Ekim Çarşamba

Günün ilk bölümünde bazı engellerle karşılaşabiliriz.

13 Ekim Perşembe

İletişim açısından hızlı bir gündeyiz. Çok şey öğrenebiliriz. Değişikliklere açık olalım.

14 Ekim Cuma

Sağduyulu davranmalıyız. Gereksiz tartışmalardan uzak kalalım.

15 Ekim Cumartesi

Gün içinde bazı şanssızlıklar, aksilikler gündeme gelelim. Daha sakin düşünmeliyiz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Karşılıklı konulara, ilişkilerinize önemli vurgular var ve dolunayın da etkisi ile şahsi konularda daha farklı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde duygusal tepkilerinize dikkat edin. Aşkta ve evlilikte hareketli koşullar olabilir. 11’inden sonra görüşmeler, anlaşmalar, karşılıklı konular daha çok hız kazanabilir. 12’si civarında anlaşmalarda ve iletişimde biraz daha uyanık olmaya dikkat etmelisiniz. Güven vermeyen durumlar olabilir. 13’ü civarında ise ziyaretler, konuşmalar ve fikirlerinizi daha çok aktarmak isteyebileceğiniz olanaklar var.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bugünlerde iş düzeniniz, çalışma ortamınız ve sağlıkla ilgili olabilecek konulara daha duyarlı olabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönde kullanmaya çalışın. Dolunayın etkisi sizi duygusal açıdan daha istikrarsız hissettirebilir. Kendi endişelerinizi anlamaya bakın. 11’i sonrasında çalışma ortamında iletişim ve hareket artmakta. Ancak 12’si civarında özellikle aşkta ve parasal konularda daha gerçekçi olmaya bakın. Anlamsız harcamalara izin vermemelisiniz. 13’ü civarında para konularında, ticari konularda daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde zihinsel alanda çok daha akıcı ve yeteneklerinizi daha iyi kullanabileceğiniz fırsatlar var. Dolunayın etkisi gelecek yönünde yeni planlar yapmak ve gruplar içinde daha aktif olmak için uygun. Aşkta, çocuklarla ilgili konularda da belirli kararlar, sonuçlar gündeme gelebilir. 11’i sonrasında eğitimde ve görüşmelerde, yaratıcı alanda koşullar daha akıcı hale gelmekte. Özellikle 13’ü civarında düşüncelerinizi daha kolay aktarabilirsiniz. Ancak 12’si iş hayatında idealize ettiğiniz konularda bazı yanılgıları gündeme getirebilir.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünlerde kendinizden daha çok söz ettirebilir ve daha emin adımlar atabilirsiniz. Dolunay hedefleriniz yönünde hızlı bir adım atabileceğinizi, bu dönemde kendinize güvenmenizin önemli olduğunu anlatıyor. 11’i sonrasında kendi evinizde, toprağa ya da ailenize yönelik işlerde artan bir iletişime ve hareketliliğe işaret ediyor. Ancak 12’si civarında bazı dedikodular, kontrol edilmesi daha güç olan durumlar gündeme gelebilir. 13’ü civarında da daha açık bir iletişim kurmaya bakmalı ve olayları daha objektif ele almalısınız.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Dolunay özellikle düşüncelerinizi, inançlarınızı nasıl ifade ettiğiniz konusunda sizi daha duyarlı kılmakta. Bu dönemde uzaklar, yabancıları ilgilendiren konularda bazı sonuçlar, muhasebeler içinde olabilirsiniz. Sizi duygusal açıdan bağlayan koşullarla da karşılaşabilirsiniz. 11’i sonrasında yakın çevreniz daha hareketli olabilir ve görüşmeler hızlanabilir. Ancak 12’si civarında abartılı sözlere dikkat etmelisiniz. Yanlış değerlendirmeler maddi açıdan zarar verebilir. 13’ü civarında artan bir iletişim ve ziyaretler içinde olabilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bugün gerçekleşen dolunay sizi endişelendirebilecek ya da huzursuz kılabilecek bazı konulara daha dikkatli bakmanızı gerektiriyor. Finansal işlerde, borç, alacaklar ya da miras gibi konularda belirli sonuçlar ve değerlendirmeler içindesiniz. 11’i sonrasında yine görüşmeler, anlaşmalar parasal açıdan önemli sonuçlar getirebilir. 12’si civarında dikkatsiz davranmamalı ve iş hayatında sorumluluklara dikkat etmelisiniz. 13’ü civarında benzer şekilde işte sorumluluklar ve sizi öne çıkaran adımlar dikkat çekiyor.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugün gerçekleşen dolunay son zamanlarda attığınız adımları ve yenilikleri gözden geçirebileceğinizi göstermekte. Bu dönemde gerek işte, gerekse ailevi konular içinde daha dikkat çekici koşullar söz konusu. Dolunay evlilik ve karşılıklı konulara da önemli sonuçlar getirmekte. 11’nden sonra yeteneklerinizi daha hızlı kullanma imkanına sahipsiniz. 12’si civarında finansal işlerde ve genel olarak fikirlerinizde aceleci davranmamalısınız. 13’ü ile birlikte yaratıcı olduğunuz işlerde daha hızlı ve sevindirici koşullar içinde olabilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlere daha çok hazırlık aşamasında olan konular, iş ortamınızı, düzenininiz ilgilendiren koşullar dikkat çekiyor. Dolunay özellikle sağlığınız, iş düzeniniz açısından bazı yenilikler ve kimi zaman emek sarfetmenizi gerektirebilecek durumlara işaret edebilir. 11’inden sonra görüşmelerde, ilişkilerinizde daha dikkatli olmaya bakın. 12’si civarında da anlaşmazlık çıkarabilecek koşullar gündeme gelebilir. 13’ü civarında ortaklı işlerde, parasal konularda daha hızlı düşünmek ve aynı zamanda esnek olmak da gerekebilir.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugün gerçekleşen dolunay sizi aşkta ve hayatın keyif veren konularında daha heyecanlı ve girişken kılıyor. Cesaretinizi ortaya koyarak sahneye çıkabileceğiniz durumlar da olabilir. Çocuklarla, sevdikleriniz ile ilgili değerlendirmeler içinde olabilirsiniz. Sizi bağlayan ailevi konular da mümkün. 11’i sonrasında gruplar ve arkadaşlıklar içinde önemli kararlar ve artan bir iletişim içinde olabilirsiniz. Ancak 12’si civarında karşılıklı ya da hukuki olabilecek konularda daha özenli olmaya bakın. 13’ü civarında ilişkilerinizde daha hareketli olabilirsiniz.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay ailenizi, evinizi ve yerleşiminizi ilgilendiren konulara önemli sonuçlar ve yenilikler getirmekte. Yine bu dönemde evlilik ve karşılıklı konularda da hassasiyetler var. 11’i sonrasında iş hayatında ve hedeflerinizde görüşmelerin önemi artabilir. Düşünceleriniz, yetenekleriniz ile daha çok dikkat çekebilirsiniz. Ancak 12’si civarında özellikle iş ortamında daha dikkatli olmaya bakın. 13’ü civarında sağlık, düzen ve hizmet içeren konularda daha esnek ve uyanık olmanız faydalı olacak.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Koç burcundaki dolunay düşüncelerinize daha fazla heyecan ve yenilikçi bir tutum getiriyor. Bu dönemde uzaklar, yabancılar ve eğitim içeren konularda daha aktif bir tavır içindesiniz. Aynı zamanda iş hayatında önem vermeniz gereken değişiklikler de mümkün. 11’i sonrasında yolculuklar, eğitsel işler ve görüşmeler daha olumlu yönde ilerleyebilir. Ancak 12’si civarında aşkta ya da spekülatif konularda daha uyanık olmaya bakın. 13’ü civarında hayatın olumlu yönleri ve sevdikleriniz ile daha yakından ilgilenebilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay para durumunuza ve gelirlerinize bakmanın yararlı olacağını, bu konularda yeni bir değerlendirme yapabileceğinizi gösteriyor. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilecek günlerdesiniz. 11’i sonrasında finansal işler, anlaşmalar ve ortaklı parasal konular içinde daha fazla görüşme ve hareketlilik var. Ancak 12’si civarında kişisel alanda karar verirken kolayca dağılabilir ya da başkalarının etkisinde fazla kalabilirsiniz. 13’ü civarında daha çok aileniz, toprağa ait konularla ilgili olabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-21 08:38:07