Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-06-19 16:24:15]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Haftanın ilk günlerinde ilişkilerimizde, değer verdiğimiz konularda ve aşkta biraz daha ciddi ve gerçekçi olmak durumundayız. Bugünlerde parasal alanda sıkışıklıklar, sorumluluklar bizi uğraştırabilir. 21’inden itibaren Yengeç burcunun başlaması ile yeni bir hareketlilik ve hassasiyetler gündeme geliyor. Aşk, ilişkiler ve keyif gezegeni Venüs’ün 23’ünde İkizler burcuna ilerlemesi sosyal hayata, arkadaşlıklara, sohbetlere daha hareketli ve deneyimci bir hava getirebilir. Bu dönemde aşk ve beraberliklerimizde daha esnek, meraklı ve yenilikçi olabiliriz. Arkadaşlıklar artabilir. 25’ü civarında ise parasal konularda acele ile karar vermemeliyiz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

19 Haziran Pazar

Hayal gücümüzü ve hassasiyetlerimizi daha fazla ortaya koyabileceğimiz bir gündeyiz.

20 Haziran Pazartesi

Koşullar değişiyor. Bugün biraz daha gerçekçi ve uyanık olmaya bakalım.

21 Haziran Salı

Yeni adımlar ve başlangıçlar için uygun zamanlar bulabiliriz.

22 Haziran Çarşamba

Kişisel alanda biraz daha sabırlı davranmak bize çok şey kazandırabilir.

23 Haziran Perşembe

Günün ilk yarısında daha sakin ve düşünceli olalım. Maddi konular önem kazanıyor.

24 Haziran Cuma

Gelecek yönünde daha farklı düşünmeye ihtiyacımız olacak.

25 Haziran Cumartesi

Parasal konularda yeni istekler içindeyiz ancak hızlı bir karar ya da harekete geçmek için erken olabilir.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu haftadan başlayarak ailenize, ev hayatınıza, gayrimenkulle ilgili olabilecek konulara daha fazla ilgi ve değişiklikler gelmekte. Yerleşim yanında kendi iç dünyanıza da zaman ayırabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde para durumunuz ve destekler konusunda daha ciddi düşünme gereği duyabilirsiniz. 21’i civarında çok fazla hesapta olmayan koşul sizi hassas kılabilir. 23’ü sonrasında yakın çevrenizde, görüşmelerinizde, genel olarak iletişimde daha yumuşak, destekleyici vurgular var. 25’i civarında da parasal işlerde daha sabırlı olmak gerekiyor olabilir.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Haftanın ilk yarısında kişisel bir istek, niyet ya da parasal güven aradığınız konularda kendinizi kısıtlanmış ya da daha sorumlu hissediyor olabilirsiniz. Yine de yeteneklerinizi kullanma yönünde şanslar var. 21’inden itibaren çevrenize, düşüncelerinize daha yaratıcı ve duyarlı biçimde yaklaşabileceğiniz konular, değişiklikler gelişiyor. 21’i civarında gruplar, sosyal konular içinde daha çok şey yapmak isteyebilirsiniz. 23’ü ile birlikte para hanenizde daha çok destek, görüşmeler, anlaşmalar yolu ile gelebilecek fırsatları değerlendirebilirsiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Son zamanlarda Güneş ve Merkür burcunuzda ilerlerken size daha fazla hareket ve kendini ortaya koyma imkanı sağladı. Yeteneklerinizi zenginleştirebileceğiniz günlerdesiniz. Haftanın ilk günlerinde aşkta ya da tatmin aradığınız konularda bazı hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir. 21’i civarında sorumluluk duyduğunuz konularda oldukça gayretli olabilirsiniz. 23’ü ile birlikte burcunuza ilerleyen Venüs daha kolay mutlu olabileceğiniz fırsatlar getirecek ve sosyal hayatınızı renklendirecek. Bu yeni dönemde aşkta üstün gelebilir.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu haftadan başlayarak burcunuza ilerleyen Güneş size yeni bir farkındalık, hareket ve uyanış getirmekte. Bu dönemde başarmak istediğiniz konulara daha güçlü bir kararlılıkla odaklanabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde parasal güven ve tatmin konularında bazı kısıtlamalar, ciddi düşünceler olabilir. 21’i civarında fikirlerinizde, uzaklarla ilgili bir konuda daha fazla çaba içindesiniz. 23’ü sonrasında aşkta ve sizi mutlu etmesini arzuladığınız konularda bazı hassasiyetler, çift durumlar olabilir. 25’i civarında da maddi konularda aceleci olunmamalı.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu haftadan başlayarak kendi iç dünyanızda, psikolojinizde farklılıklar oluştuğunu görebilirsiniz. Hazırlık ve süregelen konuları çözüme ulaştırma aşamasındasınız. Haftanın ilk günlerinde iş hayatınıza yönelik konulara ve karşılıklı konulara daha ciddi yaklaşmak gerekebilir. 21’i civarında ortaklı bir iş, paylaşım konusunda çaba içinde olabilirsiniz. 23’ünden itibaren sizi daha dışadönük kılan, arkadaşlıklarınızı, grupları hareketlendiren gelişmeler artıyor olacak. 25’i civarında bazı işleri sonlandırabileceksiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Yılın bu döneminde hedeflerinizi, beklentilerinizi yeniden gözden geçirmeniz için belirli fırsatlar var. Ailece ilgilendiğiniz konulara da zaman ayırabileceksiniz. Haftanın ilk günlerinde uzaklarla ilgili bir konu, beraberlik ya da maddi bir istek yönünde bazı engeller, kısıtlamalar gündeme gelebilir. Yine de başarılı olmak zor değil. 21’i civarında karşılıklı bir konuda daha fazla gayret içindesiniz. 23’ü sonrasında iş hayatınızda ve sizi öne çıkaran koşullarda başarı, dikkat çekebileceğiniz, ilişkileri öne çıkaran gelişmeler söz konusu.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde statünüzü, toplum içindeki yerinizi, işinizi de ilgilendirebilecek değişiklikler dikkat çekmeye başlıyor. Önemli kararlar ve değerlendirmeler var. Haftanın ilk günlerinde finansal bir konuda, ilişkilerinizde bazı gerçekler ya da sınırlamalar söz konusu olabilir. 21’i civarında da işte, çalışma konularında çaba dikkat çekmekte. 23’ünden sonra yolculuklar, yaratıcı yönlerinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz fırsatlar artmakta. Bu dönemde uzaklar, yabancılar hayatınıza daha çok girebilecek. 25’i civarı daha pozitif düşünmelisiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde başkalarını da içine alan konular dikkat çekmeye devam ediyor ancak kendi iç dünyanız ile, duygularınız ile daha fazla temas kurabileceksiniz. Haftanın ilk günlerinde karşılıklı bir konu, ev ve evliliği ilgilendiren sorumluluklar, yükler dikkat çekebilir. 21’i civarında yaratıcı bir alanda, ya da çocuklarla ilgili konularda elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyebilirsiniz. 23’ü sonrasında aşkta ve ortaklı maddi konularda bazı ikilemler, huzursuzluklar gündeme gelebilir. 25’i civarında da ortaklı konulara zaman ayırabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde ilişkilerinizi, paylaşımları ilgilendiren konular önde kalmaya devam ediyor. Ailenizi, evinizi, ortaklı konuları ilgilendiren durumlar var. Bu kimi zaman bağlayıcı da olabiliyor. Haftanın ilk günlerinde çalışma ortamındaki konular, ilişkiler nedeni ile daha ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz. 21’i civarında ise evde, aileniz ile ilgili konularda çaba göstermek gerekebilir. 23’ü sonrasında evlilikte ve ilişkilerde daha canlı, hareketlendirici bir dönem başlamakta. Yeni beraberlikler de mümkün. 25’i civarında daha pratik düşünmeye bakın.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Önemli kararların ve değerlendirmelerin olabileceği bir döneme giriyorsunuz. Geçtiğimiz altı aydır süregelen konularda bazı sonuçlar dikkat çekiyor. Haftanın ilk günlerinde aşkta ve parasal konularda kendinizi biraz daha katı ya da sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. 21’i civarında işle ilgili görüşmeler, ziyaretler ya da iletişim açısından daha çok çaba sarfedebileceğiniz durumlar mümkün. 23’ü sonrasında iş ortamında yeni koşullar, ilişkiler gündeme gelebilir. Daha esnek olmaya çalışabilirsiniz. 25’i civarında da gereksiz harcamalara özen göstermelisiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde yaratıcı konulara, size keyif veren imkanlara açıksınız. Ancak bir yandan da evle, ailenizle ilgili işler öne çıkmaya başlayabilir. Haftanın ilk günlerinde ev, toprak ve ailevi bir konu içinde daha fazla çaba ve sorumluluk gerekebilir. 21’i civarında da iş ya da parasal bir konu nedeni ile çaba içinde olabilirsiniz. 23’ünden itibaren daha eğlenceli zamanlar, hobiler, yaratıcı uğraşlar ve aşk açısından keyifli olabilecek bir dönem söz konusu. Bu dönemde sizi mutlu edebilecek deneyimlere açık olacaksınız. Gevşemeye bakmalısınız.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde evinizi, yerleşimi ve ailevi konuları ilgilendiren değişiklikler dikkat çekebilir. Aynı zaman yaratıcı konulara, kendinizi ortaya koyabileceğiniz imkanlara da zaman ayırabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde pratik düşünmek ve kendinizi anlatmak için biraz daha dikkatli davranmak gereği var. 21’i civarında hedefleriniz yönünde bazı değişikliklere gitmek mümkün. Çaba içerisindesiniz. 23’ü sonrasında evde daha fazla mutluluk ya da uyum yaratabilecek koşullar var. Ev hayatında daha aktif olabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-24 06:35:20