Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-09-25 07:04:21]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta oldukça hızlı ve harekete geçiren koşullar içindeyiz. Terazi burcundaki yeniay dengeleri değiştirmekte. Özellikle ilişkilerimizde, karşılıklı konularda yeni alternatifler ve fırsatlar gündeme geliyor. Ancak önyargılarımızın yarattığı dengesizliğe de dikkat edelim. 26’sındaki yeniay civarında görüşmeler, denge gerektiren koşullar var. 29’u sonrasında aşkta ve karşılıklı konularda yeni imkanların, kolaylıkların gündeme geldiğini görebiliriz. Merkür ise hala geri harekette olduğu için bazı görüşmeler, anlaşmalar daha fazla zaman alabilir.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

25 Eylül Pazar

Yeniay henüz doğmadı. Bugün bitişler, sonlanmalar daha çok dikkat çekebilir.

26 Eylül Pazartesi

Yeniayın enerjisini daha çok hissedebiliriz. Oldukça hareketliyiz, ilişkiler de önemli.

27 Eylül Salı

Ay yanan yolda ilerlerken seçimlerimize özellikle dikkat etmeliyiz. Tartışmalar gündeme gelebilir.

28 Eylül Çarşamba

Bugün mücadele etmemize neden olabilecek huzursuzluklar olabilir. Sözlerimize dikkat edelim.

29 Eylül Perşembe

Eve, ailemize yönelik işler için pek uygun bir gün olmayabilir. Şanssızlıklar ve engellerle karşılaşabiliriz.

30 Eylül Cuma

Bugün çok iyi değerlendirmeye bakalım. Oldukça şanslıyız ve yeni şeyler keşfedebilir, öğrenebiliriz.

1 Ekim Cumartesi

Fikirler söz konusu olduğunda bazı tartışmalı durumlar da gündeme gelebilir. Daha akılcı olalım.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde karşıt burcunuzdaki hareketlilik size ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konusunda yeni değerlendirmeler getirmekte. Yılın bu döneminde pek çok şeyin bir sonuca doğru ilerlediğini görebilirsiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Bu dönemde eve, ailenize yönelik işler de önemli olabilir. 26’sı civarında ilişkilerde, karşıtlık içerebilecek konularda yeni koşullar belirmekte. 29’u civarında ortaklı bir iş, finansal durumunuz yönünde daha gayretli olabilirsiniz. Bu tarihten sonra evlilikte ve ilişkilerinizde dengeye daha çok önem verebilirsiniz.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Terazi burcundaki yeniay çalışma hayatınızdaki konulara, iş yerinizi ve bu alandaki ilişkilere vurgu getiriyor. Zaman alan işler, sağlık ve düzen konularında yeni konular gündeme gelebilir. Ayrıca bugünlerde ziyaretler, yakınlarla iletişim ve kardeşleri ilgilendiren konuların da dikkat çekeceğini söyleyebiliriz. 26’sındaki yeniay tüm bu konuları daha hızlı hale getirmekte. 29’undan sonra düzen, sağlık ve iş ortamında denge gerektiren konularda daha çok şey yapabilirsiniz. İlişkilerinizde gayret göstermeniz gereken koşullar da var.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bugünlerde Terazi burcundaki yeniay kendi isteklerinizi, yaratıcılığınızı ortaya koymak ve kendinize güven duymak konusunda daha hızlı koşullar getirmekte. Aşk hayatınız, sevdiklerinize yönelik konular dikkat çekebilir. Kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Maddi açıdan harcamalar da öne çıkabilir. 26’sındaki yeniay tüm bu konulara yeni bir farkındalık getiriyor. 29’u sonrasında aşkta, mutluluk ve keyif veren konularda olumlu gelişmeler artabilir. 29’u civarında enerjinizi daha iyi şekilde yönetmelisiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Terazi burcundaki yeniay evinize, ailenize yönelik yeni gelişmelere, adımlara işaret ediyor. Pek çok açıdan dikkat çekici girişimler, başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Bitişler ve yeni gelişmeler var. Evlilik, toprak ve babanıza ait konular da öne çıkabilir. Şahsi adımlar şans da getirebilir. 26’sı civarında bu konuların daha belirgin olacağını söyleyebiliriz. 29’undan sonra da evde olumlu gelişmeler, uyum ve güzellik getirebilecek imkanlar artabilir. 29’u civarında çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilgili çabalar içinde olabilirsiniz.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde yakın çevrenizde kafaca sizi meşgul eden değişiklikler ve yeni düşünceler var. Yakınlar, kardeşler ve çevresel değişiklikler, görüşmeler ve iletişim dikkat çekiyor. Anlaşmalara önem verebilirsiniz. İnançlarınızda daha makul olmaya bakmalısınız. Kimi zaman ailevi bir konu, bir hassasiyet de gündeminizi yakından ilgilendirebilir. 29’u sonrasında görüşmeler ve iletişimde daha uyumlu koşullar gelişebilir. 29’u civarında ailevi bir konu, toprakla, evle ilgili bir konuda da çaba göstermeniz gerekebilir.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta Terazi burcundaki yeniay özellikle para durumunuzu ilgilendirebilecek yeni gelişmelere işaret etmekte. İşte yeteneklerinizi daha iyi kullanabileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Ortaklıklar, evlilik ve görüşmeler de maddi açıdan gündeme gelebilir. Ailevi bir konuda harekete geçmeniz mümkün. Bu gelişmeler 26’sındaki yeniay ile iyice ortaya çıkabilir. 29’undan sonra maddi durumunuzu daha olumlu hale getirebilecek gelişmeler ve ilişkiler var. 29’u civarında görüşmeler, ziyaretler de size yeni adımlar attırabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugünlerde burcunuza ilerleyen Güneş ve 26’sındaki yeniay önemli adımlara, kişisel başlangıçlara işaret etmekte. Güneş size canlılık ve daha çok dikkat çekebileceğiniz, kendinizi merkeze alabileceğiniz olanaklar sunmakta. Bu dönemde hem evinizi, ailenizi hem de işinizi, statünüzü ilgilendiren konularda yenilikler içindesiniz. Karşılıklı dengeleri de gözetmeye bakın. 29’undan sonra kişisel konularda daha başarılı ve şanslı girişimlerde bulunabilirsiniz. 29’unda maddi konular üzerinde de daha mücadeleci bir tavır sergileyebilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde Terazi burcuna ilerleyen Güneş ve 26’sındaki yeniay belirsizlik ve bekleme gösteren gelişmelere işaret ediyor. Yılın bu döneminde daha çok hazırlık içinde olabilirsiniz. Ancak kontrol edilmesi zor durumlar, evlilik ya da karşıtlıkların da söz konusu olabileceği ve sizi psikolojik açıdan hassas kılan konular gündeme geliyor. Aynı zamanda uzaklar, yabancılar, eğitim ve yolculukları ilgilendirebilecek durumlar öne çıkabilir. 29’undan sonra ilişkilerinize dikkatle ve daha bilinçli yaklaşmalısınız. Gizli durumlar olabilir. 29’u civarında şahsi adımlar var.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Terazi burcundaki yeniay geleceğe yönelik yeni fikirler ve motivasyonlar getirmekte. Bu dönemde kendinizi yalnız hissetmeyecek ve daha geniş gruplar, arkadaşlıklar içinde olabileceksiniz. Hedeflerinize ulaşma yönünde daha ümitlisiniz. Yine bu dönemde ailevi açıdan bağlayıcı nedenler, finansal konular, miras gibi ortaklı konular dikkat çekebilir. 29’u sonrasında aşkta ve arkadaşlıklarda daha hızlı adımlar atabilir ve keyif duyabilirsiniz. 29’u civarında geçmişten kaynaklanan ve sizi bağlayan psikolojik durumlar gündeme gelebilir.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde kritik gelişmeler, başlangıçlar ve yön değişiklikleri dikkat çekiyor. Terazi burcundaki Güneş ve 26’sındaki yeniay dikkatinizi iş hayatındaki yeni koşullara, adımlara çekmekte. Bu dönemde hayatınızın pek çok cephesinde önemli kararlar var. Aynı zamanda evlilik, kimi zaman karşıtlık içerebilecek bir duruma da dikkat etmelisiniz. 29’u sonrasında iş hayatında ortaklıklar ya da medeni durumunuzu da ilgilendiren adımlar, yenilikler mümkün. Dengeli olmaya bakın. 29’u civarında hedeflerinize daha odaklı davranabilirsiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta Terazi’de gerçekleşen yeniay yeni olasılıklar ve kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar sunuyor. Yeni insanlar, yeni çevreler ve düşünsel alanda ilerleme, keşfetme duygusu dikkat çekmekte. Eğitim konuları da olumlu ilerleyebilir. Ancak bir yandan da ailevi konular ya da duygusal açıdan bağlayıcı konulara önem vermelisiniz. 29’undan itibaren uzaklar, bir görevin kabul edilmesi ya da yolculuklar daha kazançlı sonuçlar getirebilir. 29’u civarında iş hayatınızda daha fazla çaba ve mücadele içinde olabilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta Terazi burcundaki Güneş ve 26’sındaki yeniay ortaklı işlere, kazançlara ve sizi bağlayıcı koşullara işaret ediyor. Kimi zaman endişe yaratan bir durumu aşmak durumunda olabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın maddi konuları ile daha çok ilgilenmeniz de mümkün. Yine bu dönemde çocuklarınız ve sevdikleriniz ile de yakından ilgilenebilir, zaman geçirebilirsiniz. 29’undan sonra finansal işler, ortaklı yatırımlar daha dikkat çekici olmaya başlayabilir. 29’u civarında başkalarından, uzaklardan öğrenebileceğiniz çok şey de olabilir.



Çok Okunanlar

2024-09-21 18:33:22