Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-08-07 10:10:29]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bugünlerde çabalarımızı yoğunlaştırdığımız ancak engellerle de karşılaşabileceğimiz zamanlar var. Sertleşmeden daha sakin ve planlı olmaya bakalım. Haftanın ilk günlerinde eldeki işleri daha iyi hale getirmek ve düzenlemek için hareket edebiliriz. Sabit burçlardaki vurgular dayanıklılık göstereceğimizi ancak aşırı katılık ve iddialaşmanın da sıkıntılı olabileceğini göstermekte. Kaza riskine de dikkat edelim. 11’i sonrasında kendimizi daha fazla gösterme isteğindeyiz. 12’sindeki dolunay da bizden duygusal alanda daha gerçekçi bir muhasebe yapmamızı istiyor. Kişisel değerimiz ve arkadaşlıklar içindeki tavrımızı daha çok sorgulayabiliriz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim?

7 Ağustos Pazar

Hareket etmek ve yeni şeyler öğrenmek için güzel fırsatlar bulabiliriz.

8 Ağustos Pazartesi

Dağınık olabiliriz ancak yapılması gereken işler ve sorumluluklar da var.

9 Ağustos Salı

Bugün oldukça hırslı ve kararlıyız. Ancak öfkemizi de dengede tutmaya bakalım.

10 Ağustos Çarşamba

Özellikle günün ikinci yarısında duygusal açıdan bizi yoran, şüpheye düşüren durumlarla karşılaşabiliriz.

11 Ağustos Perşembe

Karşılıklı konuları ve sorumlulukları ciddiye almak gerekiyor. Eldeki işlerimizi daha iyi hale getirmek için çaba sarfedebiliriz.

12 Ağustos Cuma

Dolunay bizi başkalarından beklentilerimizde test ediyor. Katılaşmamaya bakalım.

13 Ağustos Cumartesi

Karşılıklı konularda ortak bir çaba ve fedakarlık içinde, daha anlayışlı olmak durumundayız.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Haftanın ilk günlerinde maddi alanda daha fazla çaba ve aynı zamanda ekstra harcamalara neden olabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlıklar içindeki koşullar da test edici olabilir. 8’i civarında iş hayatında üzerine gidebileceğiniz, düzeltmelerde bulunabileceğiniz koşullar var. İşe, sorumluluklara zaman ayırmak gerekiyor. 11’i sonrasında aşkta ve keyif almak istediğiniz konularda daha heyecanlı olabilirsiniz. 12’sindeki dolunay aşk hayatınıza ve arkadaşlarla ya da gelecekle ilgili düşüncelerinize bir muhasebe getirebilir.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde sabit burçlardaki gezegenler sizi daha kararlı ve mücadeleci kılmakta. Haftanın ilk günlerinde kişisel istekleriniz yönünde daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Üstünüzde daha çok yük hissedebilirsiniz. 8’i civarında öğrenmek istediğiniz, uzaklarla ya da yabancılarla ilgili konularda, fikirlerinizi ifade ettiğiniz konularda daha etkin olabilirsiniz. Düşüncelerinizde esneklik göstermelisiniz. 11’i sonrasında evde ve ev için güzel şeyler yapmak daha kolay olabilir. Aileden, topraktan gelen faydalar mümkün. 12’sindeki dolunay da iş hayatına yönelik bir sonucu vurgulamakta.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde çok fazla kontrolünüzde olmayan maddi konular, bazı endişeler dikkat çekici olabilir. İlişkilerinizi daha iyi yönetmeye bakmalısınız. 8’i civarında maddi sorumluluklar, finansal işler açısından bazı kritik değerlendirmeler getirmekte. Ortaklı bir konuda çabalarınız olabilir. 11’i sonrasında görüşmeler, hareket, eğitim ve ziyaret içeren konularda daha olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. 12’sindeki dolunay olaylara bakış açınız, uzaklar, yabancılar ve eğitim ile ilgili olabilecek bazı sonuçlar ve ciddi kararlara işaret etmekte.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde geleceğe yönelik parasal durumunuz ve kaynaklarınız açısından sizi daha kararlı olmaya yönelten koşullar var. Gruplar ve gelecekle ilgili beklentilerinizde de bazı kısıtlar gündeme gelebilir. 8’i civarında eşinizi, ortak bir konuyu ya da karşıtlık içeren bir durumu ele almanız ve daha gerçekçi olmanız gerekebilir. 11’i sonrasında maddi açıdan yeni kaynaklar ve destekler gündeme gelebilir. 12’sindeki dolunay ise endişeli olduğunuz ortaklı bir finansal konuyu ya da korkularınızı aşmanız gerektiğini size hatırlatabilir.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde Güneş burcunuzda ilerlerken size farkındalık ve harekete geçme isteği getirmekte. Ancak işte ve evlilikte, karşılıklı konularda belirli engeller, zorluklar da söz konusu olabilir. 8’i civarında iş ortamında, düzen ya da sağlığınızı ilgilendiren konular içinde daha çok şey yapmak isteyebilirsiniz. 11’inden itibaren Venüs arkadaşlıklara, sosyal alana daha olumlu temalar getiriyor. 12’sindeki dolunay evlilikte ve karşılıklı konular içinde önemli ve ciddi bir durumu muhasebe edebileceğinizi anlatmakta.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Merkür yeteneklerinizi daha kararlı şekilde kullanabileceğinizi gösteriyor. Bazı belirsizlikler ya da elde olmayan kısıtlamalar da söz konusu. Haftanın ilk günlerinde Düşüncelerinizde daha esnek olmaya çalışmalısınız. 8’i civarında kendinizi göstermek istediğiniz, aşkta ya da çocuklarla ilgili konularda, yaratıcı alanda daha çok şey yapabileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. 11’inden itibaren aşkta biraz daha dikkatli olun. 12’sindeki dolunay sağlık, iş düzeni ve sizi yoran konuları vurguluyor.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugünlerde gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal yaşam içinde kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar var. Haftanın ilk günlerinde finansal konularda bazı kısıtlamalar gündeme gelebilir. 8’i civarında ailevi bir konu ya da toprakla ilgili bir işte şartları daha iyi hale getirmek için harekete geçebilirsiniz. 11’i sonrasında arkadaşlıklar içinde daha fazla mutluluk mümkün. 12’sindeki dolunay aşkta, sevdikleriniz ile ilgili bir konuda önemli ve ciddi bir kararı, muhasebe yapma gereğini öne çıkarabilir.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde burcunuz daha sert açılar altında dururken siz de elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. Karşıtlık çıkaran konular, ev ve ailevi işler içinde bazı engeller, sürtüşmeler gündeme gelebiliyor. 8’i civarında konuşmalarınızda, ziyaret ve görüşme içeren durumlarda daha hızlı ve etkin davranabilirsiniz. Düşüncelerinizde planlı olmaya bakın. 11’i sonrasında işte destekler artmakta. 12’sindeki dolunay ev ve iş arasında önemli sonuçlar ve değerlendirmeler getirmekte. Eve yönelik sorumluluklar da vurgulanmakta.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugünlerde düşüncelerinizi yaymak ve daha fazla tanınmak konusunda, iş hayatında yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Haftanın ilk günlerinde özellikle iş ve düzen konularında, düşüncelerinizi toparlama konusunda daha dikkatli olmalısınız. 8’i civarında bir para durumu, sahip olduklarınız yönünde daha fazla çaba içinde olabilirsiniz. 11’inden sonra aşkta ve keyif veren konularda, yabancıları da içine alabilecek konularda yeni fırsatlar belirebilir. 12’indeki dolunay eğitim, kardeşler ya da yakın çevrenizdekilerle ilgili konulara bir muhasebe getirmekte.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde yeteneklerinizi doğru yönde kullanmanız önem kazanıyor. Maddi konularda ve harcamalar alanında daha gerçekçi ve önlemci olmak durumundasınız. Spekülatif alanda dikkatli olun. 8’i civarında şahsi bir konuda, bir girişim içinde daha etkin olabilir ve ilerleme sağlayabilirsiniz. Ancak 11’i sonrasında aşkta ya da parasal konularda bazı karmaşık durumlar, endişeler gündeme gelebilir. 12’sindeki dolunay nakit durumunuz ve kaynaklarınız üzerinde çok daha ciddi bir değerlendirme getirmekte.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Güneş’in karşıt burcunuzdan geçtiği dönemde, üzerinizde önemli baskılar ve ağırlıklar var. Pek çok açıdan bir değerlendirme sürecindesiniz. Olaylara daha objektif bakmaya çalışın. Haftanın ilk günlerinde ev ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha gayretli ve dayanıklı olma çabası var. 8’i civarında çok net olmayan ancak sizi bağlayan, kısıtlayan psikolojiler gündeme gelebilir. 11’i sonrasında ilişkilerinizde daha destekleyici olabilecek fırsatlar mümkün. 12’sinde burcunuzdaki dolunay pek çok açıdan kendinize odaklanmanızı sağlayabilir.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde sizi dışsal nedenlerle meşgul eden konular dikkat çekiyor. Karşılıklı bir konu, görüşmeler önem kazanmakta. Haftanın ilk günlerinde görüşmelerde ve iletişim alanında bazı sıkışıklıklar, engeller gündeme gelebilir. 8’i civarında gelecek yönünde, iş hayatında daha ciddi ve gerçekçi olmayı gerektiren bir bakış açınız olabilir. 11’i sonrasında iş ortamında kadınlar, sanat ve ilişkilerle ilgili çabalar önem kazanabilir. 12’sindeki dolunay sizi uzun süredir meşgul eden bir konuda bir aydınlanma ve çözülme yaşayabileceğinizi gösteriyor.



Çok Okunanlar

2024-09-23 02:34:09