Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-09-11 09:12:30]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Balık burcunda gerçekleşen dolunay herkesi birden ilgilendiren hassasiyetlere, kimi zaman kabullenme ve fedakarlık içeren olaylara işaret etmekte. Bu dönemde Merkür de geri gitmeye başlarken, pek çok konuda gözden geçirilmesi gereken konu ortaya çıkabilir. Yeni koşullara uyum sağlama konusunda daha istekliyiz. 14’ü civarında maddi konularda inandırıcı olmak için çaba sarfedebiliriz. Ancak 16’sı civarında aşkta ve parasal konularda, değerli bulduğumuz şeyler söz konusu olduğunda gerginlikler söz konusu olabilir. Bu dönemde idealize ettiğimiz kişilere ve olaylara karşı daha gerçekçi bir tavır içinde olmaya bakalım.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

11 Eylül Pazar

Yeni adımlar ve cesaretin dikkat çektiği bir gündeyiz. Daha hevesli ve girişken davranabiliriz.

12 Eylül Pazartesi

Planlarda değişiklikler var ancak karşılıklı konularda daha özenli davranmaya dikkat edelim.

13 Eylül Salı

Günün ilk yarısında daha sabırlı davranmaya bakalım. Akşam saatlerinde daha yapıcı davranabiliriz.

14 Eylül Çarşamba

Parasal konulara, değişiklere özellikle dikkat etmeliyiz. Düşüncelerimizi daha çok yaymak isteyebiliriz.

15 Eylül Perşembe

Bazı beklenmedik durumlar ve sürprizler var. İstikrar bulmak pek kolay olmayabilir.

16 Eylül Cuma

Daha sakin düşünmeye ve doğru bir iletişim kurmaya dikkat edelim. Aceleci tavırlar ilişkilerimizi zora sokabilir.

17 Eylül Cumartesi

Bugün oldukça uyanık ve dikkatli davranmak durumundayız. Bizi sinirlendirebilecek koşullar söz konusu olabilir.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Dolunay hayatınızda geri ya da gizli planda kalan şeyleri öne çıkarırken, kendinize, bedeninize yönelik konulara daha çok dikkat etmelisiniz. Sağlık, hizmet ve fedakarlık gerektiren konulara vurgu var. Gizli kalan şeyler de öne çıkabilir. Uzaklarla ilgili size yenilik getiren koşullar olabilir. 14’ü civarında birikimleriniz ve harcamalarınız konusunda daha farklı düşünceler geliştirebilirsiniz. Bu dönemde anlaşmalar pek istikrarlı gitmeyebilir ve ortaklıklar değişime uğrayabilir. 17’si civarında pek çok konuda daha uyanık olmalısınız.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Dolunay sosyal konulara, gruplar ve arkadaşlıklarla ilgili gelişmelere bazı sonuçlar ve değerlendirmeler getiriyor. Bu dönemde esneklik göstermeyi öğrenebilir ve ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz. Yeniliklere daha açıksınız. Ayrıca psikolojik açıdan sizi değişime zorlayan, hatta kimi zaman endişelendirebilecek şeyler de mümkün. 14’ü civarında şahsi alanda, kişisel açıdan önemli konuları ele alabilirsiniz. Alışkanlık boyutunda olan, sürekli tekrar eden şeyleri yenilemeye bakın. 16’’sı civarında işte daha akılcı olmaya çalışmalısınız.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dolunay iş hayatınıza, sorumluluklara ve daha fazla dikkat çekmeye işaret ediyor. Mesleki alanda, statünüzü ilgilendiren konularda bazı kararsızlıklar ya da belirsizlikler gündeme gelebilir. Ancak Mars sizi daha girişken ve hatta aceleci kılmakta. Bu nedenle, bu dönem ilişkilerinize, karşıtlık içeren konulara, evliliğinize daha çok önem vermelisiniz. 14’ü civarında parasal bir konuda daha etraflıca düşünmelisiniz. Bu dönemde yaratıcı olmak istediğiniz bir konuda daha fazla şeyi düşünmeye ve değiştirmeye çalışabilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dolunay hayata bakışınızı, düşünce ve inançlarınızı gözden geçirmenize ve uzaklarla ilgili planlarınızı yeniden yapmanıza neden olabilir. Düşüncelerinize özen göstermelisiniz. İş açısından zaman alan, uğraştıran ve sizi çalışkan davranmaya yönelten durumlar içindesiniz. Ancak belirli endişeler ve belirsizlikler huzursuzluk getirmekte. 14’ü civarında gelecek beklentileriniz yönünde daha farklı şeyler yapmaya yönelebilirsiniz. 16’sı civarında yakın çevrenizdekilerle ilişkilerde daha dengeli bir tavır izlemeye dikkat etmelisiniz.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Balık burcundaki dolunay psikolojik konulara, paylaşımlara ve aynı zamanda parasal açıdan önemli olabilecek değişikliklere işaret etmekte. Bu dönemde borçlarınızı, alacaklarınız yönünde belirli sonuçlar, kararlar gündeme gelebilir. Vergi ya da miras gibi konular öne çıkabilir. Yine de bu dönemde kendinizi ortaya koyma yönünde heveslisiniz. 14’ü civarında iş konularında, hedeflerinizde daha esnek bir tutum takınmaya bakın. 16’sı civarında harcamalarınızda dikkatli davranmanız ve masraflara dikkat etmeniz gerekebilir.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Karşıt burcunuz Balık’taki dolunay ilişkileriniz üzerine daha fazla düşündüğünüzü, değerlendirmeler içinde olduğunuzu anlatıyor. Bu dönemde parasal konular başta olmak üzere, pek çok alanda daha aktif davranmak durumundasınız. İş hayatında da artan bir hırs ve rekabet içerebilecek koşullar var. Enerjinizi dengede tutmaya çalışın. 14’ü civarında uzaklar, yolculuklarla ilgili değişiklikler dikkat çekebilir. 16’sı civarında gizli kalan konular, kadın-erkek ilişkileri açısından daha gergin ya da tartışmalı olabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dolunay hizmet, iş düzeni ve sağlıkla ilgili konuları vurgularken, kişisel açıdan eksikliğini hissettiğiniz konularda önemli muhasebelere gidebilirsiniz. Zaman alan işler, uğraşlar öne çıkabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle de daha çok ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Bugünlerde yakın çevrenizde hareketlenme, pek çok görüşme ve ziyaretler mümkün. 14’ü civarında eşinizin ya da ortağınızın maddi koşulları ile daha fazla ilgilenmek gereği duyabilirsiniz. Eğitsel konularda da hareketlilik var. 17’si civarında detaylara daha dikkatli yaklaşmalısınız.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Balık burcundaki dolunay aşk hayatınıza, sevdiklerinizle ilgili konulara daha çok vurgu getiriyor. Bu dönemde sizi mutlu etmesini istediğiniz konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Sizi yaratıcı kılan uğraşlar var. Aynı zamanda gelirlerinizi arttırma yönünde imkanlar da mevcut. Ancak görüşmelerde, genel olarak ilişkilerde kapalı kalan şeyler olabilir. 14’ü civarında eşinizle ya da ortaklı konularda, görüşmelerde değişiklikler gündeme gelebilir. 17’si civarında idealize ettiğiniz konularda biraz daha gerçekçi bir bakış açısına ihtiyacınız var.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dolunay ailevi konulara, geçmişten kaynaklanan şeylere vurgu getiriyor. İş ve özel hayatınız arasında bir denge bulmak ve belirli konularda seçimlerde bulunmak söz konusu olabilir. Bu dönemde şahsi konularda önemli adımlar, değişiklikler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda gruplar, arkadaşlar içinde de sizi meşgul eden konular, projeler olabilir. 14’ü civarında iş ortamında biraz daha sabırlı olmak gerekebilir. Esnek olmaya da ihtiyacınız olacak. 16’sı civarında işte ve sorumluluk içeren konularda tartışmalara dikkat etmelisiniz.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Balık burcundaki dolunay düşüncelerinize hareketlenme ve yakın çevrenize zaman ayırabileceğiniz değişiklikler getirmekte. Düşünce düzeyinde olan, henüz gerçekleşmemiş olan çok şey söz konusu. Fikirlerinizi yaratıcı şekilde ortaya koyabilir, sözleriniz ile de bir değerlendirme yapabilirsiniz. Kimi zaman gizli kalan şeyler de dikkat çekebilir. 14’ü civarında aşkta ve harcamalar konusunda biraz daha dengeli olmakta fayda olacak. 17’si civarında düşüncelerinizi toparlamaya, daha iyi düzene sokmaya çalışmalısınız.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Balık burcundaki dolunay birikimlerinizi, maddi kaynaklarınızı ilgilendiren konulara dikkat çekiyor. Harcamalar konusunda ya da iş hayatındaki destek arayışınızda daha gerçekçi bir yaklaşıma ihtiyacınız var. Bu dönemde uzaklarla ilgili konular, eğitsel uğraşlar da üzerinde düşündüğünüz, değişiklik yapmak istediğiniz konular arasında sayılır. 14’ü civarında evinizi, toprak ya da gayrimenkullerle ilgili konuları ilgilendiren bir iş gündeminize hareketlilik getirmekte. 17’si civarında hayatın daha yaratıcı, eğlenceli konularına açıksınız.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Burcunuzda gerçekleşen dolunay duygusal açıdan önemli, başkalarını da ilgilendirebilecek konulara önemli bir muhasebe getirmekte. Yılın bu döneminde pek çok konuda önemli sonuçlar ve muhasebeler içindesiniz. Ayrıca finansal bir konu, borç ya da yatırımlarla ilgili gelişmeler daha fazla düşünme gerektiriyor olabilir. 14’ü civarında düşüncelerinizi daha pratik ve kalıcı hale getirebilecek uğraşlar içinde olabilirsiniz. Ancak 16’sı civarında evde, evlilik hayatında biraz daha sakin ve daha az eleştirel olmaya gayret etmelisiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-22 04:37:27