Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-06-12 12:09:32]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta 13’ünde iletişim gezegeni Merkür’ün yeniden İkizler’e dönmesi ile birlikte, süregelen iş ve projelerimizde daha hızlı adımlar atabilir ve düzeltmeler yapabiliriz. Bugünlerde düşüncelerimiz üzerinde durabileceğimiz çok şey var. 14’ündeki dolunay olaylara bakış açımıza bir değerlendirme getiriyor. Karşılıklı konularda denge bulmak için bir değişime gitmek gerekebilir. 16’sı civarında daha dikkatli olalım. Kimi zaman inançlarımız konusunda test edilebiliriz. Gerçekçi olmak, sınırlarımızı bilmek konusunda daha bilinçli olmalıyız. Hafta sonu yaklaşırken, gruplar, sosyal konular ve arkadaşlıklar yine bize daha çok şey kazandırabilir.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

12 Haziran Pazar

Bugün yakın çevrenizde gelişebilecek duygusal koşullara, bazı olumsuz düşüncelere dikkat etmeniz faydalı olabilir.

13 Haziran Pazartesi

Daha özgür ve hareketli olabileceğimiz bir gündeyiz. Düşüncelerimizi çok kişi ile paylaşabiliriz.

14 Haziran Salı

Yay burcundaki dolunay fikirlerimiz ve inançlarımız yönünde bizi daha duyarlı ve biraz dağınık kılabilir.

15 Haziran Çarşamba

İş konularında daha, hırslı, etkin ve hızlı olabiliriz. Ancak yeni koşullara da dikkat etmeliyiz.

16 Haziran Perşembe

Bugün uyum sağlamak ve duygusal açıdan bize yorabilecek, yıpratabilecek koşullara daha akılcı yaklaşmamız gerekebilir.

17 Haziran Cuma

Yeni şeyler öğrenmek, gruplar, iletişim ve arkadaşlıklar için uygun koşullar var. İlginç fikirler üzerinde durabiliriz.

18 Haziran Cumartesi

Duygusal alanda biraz daha yumuşak ve paylaşımcı olmaya bakalım. Sorumluluklar da bizi meşgul edebilir.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta kafaca oldukça hareketli ve değişikliklere açık olabileceğiniz günlerdesiniz. Konuşmalar, görüşmeler ve eğitsel işler açısından çok fazla uyarıcı var. Bu dönemde karşılıklı işlerde, evlilik ve kimi zaman karşıtlık içeren durumlara özen göstermek gerekebilir. Burcunuzdaki Mars da sizi son derece girişken kılıyor. 14’ündeki dolunay özellikle uzaklar, yolculuklar ya da yeni çevreleri ilgilendiren değişiklikler getirebilir. Fikir ve inançlarda gerçekçi olunmalı. 17’si civarında sosyal alanda, arkadaşlar içinde de istekler değişebilir.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Burcunuzda ilerleyen Venüs kişisel isteklerinizi ortaya koymak ve yeteneklerinizi kullanmak yönünde imkanlar getiriyor. Ayrıca bu dönemde 13’ünden sonra para kazanma, destek bulmak için daha etkin olabilirsiniz. 14’ündeki dolunay finansal bir konuda, bir yatırım ya da borç alacak konusunda bazı sonuçlar getirebilir. Ayrıca iş ve çalışma koşullarınız açısından da meşguliyetleriniz olabilir. Bugünlerde önünüzü görmeden riskli işlere girmemelisiniz. 17’si civarında sorumluluk getiren bir iş ya da sizi öne çıkaran koşullar söz konusu olabilir.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta 13’ünde Merkür’ün de burcunuza geçmesi ile birlikte daha hızlı ve etkin olabileceğiniz koşullar var. Yeteneklerinizi kullanmakta ve ikna edici olmakta daha başarılısınız. Merak ve eğitsel işler de kazanç getirebilir. 14’ündeki dolunay ise evlilik ve karşılıklı işlere, bazı şahsi isteklere önemli sonuçlar, muhasebeler getirebilir. Yine bu dönemde yaratıcı olabileceğiniz, sizi sevindiren ve mutlu eden konulara da açıksınız. Aşkta ise bazı kapalı durumlar olabilir. 17’si civarında arkadaşlar, gruplar içinde, uzaklarla ya da eğitimle ilgili işlerde daha etkinsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde size ulaşan bilgi ve belgelere daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. 13’ünden itibaren iletişimde, yolculuklarda ve vereceğiniz kararlarda gizli ya da üstü örtülü kalan durumlar, bazı yanlışlıklar da olabilir. 14’ündeki dolunay özellikle çalışma koşullarınız, düzeniniz ve sağlıkla ilgili konulara vurgu getirmekte. Ailevi bir konu, yerleşim işi de dikkat çekebilir. Bu dönemde arkadaşlıklar, gruplar size daha çok destek ve mutluluk getirebilir. 17’si civarında ortaklaşa bir konu içinde değişikliklere gitmeniz gerekebilir.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, düşüncelerinizi daha hızlı ve daha çok paylaşabileceğiniz imkanlar var. 13’ü ile birlikte gruplar, arkadaşlıklar içinde daha çok şey yapabilirsiniz. 14’ündeki dolunay da aşk hayatınıza, sevdikleriniz ile ilgili ve mutluluk veren konulara bir odaklanma getirmekte. Hareket, ziyaretler ve konuşmalar öne çıkıyor. Bu dönemde işte de sizi destekleyen ilişkiler bulabilirsiniz. 17’si civarında ise ortaklı bir iş ya da karşıtlık durumu içinde biraz daha esnek bir tavır almaya bakmalısınız.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde işle ilgili hedefleriniz, sizi öne çıkaran imkanlar ve işteki konumunuzu, statünüzü etkileyen konular var. Zekanızı daha etkin şekilde ortaya koyabilir, ticarette ya da görüşmeler içinde fırsatlar elde edebilirsiniz. 14’ündeki dolunay ise ailevi bir konuda, evinize ya da yerleşiminize yönelik bir alanda sonuçlar, muhasebeler getirebilir. Ortaklı bir para ve kazanç konusuna da zaman ayırabilirsiniz. 17’si civarında iş ve çalışma hayatınız açısından bazı değişiklikler ve bir yandan da zamanınızı alabilecek uğraşlar söz konusu olabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugünlerde yolculuklar, uzaklar ve yeni insanlarla bir araya gelebileceğiniz koşullar destekleniyor. Eğitimde, yayıncılıkta ya da düşüncelerinizi daha kolay yayabileceğiniz alanlarda fırsatlar içindesiniz. 14’ündeki dolunay da önemli sonuçlar ve muhasebeler getirebilir. Düşüncelerinizi, bakış açınızı gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde şahsi girişimler, ortaklı kazançlar da mümkün. 17’si civarında çocuklarla, sevdikleriniz ile ilgili alanlarda daha aktif olabilir ya da farklı düşünceler geliştirebilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde ilişkiler cephesinde ve sizi zihnen uğraştırabilecek konulara bir vurgu var. 13’ünden sonra ortaklı işlerde, yatırım ya da borç alacak gibi konularda, miras gibi paylaşımlı konularda fazla hareketlilik, çift durumlar gündeme gelebilir. 14’ündeki dolunay da nakit durumunuz, parasal olaylar açısından bir değerlendirme ve sonuçlara işaret edebilir. Bu dönemde tam olarak kontrol edemediğiniz ilişkiler ya da gizli kalan şeyler olabilir. 17’si civarında yuvanızı, kendi iç dünyanızı ilgilendiren konulara daha hassas yaklaşabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugünlerde başkalarından, ilişkilerden kaynaklanan koşullar, karşılıklı durumlar ve önemli sonuçlar gündeme geliyor. Güneş karşıt burcunuzda ilerlerken olaylara daha farklı bir yönden bakmanız gerekebilir. 13’ü sonrasında görüşmeler, ticaret ya da anlaşmalı konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. 14’ündeki dolunay da sizi pek çok konuda düşünmeye ve muhasebeye yöneltmekte. Bugünlerde gruplar, arkadaşlıklar ve aynı zaman çalışma ortamındaki ilişkiler de dikkat çekebilir. 17’si civarında yakın çevrenizde hareketlilik fazla.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde aşk, mutluluk ve keyifleri anlatan Venüs’ün burcunuz ile uyumlu açısı bu konulara daha akıcı koşullar getiriyor. Diğer yandan 13’ünden sonra kafaca yorabilecek işler, çalışma hayatında yeni durumlar dikkat çekmeye başlayabilir. Nitekim 14’ündeki dolunay da bazı hassasiyetleri, tam olarak öngöremeyebileceğiniz durumları, uğraştırıcı işleri öne çıkarıyor. Bu dönemde iş hayatınızda daha etkin olmanın yollarını zorlayabilirsiniz. Daha iyi organize olmak gerekiyor. 17’si civarında bir para ya da kaynak konusu değişiklik getirebilir.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz olumlu koşullar var. Mutluluk veren konular, uğraşlar, hobiler dahi gündeme gelebilir. 14’ündeki dolunay gelecek ümit ve beklentilerinize bazı hayaller ve muhasebeler de getirmekte. Arkadaşlıklar ve gruplar içinde daha çok şey yapabilirsiniz. Bu arada evde, ailede ya da gayrimenkullerle ilgili gelişmeler de kazanç getirebilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz günlerdesiniz. 17’si civarında ise şahsi konularda daha hızlı davranabilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde kaynaklarınızı kullanmak, daha çok kazanmak için becerilerinizi ortaya koymak zor olmayacak. 13’ü ile birlikte, evde hareketlenme ve kendi iç dünyanızda da daha çok şey düşünebileceğiniz durumlar var. 14’ündeki dolunay ev ve iş arasında bir denge kurmak ve işiniz ile ilgili önemli adımları değerlendirmek için oldukça kritik bir gösterge. Bu dönemde ortaklı bir iş, kazanç, miras, borç, alacak işleri de gündeme gelebilir. 17’si civarında düşüncelerinizi toparlamak pek mümkün olmayabilir, sizi bağlayan koşullar da var.



Çok Okunanlar

2024-09-24 10:30:41